Fc Bayern München

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
meg van a döntõõõõõõõõõõõõõ
ez az!!!!!!!!!!!!!!!

Effe88
Basler top 10 Bayern játékosai!
„1. Oliver Kahn: Olli egyszerûen egy világklasszis kapus volt. Úgy uralta a büntetõterületet, mint senki más. És a Bayernnel tényleg mindent megnyert, õ a rekordbajnok és a rekord-kupagyõztes.
2. Gerd Müller: Gerd egyedülálló volt a világon. Ilyen stílusú csatár soha többet nem lesz. A 365 Bundesliga gólja és még inkább a 68 válogatott gólja mindent elárul errõl a kivételes játékosról.
3. Franz Beckenbauer: Franz filigrán habitusú technikás játékos volt. Mindig a legjobb védõket gyûjtötte maga köré, így hátulról csodálatos futballt tudott bemutatni.
4. Lothar Matthäus: Lothar nem hiába Németország rekordválogatottja. Egy igazi mintaprofi volt. Végig abszolút példakép volt az ötvenévnyinek tûnõ karrierje során.
5. Stefan Effenberg: ’Effe’ volt a csapat feje. Egy igazi vezetõ. És õ valóban mindent megtett a sikerért. Nem hiába nyertek 2001-ben BL-t a Bajorok.
6. Franck Ribery: Ha nem sérült, Franck egy abszolút kivételes futballista. Minden megvan benne, amivel egészen naggyá válhat. Sajnos sokszor sérül meg.
7. Klaus Augenthaler: Klaus kiemelkedõ söprögetõ volt, egy nagyszerû libero. A védelemben õ volt a hullámot megtörõ kõszikla. És ezenkívül hihetetlen erõs lövései voltak.
8. Paul Breitner: Paul a középpálya küzdõmasinája volt. Egyszerûen mindent eltakarított, ami a kapu felé ment. És Németország legsikeresebbjei közé tartozik, a Bayernnel és a válogatottal nyert trófeái mellett kétszeres spanyol bajnok is.
9. Karl-Heinz Rummenigge: Kalle egy kivételes csatár volt. Cseleivel és a rendkívüli gyorsaságával védõk sorát kergette õrületbe.
10. Uli Hoeness: Az elnök egy nyílsebes támadó volt, akit senki sem tudott megtartani. És remek termete volt – ilyesmi ma már nincs."
fcbayernmünchen.hu

Effe88
Na ma eljött a leszámolás napja😄😄
Vissza kell vágnunk a két bajnokságbeli vereségért ennek a gladbahcnak!!!!
(de bírnám ha megint rúgnánk hatot-hetet😄😄😄)

antijuve
ja, az off volt 😄D

ups and downs

Effe88
<#eljen>

Buddy
dortmund - bl: 4 pont - ennyi...
Németország szégyene

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Effe88
mondjuk a nap lúzere a fürth edzõje volt😄😄😄
118. percben kapust cserél mondván a csere kapus jobban védi a tiziket😄😄😄

antijuve
remélem Dortmundban majd elfogynak ellenünk 😊). talán ezzel a játékkal mostmár pontokat is fognak hullajtani és akkor törhetünk felfelé a tabella élére :d

ups and downs

antijuve
hát ez hihetetlen volt...ilyen gólt ilyen késõn...Mostmá akkor legyen álomdöntõ 😄

ups and downs

Effe88
ááá szánalma már mekkora szerencséje van ezeknek
fogyjanak már el😄😄😄

ja a másik
a dortmund vasárnap meccsel
mi pedig ugye holnap a gladbach ellen utána meg szombaton!!! a hannover ellen...S:S:
ez is mi:S:S:S

