Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Nekem olyan volt CSZKA - Vidi (barátságos) hogy 1-1 volt 70. ben raktam cszka gyõzelmet. Na de akkor mar volt 2 Vidi piros, aztan aztan a Vidi oldalán olvastam h barátságos meccs révén, egy másik játékos felmehetett a piros lapos helyett.. na most ha ezt tudom, akkor nem rakok ra 2k- t de a köcsög bet365 asszonta h errõl nem tehet, így elbuktam és kész.. :D De azért vitáztam az ügyfélszolgálattal egy órát, hátha. :)

ReszegKoldus
Én eddig is nyugodt voltam. :)
Egyébként amiket most "megnyugtatásnak" írtál nem hinném, hogy igaz.
Szerintem a jégkorong az egyik, ha nem a legmegterhelõbb sport.
Különben is, az amcsi foci az brutális sakk, "semmi" több :D

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Forza Italia
az oké:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Effe88
jól van pihenj már
amerikai foci a legjobb sport na meg ugye a legkeményebb és a legtöbb ész meg erõ állóképesség rafináltság,ravazság tudás kell hozzá,)
remélem így már megnyugszol:)

ReszegKoldus
Egyébként, aki nem szereti az NFL-t, nézze a kicsit furán magyarított nevû Lenge Ligát <#nezze>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
de mi volt a kérdés:S:S:D:D:D
megszerzitek-e a 3.csillagot???
nem mivel papíron csak 28.lesz -.-

ReszegKoldus
De azt biztos megbundázták, mert rögbiforevör <#beka3>

Forza Italia
papíron igen de ha megnyerjük a bajnokságot nekünk ez lesz a 30.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Effe88
nem mert kettõt elvettek tõllük

demonsss
nem 29 ??

Effe88
nem mert csak 27szeres bajnokok

demonsss
Ha most bajnok lesz a Juve akkor megszerzik a harmadik csillagot ?

Effe88
emmen-telstar most megy, emmen 8 meccse nem lõt gólt, aki élõzik lessen rá a mecsre aztán ha úgy érzi emmen gólt rakja meg.....(bár az emmen tök utolsó szóval ez necces nagyon)

Shep
Sport sience csinált egy összehasonlítást a rögbi vs amcsi foci vita témában. Lemérték az ütközéseket, mekkora erõhatás éri az adott sportolót stb. És hát az amcsi fociban a védõfelszerelések ellenére is jóval nagyobb erõhatás éri a játékosokat. Nem véletlen ,hogy sokan tiltakoznak is ellene és egyre kevesebb az utánpótlás a rengeteg agyrázkódás miatt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
<#eljen><#papakacsint>

ReszegKoldus
Régen én is azt gondoltam, hogy milyen béna, hogy védõfelszerelésben nyomják, bezzeg a rögbi...aztán megnéztem egy meccset, aztán még sokat :)

Tigristank
Végre valaki, aki nem isteníti az amcsi focit. :DD <#eljen>

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

ezeknek az ütközéseknek úgy tudom a mai szabályok szerint 3/4 kb. szabálytalan az óta változott az NFL

Attila8805
Ezt itt pont nem tudom megnézni a GEMA miatt de legyen neked igazad :)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Effe88
nesze öreg;)
na ezek már sportolók;)
http://www.youtube.com/v/H8v-qZFVYnc&version=3

Attila8805
Láttam.
És hidd el csak keményebbnek tûnik mint az Nfl.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

tippmix945
http://www.youtube.com/v/eb5uU0nigTQ&version=3

a védõfelszerelés arra jó hogy bátrabbak legyenek az emberek kb...

ReszegKoldus
http://www.youtube.com/v/QgcfJ8rbuHw&version=3
http://www.youtube.com/v/-nMpo6YLkfI&version=3

Effe88
hahahahD::D:D
védõfelszereléssel:D:Dóriási dolog:D:D
néztél te már rögbit öregapámD:D::D

0 tudás?:D te átgondolod hogy mit írsz?

Attila8805
Már nem tudok szó nélkül elmenni a vita mellett én sem.
Lehet hogy ahhoz nem kell kondi hogy 2 percet támadj és utána 20 percet ülj de ezeket az ütéseket állni is kell!

