211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • demonsss
    erre meg azt válaszolnám , nemtom ha fociztál akkor szerintem egyértelműbb melyik sportba könyebb kivitelezni az ejtést , ugyan is lábbal mindent nehezebb megcsinálni , mint kézzel és lábbal egy tehetségtelen nem csinál meg egy ejtős gólt , még a kéziben bárki megcsinálja , sajnálom h ez így van , de tisztellek azért amiért gy véded a kézit , de valljuk be nem egy különleges sport
  • miluu92
    Akkor nézd meg az egész pályás gólt:). Látom elképzelni nem tudod miről beszélek:). de mindegy én nem foglak meggyőzni. 1v1 fociban is min 80-20, ne a falábúakról beszélj.
  • demonsss
    Szerintem ez a kijelentés már lehúzza a kézit , h egész pályás gól , ezért is egy szar sport mert onnan , dobsz gólt ahonnan akarsz
    Az meg h nagyobb taktikai sport mint , a foci , azzal vitatkoznék
    a fociban az 1v1 ek sztem 35-65 % , még egy kézibe 90% hogy gól lesz belőle

ami a cselt illetni dobócselen kivül semmi nincs a kézilabdába , mert kivitelezhetetlen más , a figurák pedig csak passzolgatások semmi más , és akkor már inkább a barca játékon alszok mint egy szar kézin , amin minden meccsen ugyn azt láthatom
  • tippmix945
  • miluu92
    Vagy pl. az ejtések? Mennyivel jobb egy átemelős gól a fociban? Mennyivel szebb, kevésbé unalmasabb...???!!!
  • miluu92
    1. Ne a focihoz hasonlítsad, nem tudom feltűnt-e, de jóval kisebb egy kézilabda pálya. Alapból nehéz lenne 15 méteres passzok tömegét várni. De ha tegnap nézted a meccset jó párat láthattál belőle. Vagy Görbicz neve mond-e valamit. Az elhíresült egész pályás góljairól hallottál-e már.
    2. Igen többnyire 6-os fal volt, de azért bőven próbált operálni a Larvik mindennel, nézd meg a tegnapi meccs első 20 percét.
    3. Nem egyszer védik ki a 7-est is, és 1v1 be is remek mutatok vannak. Ne 1-2 meccsből indulj ki. Plusz fociban is az 1v1 túlnyomó részét ki is nyeri meg???
    4. azért pl. sokkal nagyobb taktikai sport a kézi mint a foci, azaz nem csak ész nélkül futnak. remek figurákat lehet bemutatni. Kínai mond vmit? Vagy tegnap (ha jól emlékszem Rédei) elképesztő testcselét láttad? Esetleg Lökének bejátszott labdákat? Vagy, hogy némelyiket, hogy tudta megszerezni, megverni a védőket, majd a kapust?
  • demonsss
    én se nézzem le azokat akik szeretik , csak vallják be , h semmi különleges nincs benne
  • tippmix945
    lazio nyer szerintem
  • tippmix945
    kézilabdában nincs akkora különbség amatőr és profi között,80-90%ban ugyanazokat a mozdulatokat láthatod,a hangsúly a dobásokon és a fizikális küzdelmen van.
    viszont egy profi foci vagy kosárlabda meccshez hozzá se tud szagolni egy amatőr,nemhogy labda nem lenne nála,nem is látna hol van :D
    sokkal látványosabb ez a két sport,mint pl.a kézilabda és a vízilabda,de ettől függetlenül nem nézem le azokat akik szeretik,itt pedig elég sikeres és népszerű is mindkettő...csak hát na,unalmas!!! :D
  • demonsss
    Mert kötelező sport volt és amint lehetet ott is hagytam , mert semmirevaló, gondolom ez a védési % egy felállt védelem , ellen van 1v1be biztos vagyok hogy 10/9-szer bedobják neki , mert komolyan mit csinálnak a labda egymásnak dobálgatásán kivűl lécci mond el nekem , sajnos nem tudsz mondani semmit az meg hab a tortán , h max 5 méterre passzolnak egymásnak
  • miluu92
    Neked nem szóltak, hogy nem április 1. van????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
    A jégkorongra nem is reagálok mert én is rühellem, és mivel rühellem nem nézem, nem is alkothatok róla véleményt, de, mint sport nem lehet leírni. A vízilabda, de minden másnál is írod, hogy csak passzolgatnak, miről beszélsz? Komolyan nézel te sportot???
    Képes vagy kézilabdázni, jó is voltál belőle, és a tehetségteleneknek találták ki? Akkor miért is hagytad abba? Akkor te simán klasszis lehetnél nem? 10/9-szer betalálna egy amatőr a világ legjobb kapusának? Ember látod mit írsz? Lundénak 57%-os védési mutatója volt Larvikban, tegnap 60% volt 35. perc után a végén nem tudom, pedig igen amatőrök próbáltak gólt dobni. Többszörös EB VB Olimpiai és BL győztesek. Nem láttál még cselt? Nehogymár mi linkeljünk neked, te még meccset se néztél ember! Akkor marhaságokat írsz hogy döbbenet!
  • demonsss
    Na akkor most szépen reagálok mindenkinek a kijelentésére