Effe88
bazd meg ezt nem hiszem el volt hátra 15 másodperc a tizenegyesekig erre bemákol 1 kurva gólt a dortmund:S:SS:S:

antijuve
bazmeg ekkora mákot ami a dortmundnak van...pedig már készültem a 11-esekre 😞(

ups and downs

Effe88
😄
jobb lenne azért egy fürth a döntõbe😄
bvb már 13 tétmeccse nem kapott ki
épp itt az ideje😊

antijuve
most mié?jó lesz õket megverni a döntõben 😄

/nagyarc 😄

ups and downs

Effe88
remélem ma kikap a dortmund a fürthtõl<#zavart1><#eplus2>

antijuve
<#eljen><#eljen><#taps>

ups and downs

Effe88
20 gól három mérkõzésen. A hazaúton bizonyosan nagyszerû volt a hangulat…

Arjen Robben: „Egyértelmûen! Az elõzõ hét hatalmas volt, végre ismét igazán örömet okoz a dolog. És mindezt egy nehéz idõszakot követõen. Most lehet egy kicsit ünnepelni és mókázni. De tovább kell csinálnunk, ezt mindenki tudja.”

7-1, 7-0, 6-0. Mehetne egyáltalán ennél jobban?

Arjen Robben: „Mindig lehet fejlõdni. Vannak apró dolgok, amin dolgoznunk kell. Berlinben például két, három helyzetet is engedtünk az ellenfélnek.”

Mi okozta a változást a Hoffenheim ellen?

Arjen Robben: „Véleményem szerint már a Schalke ellen is igazán jól játszottunk. Sajnos nem tudtuk ezt továbbvinni, és kikaptunk Leverkusenben – habár tulajdonképpen ott is jól játszottunk. Utána krízisrõl beszéltek. Mi nem hagytuk magunkat felidegesíteni, egyszerûen haladtunk tovább. Éreztük az edzéseken az idegenbeli trendet, sokat beszélgetünk errõl egymás között. Ez is nagyon fontos volt. És utána jött a Hoffenheim.”

Még idõben jött el ez a formarobbanás?

Arjen Robben: „Remélem! Tiszta sor, a Bundesligában már nem a saját kezünkben van a dolog. De én hiszek a bajnoki címben. Ha így játszunk tovább, benne van még. Dortmundban mindenképpen nyernünk kell.”

A negyedik gól elõtt átadta a labdát Mario Gomeznek, hogy õ végezze el a büntetõt. Christian Nerlinger ezt a csapatbéli összetartás jelképének nevezte.

Arjen Robben: „Hivatalosan én vagyok az elsõszámú büntetõlövõ, Mario a másodikszámú. A csapatban mindannyian azt akarjuk, hogy Mario másodszor is gólkirály legyen a Bundesligában. És ha tudok, szívesen segítek ebben. Megérdemelte, hiszen nagyon fontos õ nekünk. Mario futószalagon szállítja a gólokat, meg kell tartania ritmusát. Ezért hagytam neki a labdát.”

Nem csupán Mario lövögeti a gólokat, hanem te is. Hét gólig jutottál egy hét alatt. Volt már ilyen a karriered során?

Arjen Robben: „Nem, ilyen hetem még sosem volt. Végre ismét valóban boldog vagyok.”

Végre ismét fájdalmaktól mentes vagy?

Arjen Robben: „Ha viccesen is hangzik: még nem tartok ott, ahol akarok. Lehet még javulni, mindenekelõtt fizikálisan. Néha még érzek egy kicsi fájdalmat a szeméremcsontomnál, még hiányzik egy kis erõ. Így érzem. Az elsõ itteni szezonomban, és tavaly is még ennél is jobban éreztem magam. Ennek ellenére nagyon elégedett vagyok.”

Thomas Müllerrel és Franck Ribery-vel sokat váltogatjátok egymást. Ez is a siker egyik kulcsa lehet?

Arjen Robben: „Igen, kiszámíthatatlanná tesz bennünket. Gyorsak és ügyesek vagyunk a labdával egyébként is. Ezzel azonban még inkább meg tudjuk lepni az ellenfeleket. Néhány hete magunk között megbeszéltük a dolgot. Thomas egy olyan játékos, aki szívesen és sokat fut. Így szuperül tudunk váltani, igazán jól megy a dolog.”

