Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként amiket most "megnyugtatásnak" írtál nem hinném, hogy igaz.
Szerintem a jégkorong az egyik, ha nem a legmegterhelõbb sport.
Különben is, az amcsi foci az brutális sakk, "semmi" több :D
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
amerikai foci a legjobb sport na meg ugye a legkeményebb és a legtöbb ész meg erõ állóképesség rafináltság,ravazság tudás kell hozzá,)
remélem így már megnyugszol:)
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
megszerzitek-e a 3.csillagot???
nem mivel papíron csak 28.lesz -.-
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
És hidd el csak keményebbnek tûnik mint az Nfl.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
védõfelszereléssel:D:Dóriási dolog:D:D
néztél te már rögbit öregapámD:D::D
Lehet hogy ahhoz nem kell kondi hogy 2 percet támadj és utána 20 percet ülj de ezeket az ütéseket állni is kell!
90+ Honefoss 1 - 1 Fredrikstad
90+ Rosenborg 0 - 0 Sogndal
90+ Sandnes 1 - 1 Aalesund
90+ Strömsgodset 3 - 3 Haugesund
90+ Tromsö 3 - 0 Stabaek
A:SD:ASD:AS:D:AS:D:AS:
A közönség pont nem érdekel.
De én ezt az egészet újragondolnám.
0 tudás kell hozzá kb meg egy kis állóképesség
Szerintem a "nagyok" fociban is oda tudják rúgni a labdát, ahova akarják.
olimpiát vb-t nyílván megnézünk és szurkolunk de a kézibe aztán mi skill kell????:D:D:D
oda dobom azt a labdát ahova akarom
hú de nehéz:D:D:D:
a focis cseleket meg még én is megcsinálom
az agymosott közönség aki csak annyit tud hogy defense skandálni:D:D:D
vagy a 16 alapszakasz meccs amihez nem kell semmi kondi se(álóképességet értem ez alatt )mert az amcsi fociba van hogy 2 percet támadsz aztán 20 percet meg akár ülhetsz a apdon+jön az idõkérésS:S:::DD
és képzeld nem csak a hangulat a különbség tv és élõ között, de te ugysem fogsz elmenni sehova, ezért nem folytatom. nézd meg ezt a videót, és írd azt hogy hidegen hagy meg nem néznél meg egy meccset. tudod milyen érzés volt ezt élõben emgnézni, playoffban?
http://www.youtube.com/watch?v=VkDy21InbVg