Effe , egy sportot , most ne az határozza meg , h mennyire durva meg h mennyire jó kondíció kell hozzá , főleg egy olyan sportba ahol gólt kell szerezni , sztem a brutalitás maradjon meg a küzdősportokban , egyszerűen nem tudom másnak megítélni a jégkorongot csak egy olyan sportnak amit nem a játék szépségéért , hanem a brutalitásáért szeretnek az emberek

Vízilabda , elképesztően egy olyan sport amiben tényleg semmi különleges nincs , csak passzolgatnak , viszont ehhez elismerem h kell egy kis tehetség is , bár nem is itt inkább a testfelépítéstől függ nagyon

most reagálnék Weed üzenetére , h a kézi labda egy szép sport és h csak azért van ez a véleményem , mert nem vagyok képes rá
    Először hadd mondjam el képes vagyok rá bőven , és azt kell mondjam h nem profi szinten elég jó is voltam belőle.
    a kézi labda tipikusan az a sport amit a tehetségteleneknek találtak ki , egy olyan sportot nem ismerek , ezen kívül amibe tehetség nélkül is egész jól lehet játszani és ez épp azért van , mert semmi különleges nincs benne csak dobálgatni kell a labdát és csak elkell dobni a kapus mellett
    abban is biztos vagyok , h beállítanánk a világ legjobb kézi kapusát a kapuba 10/9-szer a legamatőrebb játékos betalálna neki
    Azért azt is megnézném hogy egy tehetségtelen játékos fociban kapna egy 50méteres paszt és levenné e azt a labdát , kéziben meg egy tehetségtelen kapna egy egész pályás paszt merem állítani , h megfogná

Davixx , ha a kézibe tényleg ilyen sok a látványos csel légyszíves linkelj be egy videót róla és bizonyítsd be nekem , h 1000+1 csel van a kézibe

És köszönöm szerintem tisztáztam minden kérdéses sportot
  • ReszegKoldus
    Scholes gól 2.87
  • Ferrari23
    Akkor biztos odateszik magukat a srácok.
  • Tigristank
    Holnap úgyis kiderül minden.
  • ReszegKoldus
    Hazai pályán igen
  • Ferrari23
    SAF-nak ma van utsó meccse?
  • Ferrari23
    + qrva sokan papír alapon tolják, eddig is megtehették volna, hogy neten tolják ugyanaz és kényelmesebb. Mégse, mert egy elég nagy rétegnek gőze nincs erről a netes cuccról. Hogy működik stb... Nagy részük netet se tudja használni szerintem :D:D Na azok úgyse fognak ide se regelni........
  • Effe88
    a lottó más
    azt mindneki raks zinte
    mondjuk tegyük fel ha van mondjuk 2 milliárdos nyeremény
    akor még a határon túlról is átjönnek
    raknak vagy 1 hét alatt, 2-3 millió szelvényt
    a tippmixpron meg kb. rétegnek szól
    leszünk kezdetben úgyis 10-20 ezren
  • Effe88
    szerintem is
    már hétfőn ott lesz:D
  • Ferrari23
    Egyébként szerintem napokon belül indul különben mi értelme lenne megszüntetni tippmaxot.
  • Ferrari23
    Azt is felesleges, aki lottó elmebeteg, az úgyis elmegy x-elni, aki meg nem fossa le a reklámot. Felőlem reklámozhatná a 8768623861283621 milliárdot is, akkor se mennék el x-elni.
  • Tigristank
    A lottót is mindig reklámozzák, akkor is, amikor 150 milliót lehet nyerni, és akkor is, amikor 4 milliárdot. :D
  • Ferrari23
    Mert mit kell ott reklámozni, amikor elindul kitesznek egy nagy bannert szrt.hu-n, így aki fellép egyből látja mi a *****, lottózókba is ***** csomó reklám azt csá. Mit kell erre előre készülni :D
  • Effe88
    NEm hát. Nagy zs-k ezek még reklámra se költenek, simán kinézem belőlük:D:D
    Akkora sóherok:D
  • Tigristank
    Én nem szóltam le, nincs bajom vele.
  • Tigristank
    Szerinted akkor nem lenne szarrá reklámozva? :D
  • w77d
    De gyerekek ti most tényleg ítélkeztek egy sportág felett? Ahelyett, hogy büszkék lennétek arra, hogy valamiben világelsők vagyunk most le kell húzni?
    Ha a kézi tényleg egy nulla sportág lenne, akkor már nem lenne felszínen, pedig évről évre egyre népszerűbb. Akár tetszik akár nem ez így van. Az meg hogy ti nem élvezitek, hát bumm... Mivel itt senki sem megmondóatyaúristen, ezért a ti véleményetektől még lehet egy igazán jó sportág.
  • Tigristank
    Még mindig több embert érdekel, mint a kézi, bármennyire is küzdesz ellene. :D
  • miluu92
    ...értünK* pumpálják a pénzt...