Három meccs, 20 gól, de most jönnek az angol hetek. Fennáll a hanyagság veszélye?

Arjen Robben: „Egészen pontosan tudjuk, hogy tovább kell csinálnunk, s nem szabad 1-2 %-nyit sem kiengednünk. Különben ismét nehézségeink adódnak. Most jönnek majd a nem könnyû, ám igazán szép mérkõzések a Bundesligában, a német kupában és a BL-ben.

Szerdán a Gladbach jön a kupában…

Arjen Robben: „A Gladbach egy nagyon jó kontracsapat. Nem szabad hibázni ellenük. Nem szabad ismét gólokat ajándékoznunk nekik, mint az 1-3-nál. Támadásban nagyon jók. Nemcsak Reus, hanem Hanke, de Camargo vagy Arango is igazán jó. Biztosan nem lesz 6-0 vagy 7-0. Azonban ismét hidegvérûen ki kell használnunk a helyzeteinket, s nem szabad helyzethez engednünk õket.”

Utána jön a Hannover, majd a Marseille. Mekkora az esélyetek az elõdöntõ elérésére?

Arjen Robben: „Mindenki az elõdöntõrõl beszél, de óvok a Marseille-tõl is. Igazán jó ellenfelek, akik megnehezíthetik a dolgunkat. Fizikálisan nagyon erõsek, és igazán jó edzõjük van. Idegenben le kell fektetnünk a továbbjutás alapját.”

Akkor már remélhetõleg ismét Bastian Schweinsteigerrel. Mennyire fontos, hogy hamarosan ismét topformában lesz?

Arjen Robben: „Nem volt könnyû idõszak ez számára, sajnálom õt. Tudom, hogy sérültként hogyan érzi magát. Bastian egy igazán fontos játékos számunkra – nem csupán a pályán, hanem mint másodikszámú kapitány is. Nagyon remélem, hogy hamarosan ismét teljesen jól lesz.”

forrás : fcbayernmünchen.hu

antijuve
BL-ben sztem tök jó ellenfelet kaptunk, egyértelmû továbbjutást várok. Aztán a Real ellen már nagyon nagy meccsek lesznek.

A bajnokit sajna nem tudtam nézni, de néztem nagyot az eredményen.

ups and downs

Effe88
megnéztem
chelsea-west brom 6-0, wigan-chelsea 0-6, chelsea-stoke 2-0 szóval ez csak 3 meccsen 14 gól......

ha így halad a Bayern akkor fogadni fogok rájuk😄

Marseille-t simán legyûrik sztem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

talán az a Chelsea, amely, ha jól emlékszem a 2010-2011-es szezont 4 gyõzelemmel és 26-1? -es gólkülönbséggel kezdte

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
Atya ég😄😄D:
Ez megint mi volt???😄😄😄
Picsába , hogy nem voltam itthon és nem láttam😄😄😄
3 meccs alatt 20 gól......van-e még csapat aki ilyet produkált????
Azért ahogy olvasom Ribery 3 gp Robben 3 gól nem semmi😄😄
Reméljük Müller is bele lendül most már!!!
Szerdán a gladbachot fix, hogy megverjük!!!!!!!!!

bakkerman
Heynckes valami nagyot álmodhatott pár napja,mert 3 tétmeccsen 20 GÓLT LÕNI azért nagyon csúnya dolog basszameg!!! <#nevetes1><#nevetes1><#worship><#eljen><#taps> mégse olyan biztos a Dortmund bajnoki címe!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
Félelmetes, hogy lemostátok a pályáról a Hertha-t a saját stadionjában. Mekkora meccsek lesznek itt a BL-ben, ha nem sérül le senki a támadószekcióból.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Buddy
Lehetetlen csupán surranópályán bejutni a döntõbe, mivel sok jó képességû csapat van, törvényszerû, hogy elõbb-utóbb valami szarba belelép az ember 😊
Nameg...aki BL-t akar nyerni, az verjen meg mindenkit

