Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem hiszem hogy a Bayern elpuhulná a meccset,már csak a barca bicskanyitogató hisztis parádéja miatt sem. Megint alázás lesz ez tuti.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
viszont kurvára kellett
thx caroll:)
Stat alapján jönnie kell.
Ja és mtk nyer :)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
egyszer rakok OKC-ra erre lesérül az a játékos,aki középiskola óta egy meccset sem hagyott ki
zsír <#pias>#pias>
faszom én is bejefeztem
írom itt a goltippeket
megteszi
aztán meg jön fikázni
elég volt!!!!
még mindig wufrát védi
pedig már mindenki rájött milyen volt õ
napitutin is, itt is...
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ráadásul nem is mi írtunk ezzel kapcsolatban,hanem egy másik tag,aki csak ezért járt be ide
ha már neki is feltûnt és betegesen ítélte,aki nem is látogatta a topikot,akkor mi mit szóljunk? :S:S:S
ez nem gyerekeknek való,akik félpercenként változtatgatják a tippeket,így becsapva az embereket,ebbõl szerintem senki sem kér
persze D-nek az lenne a legjobb,ha minket normális fórumozókat kitennének innen
ezek közül psv meg talán everton ami tuti
törökökben alapból nem szabad bízni
német meccs érdekes lesz werder közel a kieséshez nehogy megrázzák most magukat
és nem csak innen hanem a napituti-blogról is
ennek utána lehet jári kéremszépen
és ezt is az itteni fórumozókra akarja kenni
borzasztó:S:S:S:
nem tudom én nem raknék besiktasra :D:D
idegenben 0-7-8-al áll orduspor és sorozatban 4 meccse kikapott
most jöhet az X
de stat alapján utálok rakni :D:D