Mert ahogy valószínű, hogy nem sok embert érdekel(né), egy Balatonfüred - orosháza, úgy szart se érdekli az MTK-Nyíregyháza sem.
  • miluu92
    Nem feltétlen kell nagyobb pénzt belefektetni, mint a fociba, de sokkal többet kéne a kézibe MINT MOST, és sokkal kevesebbet a focinak nevezett valamibe MINT MOST!. Kézilabdában van fejlődés, lehet sikereket elérni, fociban nem. És, hogy miért nem kap akkora pénzügyi támogatást a kézi, mint a foci? Mert a focinál tudnak a legtöbbet lopni, csalni. oda sem elsősorban értük pumpálják a pénzt. Ezért tart itt a magyar foci is. És elmondom neked, messze-messze több embert érdekel egy Csurgó-Szeged mint hinnéd. Csak sehol sem tudod követni, mert ezt a hulladékot kell nézni mindenhol. lassan egy komplett fordulót meg tudsz nézni a TV-ben. Felháborító. És erre is csak a pénz miatt van lehetőség, nem azért mert annyira érdekli az embert egy Honvéd - Eger.
  • Effe88
    na holnap jön már a tippmixpro?XD
  • Effe88
    Hát azért a vízilabda meg a hoki az két kegyetlen sport a maga nemébe. Oda aztán kell a kondi meg az erő. Össze se hasonlítható a nyomi kézilabdával. Csak egyszer próbáld ki mikor rábasznak egyet az ütővel a kezedre, vagy ne adj isten pofán vágna a bottalS:S:S:.
    Nagyon komoly sport a jéghoki persze ne európait nézz hanem nhl-t ha az neked nem izgalmas akkor nem tudom mi kéne még neked.:D

A kézilabdával egyetértek. Az a sport egy duplanulla, rohadtul utálom kb. annyira mint a röplabdát. Kár ezekbe pénzt ölni szerintem
  • Tigristank
    Aha, csak az a baj ezzel, hogy a nézettségnél nem feltétlenül a helyszíni nézőket kell számba venni. Vajon szerinted az olasz klubok miért tudtak a felszínen maradni csökkenő helyszíni nézőszám mellett? Az az igazság, hogy míg egy Honvéd-Eger meccset is el lehet adni a tévében, addig egy Csurgó-Szeged kézi meccs jóformán senkit nem érdekelne a tévén keresztül. Megfordítva: Vajon miért nem kap akkor pénzügyi támogatást a kézi, mint a foci? Egyáltalán mutass már 1 olyan országot, ahol a kézi nagyobb támogatást kap, mint a foci. Még a skandináv országokban sem...
  • FERNANDINHO1997
    Inkább Lazio vagy Feyenord ?
  • FERNANDINHO1997
    Még most gondolkodom rajta, hogy melyiket kéne kivenni..:D Akkor azt lehet kihagyom, köszi!:D
  • tippmix945
    udinese nem nyer a többi jó
  • tippmix945
    akármennyire lehurrogtak,igazat kell adnom neked
  • FERNANDINHO1997
    236 Feyenoord - NAC Breda H 1,22
    239 Vitesse - Venlo H 1,18
    244 Lazio - Sampdoria H 1,30
    247 Udinese - Atalanta H 1,35
    229 Manchester Utd. - Swansea H 1,30
    231 Basel - Servette H 1,23

Eredő odds: 4,03987
    Tét: 600 Ft
    Várható nyeremény: 2425 Ft
    A fogadás ára: 600 Ft
  • FERNANDINHO1997
    Megint ezen megy a vita.. Már elmondtad régebben is Demonsss, hogy szerinted egy szar sport a Kézilabda, de nem nagyon kéne ezt hangoztatnod, mert nem értesz hozzá és lehet hogy szerinted ez így van de másik 10 ember szerint meg nem.:DD Az oké, hogy nem tetszik, de az hogy nincs benne csel, meg csak dobálnak kicsit erős..:DD Én szeretem a focit meg a kézit is, de ennyi erővel a focira is lehet mondani, hogy 90 percen át csak rugdalják a labdát össze vissza és látunk max 2-3 gólt általában, míg a kézilabda ehhez képest mennyivel izgalmasabb.. Vannak érvek, ellenérvek mind két sport mellet de tök felesleges ezen vitatkozni, mindenki nézze és játsza azt a sportot amit szeret.