211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • miluu92
    Az igen! Nincs csel a kéziben??? Meg a vízilabda és a jégkorong is egy semmirekellő sport??? Mennyivel jobb a foci? Attól, mert az embert nem érdekli, hogy lehet ilyeneket kijelenteni?
  • miluu92
    Fogadás szempontjából teljesen igazad van, de abból a mondatból nem éppen az jött le, hogy szimplán fogadás szemponjából értékelte a történteket.
    És vajon miért is nézik nagyságrendekkel többen a focit, mint pl. a kézit? Pont azét mert nagyobb a pénzügyi támogatás és a felhajtás. A kézit is nagyságrendekkel többen néznék, ha megkapná a támogatást. Bár egyébként ebben sem vagyok biztos, hogy nagyságrendekkel többen nézik a focit. Azért egy Győr, FTC, MKB, Érd, Vác, csaba, Szeged, csurgó (és ki tudja melyik csapatok meccsén még), mindig telt ház van, és lennének többen is , csak értelem szerűen, nem fér be több ember. Míg ezt, kb. egy foci meccsről sem mondhatjuk el, még úgy se, hogy sokkal többen férnek be egy foci stadionba, mint egy csarnokba. Valamint a TV-ben is minden adóból az a szenny folyik. Most is örüljünk, hogy a Digi átengedte ezt a két meccset, így már majdnem mindenki nézhette aki akarta. Magyar foci hol is megy? Duna, M1, SportM, Sport 1-2 meg a faszom se tudja hol. Undorító.
    A Veszprémnél is az MKB-tól ömlik a pénz, ami ugyebár 94%-ban nem is állami tulajodon, és ahogy írtam a Győrnél is az AUDI. Szóval akárhogy is nézzük, igencsak 0 a támogatás...
  • w77d
    Hát bammeg elég egyszerű gondolkodásod van ezen irományod alapján. Attól még, hogy te nem élvezed ezeket a sportágakat, attól még nem semmirevaló szutyok amire bárki képes. Valszeg épp azért utálod őket, mert te nem vagy rá képes. Ezen sportok nagyjai kőkemény munkával, türelemmel és tehetséggel érték el, amit elértek, ilyen lenézően beszélni róluk pedig egyszerűen butaságra vall.
  • bakkerman
    bocs,már tárgytalan,most találtam egy cikket,hogy kivonultak itthonról
  • bakkerman
    bwinre akartam regisztrálni újból,de amikor az országot kell megadni nem találom Magyarországot...próbáltam más böngészővel is,de nincs ott a felsorolásban,ez valami bug vagy mi?
  • Tigristank
    Nem tudom feltűnt-e, de a hazaira rakott fogadásokat nem a 2 meccs alapján értékelik ki, a mait pedig akárhogy is nézzük, egy hetessel sikerült megnyerni...
    (A fociról meg annyit, hogy még így is nagyságrendekkel többen nézik, mint a kézit, ergó több pénz is jön vissza belőle... azt meg leírni, hogy nincs pénzügyi támogatás nálunk a kéziben, főleg egy MKB Veszprémet tekintve, elég nagy öngól. :D)
  • demonsss
    Ajajaj , először is lefixálnám , h nincs a világon még egy bajnokság mint a magyar amit jobban utálnék , elsem tudom képzelni , h merik magukat egyáltalán focistának nevezni , h a pénzükért egy semmit mutatnak ebbe egyetértek veled és én is beszüntetném a faszba a magyar bajnokságokat

AMIT a kéziről mondtam , az pedig szerintem teljesen igaz , lehet h a magyarok jók belüle , de egy rakás szar sport nincs benne semmi különleges csak dobálgatják a labdát , csel nuku mert nincs is semmiféle csel ( dobócselt , meg a háta mögött dobja el a labdát ezt ne nevezük annak ) egyszerűen egy szar sport , amire bárki képes , szutyok
    De egyébként a vizilabda is az , és a jégkorong is az egy szar semmire való sport mind , az érdekesség szikrája sincs meg bennük
  • ReszegKoldus
    #209273 ?
  • miluu92
    Egy hetessel? Nem tudom feltűnt-e de két meccs volt 4-el nyertünk. Vagy nem tudom nézted-e a meccset, és feltűnt-e, hogy a 35. perctől szándékosan lassítottuk a játékot. De ha nem akkor nézd meg Kovacsics nyilatkozatát, és a mérkőzést még egyszer:).
  • miluu92
    Kézi egy szar sport semmi különleges nincs benne? Ekkora hülyeséget életemben nem hallottam még. De ha a sporttól elvonatkoztatunk, mert ezek szerint nem igen értesz hozzá, legalábbis a kézihez nem, akkor már az elég különleges, hogy bármiféle pénzügyi támogatás nélkül ekkora sikereket érünk el. (ETO győzelem, MKB FF ha nincsenek a bírók, illetve ha szabály szerint járnak el.) Mert ha nem állna az AUDI a Győr mögött sajnos esélytelen lenne mindez. Ehelyett ezekbe a semmirekellő hulladék falábú mocskos köcsög buzikba nyomjuk a pénzt. betiltanám a profi labdarúgást Magyarországon és büntetnék mindenkit akinek bármi köze van hozzá. A világ legnagyobb csalói. Tolvaj csaló pénzmosó kutyák. De éllejen a trollfoci facen is, meg mindenhol a Sanyizás, meg a reménykedés hogy valaha is kijutunk mi még bármire. ÁLOMVILÁG
  • SNICKER
    most csúnyán ki fog kapni..
  • demonsss
    nem vennék rá mérget
  • A Kaszas
    real szokasos hatranybol fordit?
  • HUmanHunter
    Athletic Bilbao v Mallorca mindkét csapat gólt szerez
    Osasuna gólt szerez
    Bayern győzelem
    St Gallen gól

