Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
LOL, CSZKA meccsen a Spartak kapusa hozzávágta a labdát a bíróhoz, miután az a 93. percben befújt még egy 11-est a CSZKA-nak (az elsõt kihagyták).
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
jó sok eltiltott lesz espanyol-nál így még tutibb
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
CSKA Moscow - Spartak Moscow V gól 1.50 (CSKA 7 meccse nem kapott gólt, stílusos lenne, ha 1 másik moszkvai csapat szakítaná meg ezt a sorozatot)
Zenit - Krasznodar V gól 1.72 (Zenit 6 meccse nem kapott gólt, Krasznodar pedig még nem lõtt nekik)
Oostende - KSV Roeselare V gól 1.72 (Oostende 6 meccse nem kapott gólt, tét nélküli meccs)
Sigma Olomouc - Mlada Boleslav H gól 1.22 (hazaiak 3 meccse nem lõttek gólt)
PSG - Nice V gól 1.90 (mostanában sok gólt lõnek a vendégek)
Feyenoord - Vitesse V gól 1.40 (nem tudom elképzelni, hogy ilyen kimagasló formában ne tudnának 1 gólt rúgni)
Metta/LU - FC Jurmala V gyõzelem 1.75
Aalesund - Tromsö X2 1.83 (tegnapi Molde-ból kiindulva, durva lenne, ha a hazaiak 5/5 gyõzelemmel kezdenének, annyira nem jók)
Concordia - Vaslui H gól 1.44 (hazaiak 5 meccse nem lõttek gólt)
Atvidabergs - IFK Göteborg H gól 1.50 (vendégek még nem kaptak gólt a bajnokságban 4 meccs alatt)
LA Galaxy - Kansas City H gól 1.28 (Kansas City 5 meccse nem kapott gólt)
de múlt héten vettem észre ezt a "rendszert" és akkor fel akartam tolni egy nagyobb összeget Sociedad-ra,nem mertem és már 14.percben 0-2 volt maradt is annyi 😄
most bátor leszek és jól besz*pom 😄
Celta de Vigo 0 - 2 Rayo Vallecano
Real Valladolid 1 - 3 Osasuna
Málaga 0 - 2 Espanyol
Granada 1 - 2 Mallorca
Rayo Vallecano 1 - 2 Real Valladolid
utolsó 6 vasárnap déli