545
Railroad Tycoon III
-
#189 én először new york - boston, az hozta a dellát, meg a környező kisebb településeket...és utána mindig amikor volt lovém new yorba vezető vágány meghosszabbításaként ment bostonba, útközben voltak még települések, oda leraktam még állomásokat, és igy simán meglett a della bostonig...
jah, de nem végig alagút volt, fel kellett menni kicsit NE re, és a parton simán lehet vinni a vágányokat minden gond nélkül -
antijedi #188 az csak en meg azota se jutotam tovabb, te pontosan hogy csinaltad az összekotest? -
#187 Persze lámer vagyok és Easy-n nyomom, de Buffalo-t és Boston-t 56 helyett 48-ban kötöttem össze és kurva jó vagyok!!!
Süti játék!!! -
#186 Érthető!!!
Az első kampányt aranyra csináltam...!!! Yeah!!! :)
Tetszik a játék. :) -
antijedi #185 szal
nem anyira mert: 2db elenfélel énis ugy álok mint te, egy db ellenfélel viszont nem, mert neki kb kétszerakkora profitja van mint nekem
igy érthető volt?? :P -
#184 Namégegyszer?
Valahogy sok a szó egymás után és nem igazán tudom kibogozni, hogy mit is akartál mondani.
Addig eljutottam, hogy nem megy Neked olyan jól ezekszerint... :) -
antijedi #183 ako nem anyira mert 2 elenfélnek nekem is tized egynek viszont kb dupla anyi mint nekem negyed anyi lerakott sinnel :P -
#182 Bocsika, csak kérdeztem!
Nem kell harapni!!! :)
Amúgy jól nyomod... Én még csak kis fos libakergetőkkel mászkálok. Nagyon viccesek. Viszont kifejezetten jól megy a játék (kop-kop-kop). A másik két ellenfélnek 10-ed annyi profitja, van mint nekem... :)
Ez most kicsit feldob és ösztönöz!!! :)
Megyek is játszani!!! :) -
antijedi #181 nekem 80ra kéne és most vagyok 70ben, hülye azért nem vagyok... :P -
#180 Nos, hogy miért is nem sikerül???
Megmondom én Neked cimbora...
Olvasgasd a brieefing-et... Niztos, hogy Te még jó vagy '70 környékén??? Nem futottál ki véletlenül az időböl??? Mertha aszongya, hogy a brondz medáho' kell az, hogy ez mind készlegyen 56-ra, akkor Te ha 70-ben kötöd össze, akkor szart se érsz vele... :) -
antijedi #179 :DDDD -
#178 ja, jó :) -
antijedi #177 hmm, másodálásban zseni vagyok ;PPP
amugy ugy hogy fogtam a képet lekicsinyitetem acdsee-vel, azt akis képet feldobtam tárhelyre és felülirtam vele a nagyot, és ako itt azt jeleniti meg már... :P -
#176 hogy a képet lekicsinyítetted -
antijedi #175 mit? -
#174 ezt hogy a geccbe csináltad? -
antijedi #173 amugy remélem a léyneg azé látható... :P -
antijedi #172 nah problem megoldva, azé még mindig érdekel hogy van e ilyen parancs vagy csak én fantáziálok :DDDD -
#171 na ja :P -
antijedi #170 cska ugy jo ha elöte kepszerk progival meretreszabom vagy van valami forumos parancs is ami egyböl méretredobja?? :) -
#169 azé levehetnéd őket 640X480-asba :) -
antijedi #168 hmm, azé csak sikerült szétkurni a topicot a nagy képel :P -
antijedi #167 jééé és télleg megy, ezer köszi :P -
antijedi #166 próba??:
-
antijedi #165 hmm, ok, thx -
radical #164 fw-ről úgy kell linkelni hogy: www.fw.hu/antijedi/linkelendő.cucc -
antijedi #163 okok má vágom csak fatantusz volt... :P -
#162 a #156-os -
antijedi #161 jah... :PP -
antijedi #160 mi jó??? :PPP -
#159 jó -
antijedi #158 vagy meg azt tom elképzelni hogy azé nem jelenik meg mert tul nagy (bár kb 200kb az szvsz nem oylan nagy :P) -
antijedi #157 nah msot viszajelzest hogy jo e (en latom ha konkret linkre megyek csak nem tom mas is látya e :PPP) -
antijedi #156 hát tökönszurommagam, ménnemmegy :P
szal linek hátha igy jobb:
terkep
vonat -
antijedi #155 nah szal a képek (remélem már jók leszenk :PP) :
-
antijedi #154 nem kell megveni de természetesen ha a sajátod ako a full profitja a tied lesz nem csak amit a szálitásért leakasztasz róluk -
#153 Kérdés Antijedinek: Miért jó az nekem, ha megveszem a gyümölcsöst plö??? Nekem termel hasznot és még onnan is tudok szállítani??? :)
Amúgy alaku...Mostmár 100K körül megy egy vonat (2 vonatom van össz... :( ).
Szóval miért is kellene megvennem a gyümőcsöst??? -
antijedi #152 ok, cskeolom :P -
radical #151 fw.hu -
antijedi #150 hmmm hmm
ako mongyon valaki pls egy normális és MÜKÖDÖ free tarhelyszolgaltatot :P