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

ha a Marseille-n túl lesztek akkor a Real Madrid (feltehetõleg) igen kemény lesz az elõdöntõben

Végül is azt kell mondanom tökéletes sorsolást kaptunk. A nehéz csoport utáni jutalom volt a Basel, a Marseille személyében kaptunk egy európai élmezõny és középmezõny között elhelyezkedõ csapatot, és ha rajtuk is túljutunk, akkor jön az elsõ igazi "nagy falat" az Apoel képében. Ja nem... a Real lesz az...<#vigyor4> . És ha esetleg az is megvan akkor jönne a Döntõ valószínû a Milan/Barcelona gyõztesével.
Szerintem nem panaszkodhatunk. Hogy aztán ebbõl mit tudunk megoldani, meddig jutunk, az más kérdés.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Buddy
De még talán mindig jobb, mint a másik 4-es darálóba belekerülni 😊
Várható volt, hogy az elõdöntõben (legalább ott) már valami villani is fog ellenfélnek. 😊

Effe88
Marseille:😄😄
Szerintem ez sima lesz, nem tudom elképzelni, hogy ettõl a marsejtõl kikapnánk😄
De az elõdöntõbe meg a real....na az hatalmas meccs lesz

Buddy
Valahogy nekem is hasonló gondolataim vannak, mint amiket olvasok, Gomezrõl.
Semmit nem csinál egész meccsen, kicsit falábú(nak tûnik), csak úgy "van"...de mindig talál pár gólt...
Párszor amikor próbál "cselezni" vagy gondolkozni a labdával már fogom a fejem, de néha egész jól összejönnek a dolgai...franc tudja, hogy véletlen-e, vagy csak annyira beleivódott az emberekbe, hogy elég "érdekes" a játéka, hogy azt veszik alapnak és mindent, ami összejön azt véletlennek.

Amíg szállítja a gólokat, addig nincs baj 😊

De valami alternatíva kéne, vagy akár egy esetleges 2csatáros játék vész esetére, nem nagyon látom, ha gáz van, akkor menne ez a húzás is, legtöbbször bedobja Olicot vagy Petersent is, többnyire eredmény nélkül.

Robben és Ribery nélkül igen, elég vékony a csapat sajnos, ezt lehetett látni kedden is az utolsó 7-8 percben, Timoscsuk és Pranjic hiába próbálkoztak, halva született ötlet volt minden...reméljük ez a Shaquira gyerek jó lesz vmire...de kéne még valaki a biztonság kedvéért.

Buddy
Köszi 😊

Steve Downie
Mekkora fail 😄
Hát én néztem a Hoffenheim és a Basel elleni meccset is, félelmetes volt, milyen jól játszottatok. Fõleg a 4-es ott elõl a gyilkos, de a csapat többi részében is csak klasszisokat találni, Neuer meg szintén zseniális.
Lehet, hogy elhamarkodott még ilyet kijelenteni, mert jöhet egy rossz forma, de szerintem ez az egyetlen csapat, amelyik felveheti a versenyt a Madriddal és a Barcával a kialakult 8-as mezõnyben.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

antijuve
Picit nagy volt az arcuk a meccs elõtt, bár lehet ez a taktika része volt. Mindenesetre a belsõ védõjük is osztotta Gomezt, hogy nem nagy szám...aztán rúgott négy gólt a meccsen. Hát szívás.

ups and downs

íjjj😄 az élet megcáfolta

Ez jó! 😄

Effe88
nso-n találtam😄😄😄

A nap mondása!!!
„Nem érdekel, hogy mennyivel nyert a Bayern. Egy percig sem félek attól, hogy nekünk egy meccsen hét gólt tudnának rúgni.”

