Railroad Tycoon 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Köszönöm!!!
No, akkor ezt itt kontrolcézem!!! :)
Akkor már csak pár kérdés van és asszem értem naggyából!!!
Azért jó venni saját részvényt (Saját logó mellett Buy), hogy én lehessek a "cégvezetõ"???
Másoknál meg azért jó venni, mert akkor be tudom kebelezni majd az õ cégét???

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Vélemény:
Mivel nekem ez az elsõ ilyen játék az életemben ezért én azt mondom, hogy nekem még az easy szint is kicsit nehéz eleinte. Nagyon jó a játék, de a gazdasági része (ez a részvény téma) nekem egy kicsit bonyolult.
A játék nagyon tetszik, most pihiként az elsõ scenariot csinálom és a bronz megvan, gyúrok az ezüstre... :)
Szóval nekem nagyon nagyon tetszik a játék.
Mégjobban fog, ha valaki felvilágosít a lenti kérdésekben!!!

Þór vígi þessi rúnar

hát ez abbol számit hogy nem te vagy a cég hanem te is csak részvényes vagy + a vezetõ, hogy ez mért jo hogy neked több van vagy kevesebb gondlom azert mert ha gyüjtesz maganvagyont fel tod vásárolni enemy-t...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Carlos
Tud valaki a kérdéseimre válaszolni, nagyon fontos lenne!!!
Valami szakértõ!!!
LÉCCI!!!

Þór vígi þessi rúnar

Kézikönyv van valahol?
Hmuda
np :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Nekem csak a küldetés miatt kellett. 10milliós ipari bevételt kellett produkálnom az arany szinthez, de sajna késõn jöttem rá és emiatt csak ezüst lett.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

scynetyc
köszi!
Carlos
Amúgy 200... :)
Másik kérdés!!!
Vannak a cégek a kis logókkal egymás alatt. Mindegyik mellett van egy Buy, Sell, View gomb.
Hogy az én cégemnek jó legyen mit kell csinálnom??? Egyáltalán ez mi??? Miért jó az, ha veszek a saját részvényeimbõl??? Nem inkább a másik cégébõl kéne venni???
Ezt a részt valaki magyarázza el, mert a tutorialt nem igazán értettem!
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Miért jó megvenni az üzemeket???
Ezt nagyon nem értem. Megveszem 500, hogy hozzon 40K-t évente??? Hol éri ez meg? Ez kábé 11-12 év, mire behozza az árát! Szóval, miért is jó megvenni az üzemeket?

Þór vígi þessi rúnar

Hmuda
1: ajánlott olyan kocsikat berakni, hogy az éppen szükséges dolgokat szállítsák. Asszem ez az alapbeállítás.
2: alapbeállításnál olyan vagonokat rak a mozdony mögé, amire szükség van (gondolom ha sok várakozik az állomáson, és az egyik célvárosban van rá kereslet, akkor olyan vagont fog rárakni).
3: úgy vettem észre igen. A 2. küldiben St. Louis kisebb volt atz elején mint a végén (én legalábbis úgy vettem észre).

Gyakorlásnak a sandbox a legjobb, ott ki lehet tapasztalni, hogy miként lehet építkezni, stb.

Hmuda
Szeretem sorban megenni az ebédem is. :DDD

scynetyc
Sziasztok!
Nem álltam neki a küldiknek, gondoltam szabadban gyakorlok elõtte.
1.Csakhogy nem igazodom el azon,hogy egy adott városnak mire van szüksége és miaz ami onnan szállitható.Segitsen valaki lécci!
2.Az RRT2 ben olyan vagont tettem a vonat után amilyet megkivánt az állomás.Jol veszem észre,hogy itt ha személyt szállitok akkor árúvagont nem lehet utána tenni?
Remélem csak én bénázok.
3.Az idõ folyamán ha felfejlesztek egy várost akkor épülnek új házak?
A tutoriált végignyomtam,nekem nem segitett.

hmm, ako csak énvagyok balfasz szvsz hogy nem az elsõvel kezdem, nah mind1 ;P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Hmuda
Kipróbáltam és nekem nagyon tetszik. Rögtön az elsõ pálya aranyra sikerült, de a második már csak ezüstre, mert késõn jöttem, rá, hogy egyszerûbb megvenni az üzemeket, mint magadnak építeni. :-)

Hustler_hu
felvasarlod , tobb fele kepp lehet ezt elerni de a legalapvetobb uzleti hostile takeover szabaly : szerezz nala tobbsegi reszvenyt (minnel tobbet annal jobb) majd ATEMPT MERGER (ott talalod ahol a reszvenyeket tudod kibocsatani a tozsdere) es ha jo reszvenyarat ajanlasz es megszavazzak akkor a tied a ceg !
sehol nincs leirva hogy meg kellene semmisiteni oket

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Carlos
Kérdés!!!
Az aranyhoz kell ugye, hogy kicsináld az ellent.
Hogyan kell 100%-osan megsemmisíteni az ellent, hogy csak én legyek jelen a piacon/térképen???

