14177
- Ennyien nézik most a topikot!
a1_2012_10_25_5uo9ccoy91.jpg
  • antijuve
    hááát ja, az nagy kérdés h mennyire van szükségünk rá. (ha azt nézzük, egy RvP olcsóbb lett vna - persze ennek nem volt realitása meg alapja, csak elméletileg...)
  • Effe88
    helyes!

bár értelmesebben is el lehetne költeni ezt a pénzt(mondjuk diego+de jong tuti ki jönne 40 millából) de legalább masszív lesz a kp-nk+a védelembe is alkalmazható
  • Bercy #10123
    Helyes!
  • antijuve
    Úgy tűnik belenyúltunk a pénztárcába, mert Javi Martinez a miénk - legalábbis sok portál szerint.
  • DasIsFuck
    én nem is tudtam h mikor lesz, de annyira nem is érdekelt, majd a bajnokság:)
  • antijuve
    megszokták rendezni ebben az esetben is általában :D
    a meccset nem nagyon láttam, legalább nyertünk és Mandzu is gólt lőtt :D
  • Effe88
    jöhetne már Martinez vagy vki kp. posztra
    remélem még igazolunk vkit
  • lord nihilus
    magyaroknál ugyanez volt...ne maradjon ki egy meccs, ennyi....
  • DasIsFuck
    meg amúgyis mi jogon játszottunk mi?
    nem nyertünk se bajnokságot se kupát.
    mindkettőt a BVB nyerte.
  • Effe88
    LOl
    győztünk
    no fene....mondjuk lényegtelen kupa semmit nem ér de legalább legyűrtük a bvb-t...

ja és egyébként nem azért de full nem korrekt, hogy az Allianzba volt ez a döntő, semleges helyszínere kellett volna vinni(gyanítom nem itthon játszunk kikapunk, 2,félidő gyenge volt, egyébként ne hogy már majd a Dante játszon a Badstuber helyett kezdőként...)
  • Gabe18
    Hát nem nagyon vagyok elégedett.

Ennek a mai Dortmundnak lehetett volna 3-4 gólt rúgni, ami igencsak kellett volna hogy kissé helyreállítsuk a velük szembeni "renoménkat", ami az elmúlt 2 évben igencsak megroggyant.
    Ehelyett 20 perc valóban jó játék után jött a múlt évben sokszor látott totyorgás, a "csak várjuk a végét" játék, aminek a végén örülhettünk hogy a Dortmund nem hozta vissza X-re a meccset.

Hát mindegy, örüljünk a győzelemnek, de valahogy ez a szemlélet nem túl bíztató.
  • Gabe18
    Eddig mehetett a szöveg hogy felkészülés, meg nem számít, de ma már elő kell rukkolni valami értékelhető játékkal. Nem is a hülye szuperkupa miatt, amit amúgy alapból a Dortmundnak kéne adni, hanem azért mert ha már az évet is úgy kezdjük hogy meglesz a zsinórban 6. vereség is a sárgáktól, hát az sok jót nem vetítene előre...
  • Effe88
    igazából meg se nézem:D:SS:
    úgy is tudom mi lesz a vége(amíg jupp itt van:(, rohadt pesszimista lettem a tavalyi szezon miatt..:SS:)
  • lord nihilus
    Ha egész nyáron gyakorolták az egészpályás letámadás elleni játékot, akár még nyerhetünk is!:D
  • Effe88
    Na hamarosan kezdődik a szuper-kupa döntő
    Mennyivel kapunk ki a bvb-től?mit mondtok?:S
  • IXEMGabeo
    pedig nem volt ilyen agresszív régebben. Hamburgban legalább is nem...
  • Gabe18
    Na Gomezt műteni kell a tegnapi sérülése után, úgyhogy itt a lehetőség a régi/új csatársztárjainknak hogy pár hétig remekeljenek...
  • mooo
    [URL=http://vakbarat.sportgeza.hu/futball/2010/10/04/de_jong_fel_ev_alatt_ket_labat_tort_el/]"De Jong fél év alatt két lábat tört el"[/URL]
  • IXEMGabeo
    Szerintem egy jó játékos

Xabi Alonsos eseten kívül nem láttam tőle semmi olyan eget rengetően durva belépőt...
  • Gabe18
    A felkészülési mecseket elnézve ebben az évben megint benne van a vasszőfutás a bajnokságban. Tipikusan az jön le, hogy olyan csapat lettünk aki 1-1 meccsre odateszi magát, akkor szinte bárkivel versenyre kelhet, de sorozatban csak ezt a méla ötlettelen gyötrődést tudja.

Labda tologatás, az unalomig ismert szélre ki, majd Ribery, Robben meghúzza, aztán lesz valami. Ha bejön éppen jó, ha nem,nem. Ja meg nyomjuk a 16-os előtt a tili-tolit kicsiben, 100-ból egyszer bejön mint ma a 2. gólnál, akkor jó.

Shaqiri jó igazolásnak tűnik, bár még néha el tud tűnni percekre, de összességében ő nagyon jó benyomást kelt.