Heiko Vogel, az FC Basel edzõje azután, hogy a Bayern 7-et rúgott a Hoffenheimnek, és az elõtt, hogy...<#idiota><#vigyor5><#nevetes1><#nevetes1>

Mor3llo
Mikor a meccs eldõlt, vagy kis csapatok ellen...legtöbbször ezt hozzák fel az ellenzõi, de akkor javaslom, hogy nézz több Bayern meccset, ugyanis ez úgy ahogy van, badarság.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

abból legalább 60 gólt vagy akkor szerzett amikor már eldõlt a meccs, vagy pedig jóval kisebb csapatok ellen szerzett mesterhármasokat😊 szép teljesítmény, no, de lõhet felõlem 1500 gólt akkor se fogom ezt a manust jobbnak tartani egy Miroslav Klosénél pl

Mor3llo
"Tonival már az volt a baj, hogy kiöregedett, de legalább õ elsõ perctõl kezdve megérte az árát😄, Gomez pedig már annyi lehetõséget kap, mint senki kb a futball világban:S"

Szóval Gomez eddigi 136 bayernes tétmeccsén elért 93 gólja nem éri meg az árát. Hagyjuk már ezeket a hülyeségeket.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

hamár csatároknál tartunk egy Miroslav Klose féle játékos különlegesen nagy kedvencem volt e téren😊 Ha õ formában van akkor az igazi vérbeli csatár jelzõt rá lehetett volna tapasztani. Kár, hogy õ is megy kifele😞

amikor kettejüket leigazolták Gomest már el akarták adni annyira csõdöt mondott Olic pedig ugyanúgy szállította a gólokat, gólpasszokat sõt abban az évben még BL döntõig menetelt a csapat ugyanúgy Gomez nélkül (2010).

Itt az egész Bayern játékának a kulcsát Riberynél és Robbennél látom õk határozzák meg a teljes középpálya szerepét, zsenik egyszerûen lefedik a 2 szélt, és még ott van középen is egy hihetetlen sokoldalú szervezõ a "disznó" is, (Schweini), aki szintén sokat tesz hozzá az egészhez...

Emlékszel Luca Tonira? ugyanúgy ott volt elõl, és szinte hajszál pontosan õt másolja ez a Gomez csak akkor még nem volt ott Robben, hanem ketten Riberyvel alázták szét a teljes Bundesliga mezõnyét😊

Tonival már az volt a baj, hogy kiöregedett, de legalább õ elsõ perctõl kezdve megérte az árát😄, Gomez pedig már annyi lehetõséget kap, mint senki kb a futball világban:S

antijuve
én inkább abban látom a bajt, hogy nincs rá alternatíva. Lenne Olic, de õt meg nem nagyon játszatta Heynckes, még akkor sem mikor Gomeznek nem ment.

ups and downs

antijuve
én meg leszarom csak menjen be vhogy 😊. Bár tény, akiket felsoroltál, játékban hasznosabbak (voltak).

ups and downs

ezeket a tipikusan a "fülérõl is bepattanó" csatárokat én sosem csíptem...egy Eto'o vagy egy Drogba, sõt egy Aranylabdás Owen a maga idejében CSATÁR volt, de ez a falábú ez nem😊

Német válogatottban is erõltetik, aztán semmit nem csinált még ott sem...

Mor3llo
De van Ribéry-Robben kettõs...ez itt a legnagyobb tény. Egyszerû algoritmus...😊))

Ribéry ismét fantasztikus volt...hihetetlen. Meccs embere, és nem lõtt gólt!

antijuve
ott kell lenni, be kell lõni. Ilyen egy befejezõ csatár. Ha megy a csapatnak, a többit megoldják a csapattársak. Igaz, Ribery most nagyon élt, tényleg sokat köszönhet neki.

ups and downs

szép volt, 2 meccs alatt 14 gól nem gyenge...Gomeznek se lesz mégegyszer ennyi szerencséje...ill. Robben-Ribery kettõsnek köszönheti, hogy "él" elõl...

de azt hiszem ez volt az közi szépen!
antijuve
jó az aláírásod <#eljen>

ups and downs

Buddy
Willi Astor - Stern des Südens
(ahogy Gabe is belinkelte 😊 )