Þór vígi þessi rúnar

easy-ben megneztem a jatekot ez elso palyan, jatszi konnyedseggel sikerult termeszetesen

utana elinditottam normalban es csak neztem hogy ua beallitasok mellett nem akarnak kozlekedni vonatok
egyszeruen lasabban teltek meg a vagonok

a masik naon jo poen, ami eddig tetszik, hogy be lehet kotni mas vasuttarsasagok halozaba es hasznalni azokat megfelelo dijjazas elleneben
bar az erem masik oldala, hogy amikor rajonnek, hogy ossze vagytok kapcsolodva, akkor idovel ok is hasznalni kezdik a tied

a masodik palya is kellemes, foleg a teljesitesi feltetelek
az ezust es arany-hoz ipari profitott kell teljesiteni meg pedig nem is kicsit
ezusthoz pld !!!5millio$-s ipari profit!!! - ami ha azt vesszuk, hogy egy nagyobb profitot hozo gyar tobb millioba kerul es csak novekszik az ara az idok folyaman

Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp

Carlos
Szintén zenész.
Eleinte én new york éls a környezõ falvakban nyomtam, minden településre egy állomás és megnéztem, hogy az épp aktuális megálló hova vihet legjobban cuccot. Arra a vonalra benyomtam egy vonatot (álltalában 2-3 min, 5-max, és ha sok az utas, akkor egy etetõ meg a másik kocsi).
Aztán elértem bostonig. Utánna a folyó mellett elmentem falunként Buffalo-ig!!! És kész is. 40-ben kezdtem 48-ra odaértem. Igaz, easy-n, mert csirke vagyok... :)

KÉRDÉS: Hogyan lehet TELJESEN (100%) tönkretenni az ellenfelet???

Þór vígi þessi rúnar

Hyder
én elõször new york - boston, az hozta a dellát, meg a környezõ kisebb településeket...és utána mindig amikor volt lovém new yorba vezetõ vágány meghosszabbításaként ment bostonba, útközben voltak még települések, oda leraktam még állomásokat, és igy simán meglett a della bostonig...

jah, de nem végig alagút volt, fel kellett menni kicsit NE re, és a parton simán lehet vinni a vágányokat minden gond nélkül

Steam: [HUN]Feriggno

az csak en meg azota se jutotam tovabb, te pontosan hogy csinaltad az összekotest?

Carlos
Persze lámer vagyok és Easy-n nyomom, de Buffalo-t és Boston-t 56 helyett 48-ban kötöttem össze és kurva jó vagyok!!!
Süti játék!!!

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Érthetõ!!!
Az elsõ kampányt aranyra csináltam...!!! Yeah!!! :)
Tetszik a játék. :)

Þór vígi þessi rúnar

szal
nem anyira mert: 2db elenfélel énis ugy álok mint te, egy db ellenfélel viszont nem, mert neki kb kétszerakkora profitja van mint nekem

igy érthetõ volt?? :P

Carlos
Namégegyszer?
Valahogy sok a szó egymás után és nem igazán tudom kibogozni, hogy mit is akartál mondani.
Addig eljutottam, hogy nem megy Neked olyan jól ezekszerint... :)

Þór vígi þessi rúnar

ako nem anyira mert 2 elenfélnek nekem is tized egynek viszont kb dupla anyi mint nekem negyed anyi lerakott sinnel :P

Carlos
Bocsika, csak kérdeztem!
Nem kell harapni!!! :)
Amúgy jól nyomod... Én még csak kis fos libakergetõkkel mászkálok. Nagyon viccesek. Viszont kifejezetten jól megy a játék (kop-kop-kop). A másik két ellenfélnek 10-ed annyi profitja, van mint nekem... :)
Ez most kicsit feldob és ösztönöz!!! :)
Megyek is játszani!!! :)

Þór vígi þessi rúnar

nekem 80ra kéne és most vagyok 70ben, hülye azért nem vagyok... :P

Carlos
Nos, hogy miért is nem sikerül???
Megmondom én Neked cimbora...
Olvasgasd a brieefing-et... Niztos, hogy Te még jó vagy '70 környékén??? Nem futottál ki véletlenül az idõböl??? Mertha aszongya, hogy a brondz medáho' kell az, hogy ez mind készlegyen 56-ra, akkor Te ha 70-ben kötöd össze, akkor szart se érsz vele... :)

Þór vígi þessi rúnar

:DDDD

zaki
ja, jó :)

hmm, másodálásban zseni vagyok ;PPP
amugy ugy hogy fogtam a képet lekicsinyitetem acdsee-vel, azt akis képet feldobtam tárhelyre és felülirtam vele a nagyot, és ako itt azt jeleniti meg már... :P

zaki
hogy a képet lekicsinyítetted

mit?

zaki
ezt hogy a geccbe csináltad?

amugy remélem a léyneg azé látható... :P

nah problem megoldva, azé még mindig érdekel hogy van e ilyen parancs vagy csak én fantáziálok :DDDD

zaki
na ja :P

cska ugy jo ha elöte kepszerk progival meretreszabom vagy van valami forumos parancs is ami egyböl méretredobja?? :)

zaki
azé levehetnéd õket 640X480-asba :)

hmm, azé csak sikerült szétkurni a topicot a nagy képel :P

jééé és télleg megy, ezer köszi :P

próba??:

hmm, ok, thx

fw-rõl úgy kell linkelni hogy: www.fw.hu/antijedi/linkelendõ.cucc
okok má vágom csak fatantusz volt... :P

zaki
a #156-os

jah... :PP

mi jó??? :PPP