500->1450
  • A Kaszas
    bordó győzelem ?
  • Ferrari23
    Hát Mancit kirúghatnák már... + pár játékost is :D
  • Ferrari23
    Nem sokkal :D:D 2k csak
  • demonsss
    mennyivel merted megküldeni ?
  • demonsss
    Mi balfasz egy csapat ez a city , ez volt az egyetlen esélyük , h nyerjenek valamit ebbe a szezonba
  • Ferrari23
    Mekkora trágya csapat ez a City :D:D Fuck je :D

wigan gól
  • Tigristank
    MC El Eulma 1.5 over 1.72

Csak most jött (68. perc), pedig stat alapján elég sima volt, és az odds is nagyon felment. :S
  • Meggymag
    KhmKhm...
  • ReszegKoldus
    Ez is egy vélemény.
    Egyébként akármennyire alap volt, mégis csak egy hetessel sikerült nyerni kb. fél perccel a vége előtt.
  • demonsss
    A kézi úgy szar sport ahogy van semmi különleges nincs benne , de amúgy meg elég alap volt , h nyerni fognak mivel ez a Bl győzelem csak úgy lehetett teljes ha hazai pályán is nyernek
  • Tigristank
    Az MC El Eulma 1.5 over 1.72-ért elég jól néz ki az ASO Chlef ellen. (Algéria 1. osztály.)
  • FERNANDINHO1997
    derossz..:DDD
  • Tigristank
    Bátraknak:

Dunfermline 2.5 over 2.37
  • Tigristank
    Lanciano - Sassuolo meccsen csoda, hogy még nincs piros, hazaiaknál 7 sárga van már. :D
  • HUmanHunter
    aki tud élőben fogadni, rakja meg a bayern augsburg meccs első félidő over 0.5t, 1.5 odds van rá és eléggé hajt a bayern
  • ReszegKoldus
    A Győrnek nem muszáj nyerni (persze célszerű), csak azért mondom, hogy ha esetleg döntetlen lesz, vagy kikapnak 1-2 góllal, akkor ne a kézit szidjátok érte :D
  • demonsss
    Real helyett inkább Braga és győri eto lányok győzelem
  • Blekk Síp
    Atl. Madrid - Barcelona: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H)
    Espanyol - Real Madrid (V)

3e-el szerintetek?
    Vagy Real helyett tegyem azt, hogy Espanyol szerez gólt?
  • demonsss
    Legyél nekem úgy sincs időm itt sokat alkotni :D Hajrá
  • Effe88
    waxker insbruck gól
    osasuna gól
    st.gallen gól
    bilbao-mallorca mind 2 cs gól
    academica gól

ezeket szerintem rakhatjátok
    sajnos én nem tudom mert tippmaxon nincsennek benne...
  • w77d
    nem, mert megbasznak érte a modik
  • hungary27
  • Darthmushroom
    milyen igazad lett az írekkel mega lol. vezet a derry, piros két büntető és már ki is kaptak, sligo se bír a leggyengébb csapattal. ezt asszem túl variáltam délelőtt :D
  • FERNANDINHO1997
    Ha HG leszek ki tudom bannolni az oldalrol azt, aki illetlenül viselkedik ?
  • Darthmushroom
    Sligo b*szhatna már valamit a liga talán leggyengébb csapata ellen... Lech+Derry jól áll pedig :S
  • tippmix945
    szóval aki támogatja fernandinho-t,az nyomjon egy + jelet #209260 számú hozzászólására :D