Gyerekek kaptam kemény 1K bónuszt, szerintetek melyik norvég meccsre toltam all innal gólra félidõben?

90+ Honefoss 1 - 1 Fredrikstad
90+ Rosenborg 0 - 0 Sogndal
90+ Sandnes 1 - 1 Aalesund
90+ Strömsgodset 3 - 3 Haugesund
90+ Tromsö 3 - 0 Stabaek

A:SD:ASD:AS:D:AS:D:AS:

ReszegKoldus
Nem kell semmi kondi, azért futnak a 150 kilós ürgék is 5 mp-en belül 40 yardon, oké :D
A közönség pont nem érdekel.
De én ezt az egészet újragondolnám.

tippmix945
te se kézilabdáztál még :DDD

Effe88
hangulat jó most nem errõl van szó..hanem , hogy a kézi egy gány a foci mellett pl vagy egy nba mellett
0 tudás kell hozzá kb meg egy kis állóképesség

ReszegKoldus
Ha ez így lenne minden lövés gól lenne.
Szerintem a "nagyok" fociban is oda tudják rúgni a labdát, ahova akarják.

mondjuk nézd meg a videókat, vagy menj el egy normálisabb csapat meccsére, minden meccsen van legalább 2-3 csel...

tippmix945
nem a látványosság a fõ cél egy sport esetében,de hogy 2 métert nem tudnád vezetni a korongot az is tuti

menj el egy meccsre és nézd meg, fasznak pofázunk neked, ezt nem lehet megmondani

demonsss
de mond már meg a jégkorongba mi a látványos ??

kézibe skill nem kell, szerencse meg állóképesség és ennyi. Foci és a jégkorong meg a kosárlabda a leglátványosabb ilyen téren...

Effe88
nem arról van szó
olimpiát vb-t nyílván megnézünk és szurkolunk de a kézibe aztán mi skill kell????:D:D:D
oda dobom azt a labdát ahova akarom
hú de nehéz:D:D:D:

tippmix945
ja fõleg egy 211 centis és 130 kilós blokkológép fölött :DDDD az emberek 0,00000000001 százaléka képes erre kb. :DDDD
a focis cseleket meg még én is megcsinálom

ReszegKoldus
Jó ötlet, bár olyan nagyon nincs mit beszélni, nekem a teniszrõl van az a véleményem, mint a kedves anonnak chaten a kézirõl :)

Effe88
és téged mi???:)
az agymosott közönség aki csak annyit tud hogy defense skandálni:D:D:D
vagy a 16 alapszakasz meccs amihez nem kell semmi kondi se(álóképességet értem ez alatt )mert az amcsi fociba van hogy 2 percet támadsz aztán 20 percet meg akár ülhetsz a apdon+jön az idõkérésS:S:::DD

nem hiszem el hogy errõl vitatkozunk :D:D:D:D:D:D:D

demonsss
Youtube -ba írj be pár keresõ szót adok párat Skill , Soccer , tricks talán egy válogatásból megtalálod mi fogja meg az embert a fociban

a kézisi ndoklással azt akartam kifejezni, hogy mennyire sokan szeretik, tehát szarnak merész nevezni.
és képzeld nem csak a hangulat a különbség tv és élõ között, de te ugysem fogsz elmenni sehova, ezért nem folytatom. nézd meg ezt a videót, és írd azt hogy hidegen hagy meg nem néznél meg egy meccset. tudod milyen érzés volt ezt élõben emgnézni, playoffban?

http://www.youtube.com/watch?v=VkDy21InbVg

demonsss
Te komolyan csak azért nézzed a Jégkorongot , mert gyorsan vezetik a korongot és pontosan passzolnak és mert korcsolyáznak :D nincs nagy igényed akkor

ReszegKoldus
Miért téged mi fog meg? Pár biciklicsel, mûesések, meg percekig reklamálások? :D

Deano, jöhetsz sepregetni <#idiota>
te tippmixen játszol, vagy online irodáknál?

Effe88
gyertek át off topikba ott beszéljük ki a sportokat:)