Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elfsborg - Djurgarden H 1,48
*(0-1)Man.U - Aston V. H 1,65
Odds: 3,49
Tét: 1.000 Ft
Nyeremény: 3.490 Ft
Mára pedig ez van, elég papír remélem ez is jön :
K. Nishikori - G. Olaso H 1,13
Kapfenberg - Horn H 1,45
Bayern München szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,19
odds: 1,94
Tét: 1.400 Ft
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
gyúrok,boxolok,szolizok S6 manualis 6os
neked?
Elsborg H jött
MU (0:1) H kell
meg Verona D
(Az elsõ csapat gól ideje)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Mai válogatás
Manchester United - Aston Villa***
United ha nyer akkor bajnok ma, biztos vagyok benne, hogy gála meccset akarnak, és ünnepelni. Elejétõl kezdve hajtani fognak, így a fi. over is egyértelmû! Remélem a 10. percig nem lesz gól kb. és akkor lehet rakni!
Bradford PA - Colwin Bay **
Stat + megérzés!
Crusaders - Cliftonville**
Jó kis hajtós meccseket szokott játszani ez a két csapat, szerintem simán jó lehet, de csak apróval!
Emmen - Cambuur*
Holland 2 ben sok gól van alapból, szerintem most is az lesz, így a félidõ over is jó lehet.
Olafsvik - Breidablik
Valur - Stjarnan**
Nagyon gól erõs bajnokság, és ha véletlen nem lenne gól fi. ben 2. ban biztosan lesz minimum 2! Elején kicsi lesz az odds az overre, majd olyan 20.perc környékén érdemes rakni.
Hibernain - Aberdeen ***
5 felett van mind két csapat gól átlaga.. Ugyan az mint az Izlandiaknál. Ha félidõben nem is, akkor meccs végéig tuti lesz gól!!
Aarau - Lugano *
Megérzés..
* megérzés, vagy nem vagyok valamiért annyira biztos a tippben
** Bízok benne, de nem tuti
*** Nagyon bízok benne, több mint 90% ra érzem!
ÖSSZES FÉLIDÕ OVER!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...
Diósgyõri VTK 1 góllal nyer Diósgyõri VTK v Ferencvárosi TC
<#vigyor5>#vigyor5>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”