Mandzukic viszont akkora betli igazolás hogy annál nagyobb nem kell. Ebből lesz a "tuti" csere Gomezre? Te jó ég... Viszont az kétségtelen, Gomez nem fog lelkileg tönkremenni a konkurenciától. Hacsak Pizarro nem tesz be neki :)
  • Effe88
    kikaptunk a brémától ligakupában
    igaz tizikkel, petersen persze gólt lőtt ellenünk....
    igazából értéke nincs ennek de azért a játék gyász volt, rohadt nagy szopó lesz ez a szezon is van egy olyan érzésem
  • DasIsFuck
    nem nekem már a hamburgból se volt róla jó képem pont ahogy a boularcruz holland hentesről sem..
  • DasIsFuck
    na de jongot aztán végképp ne még egy ilyen baltára nicns szükség..
  • antijuve
    Konkrétan az a kép nem jutott eszembe, inkább a Ben Arfás sztori, de valóban, a Xabi Alonsos is szép volt tőle. A lapok...ezzel megfogtál, de szerintem akkor is durva és nekem teljesen antipatikus. Amikor elborul az agya, akkor elképesztő ocsmányságokra képes.
  • Mor3llo
    Mindenkinek az a kép maradt meg De Jongról, hogy beletalpal Xabi Alonsoba. Nem volt szép, ez tény, de nem igazán kellene egy embert ez alapján megbélyegezni. Hogy miért? De Jong egész pályafutása során - a tétmeccseken - összesen 2(!), azaz kettő darab piroslapot kapott(ebből csak az egyik volt egyből piros). Vagy minden meccsen bíró-kedvenc volt, ezért nem állították ki? Kötve hiszem :)
    Élete során lejátszott 397 tétmérkőzésen 84 sárgalapot kapott. Könnyed fejszámolás után kijön, hogy csupán minden 4-5. meccsén kap sárgát...azért ez nem olyan rossz egy 'hentes köcsögtől', nem?
  • antijuve
    oké, csak egy lábtörővel nem tudok sehogyse azonosulni :)
    Martinez nem jön, ahogy olvashattuk, de sztem még lesz igazolásunk (aki nem csatár valszeg :D).
    ja, és sztem leszünk minimum elődöntősök a kövi években, mert a csapat az jó és fiatal, sajna nyerni még nem tudnak :)
  • Effe88
    jó hát csak írtam vmit:D
    felőllem lehet martinez is:D viszont kellenek az emberek oda
    van gustavo,svejni(aki bármikor lesérülhet megint9 meg egy timoscsuk:S szóval kellene oda az ember
    kross nem oda való
  • antijuve
    de jong? pfujjj, az egy hentes köcsög, maradjon csak ott ahol van, odavaló. Tudom hogy egy vkp-nak kőkeménynek kell lennie, de ő nem kemény, hanem már alattomos. Én nem tudnám elfogadni a csapatban (tom h ez nem szempont)...
  • Effe88
  • Effe88
    mondjuk az is igaz, hogy ettől függetlenül még lehetne erősíteni a csapatot
    egy vkp még jöhetne(jó lenne de jong is)
  • Effe88
    tavaly az volt
    döntőbe is voltunk hazai pályán
    sajnos a sok kihagyott ziccerrel(gomez szerencsétlenkedései) és robben balfaszkodása(kihagyott tizi) miatt + egy máker cselzivel nem lehetett mit kezdeni
    ez már nem a vezetőség hibája minden adott volt, hogy újra nyerjünk egyet de az égiek máshogy akarták sajnos, most hosszú évekig az elődöntő közelébe nem leszünk ebbe biztos vagyok!!!
  • DasIsFuck
    és mi hány éve is nem nyertünk, 11-12?

• lord nihilus
    ahan, a cselzi is kiköltekezett, és úgy kb. 8 év után csak nyert egy BL-t...
  • DasIsFuck
    egyszer már igazán lehetne az a cél h na most nyerjünk már egy bl-t és esetleg kiköltekezhetnénk...
  • Effe88
    Hoeness:DD::D"Gomez is good, but not great"
    "We now have alternatives for Mario Gomez," he told reporters on Sunday. "This is a prerequisite for success. He is good - but not very good.

"Pizarro never misses a trick, while Mandzukic is important as a great header of the ball."

"We will not pay 40 million euros for a player from Bilbao," he stated, referring to Martinez's buyout clause. "Leverkusen should give a signal, [then] we can talk about Bender. We don't want to cause any trouble."

link!
  • Effe88
    még timoscsukot kéne valahogy eltakarítani a csapatból helyére meg jöhetne javi martinez vagy de jong de gondolom úgy se lesz semmi belőle...
  • lord nihilus
  • Gabe18
    Már mért maradna bent? Eddig a kispadra történő ide hozatalát sem sikerült igazolnia, nem hogy azt hogy a kezdőbe lenne a helye.
  • lord nihilus
    még végül benn marad Mandzsu a kezdőben...
  • Effe88
    megy a meccs
    eurosport 2 kínából
    Vfl ellen játszunk