Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Nah a masik böngészõvel elindult.. akkor se értem h ebben mi az érdekes. :) Engem ez a sport teljesen hidegen hagy. de mégse mondok róla hülyeségeket. mivel nem értek hozzá. Másoknak biztos nagyon tetszik, de nekem akkor se :DD Kicsit be tekertem emrt NBA ismétlés megy a Sport2 õn és majdnem el aludtam ezen a videón. :)

9csöves9
igen csak a Leccét körberöhögné mindenki,a Juventusnál meg azért tudni fogják mirõl van szó:)

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Effe88
kept!!!!!!!!

Shep
Elõkerültél? :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Nem tehetek róla ,hogy defektes vagy, mert nem látod meg benne azt az összhangot ami zsoké és lova között kell, hogy legyen a sikerhez. Az állatok kecses mozgását, a versenyt magát, a kiélezett küzdelmet. Mindezt pár percbe belesûrítve, ezt egyetlen más sport sem tudja visszaadni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
:D:Dakkor értelmetlen
ennyi erõvel a lecce is varrathatna magára 1 csillagot:)
de hát én leszarom felõllem:DD:D:

w77d
baj, ha nekem inkább Kincsem és Imperiál ugrik be? :)

9csöves9
minden csapat annyi csillagot varrat a mezére amennyit akar,ebbe a szövetség nem szól bele.ha bajnok lesz a Juventus,felvarratják a 3. csillagot

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Shep
Hát igen, magyarok 90%-nak a lóverseny = Overdose. :(

FERNANDINHO1997
Akkor se jó te atomfizikus. :)

FERNANDINHO1997
És itt melyik overdose ? :)

Shep
De rá tudsz nyomni te láma :D

Shep
Mi van?

Effe88
rakd be off topikba:)

FERNANDINHO1997
Beágyazás kérésre letiltva. :)

Shep
Na mondtam 1-0.

Shep
Na akkor ezt nézd meg de végig ne csak beletekerés.
http://www.youtube.com/v/GyItdznOdZM&version=3

FERNANDINHO1997
Akkor mondtam magamban h egy szar, és többet nem is néztem. csak mikor egyszer tettem érdekességbõl, akkor néztem, de semmi nagyszám nem volt benne :)

ReszegKoldus
Én vagyok Sam Stallion, már meg sem ismersz?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Shep
Akkor meg nincs mirõl beszélni.

FERNANDINHO1997
Nah abban mi az érdekes ? :DD De ezt most komolyan mondom, egyedül a Bud Spencer filmben láttam lóversenyt :DD

Shep
Nagyon nyom a Malaga lesz itt gól hamarosan, hacsak nem totál gólképtelenek.

FERNANDINHO1997
Chelsea gól amugy sztem siman jönni fog. :)

Shep
Mi bajod van vele, ez így van. Azért mert te nem tudtál róla.

FERNANDINHO1997
Lóverseny XDDDDDDDDDDDDDDDD<#taps><#idiota><#fejvakaras><#falbav><#falbav>

Effe88
<#eljen>

Shep
Lesz gól, nem marad 0-0.

Shep
Foci a sportok királya viszont a lóverseny a királynõje minden egyéb csak gyenge próbálkozás :D

van egy rossz érzésem hogy 0-0 lesz, pedig malagara raktam :D

ReszegKoldus
Na igen ez is olyan, ami nem mindenhol kivitelezhetõ, ellenben a csuuudálatos focival :)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

demonsss
Malaga szerez 2 gólt sztem tegyétek

FERNANDINHO1997
:)) Sportoltál te már életedben valamit ? :D

Málaga meccsen piros a Santandernél. kezdõdik a 10 emberes betonvédekezés, remélem azért Málaga behúzza :D

Effe88
igen:)
veszélyes nagyon akár fel is horzsolhatod a térdedet:)

Shep
Kézi az egy brutális sport, be kell tiltani! :)

Effe88
jól van már
tudom , hogy nagy kézis vagy a 140 centiddel:)
te aztán tényleg tudod mi a kézi 15évesen;)

FERNANDINHO1997
Én 5 évig fociztam, és mondom kb. 1 év 2 hónapja kézizek és 1000x jobb a kézi, mint a foci bárki bármit mond.. És aki azt mondja, hogy csak álló képesség kell az tényleg sose játszott még rendesen, jó persze lehet nem mindenkinek jön be a sport, de legalább fasszágokat ne mondjatok már róla pls. rossz nézni azt a tudatlanságot amiket mondtok róla..Lehet unalmas aki nem szereti, de ahhoz is nagyon sokat kell gyakorolni, és eddzeni h jó legyél benne, nem olyan egyszerû az..A másik meg h amiket a falban kapsz, nah az se olyan kellemes, sokkal keményebb mint gondolnátok. :) Csak ennyi hozzáfûzni valóm volt a témáhóz. :D

Shep
Én játszottam és a kézilabdától jobb a foci :)

ReszegKoldus
Igen

Shep
Persze és ezt õk is tudják de ez amit írok ez a live résznél van 365-ön egybõl a meccsnél kis lenyíló fülön, bwinnél is jól látható helyen ha jól emlékszem.

FERNANDINHO1997
xDDDDDDDDD Kéziztél de már életedben.. Ha jó a kapus, akkor nem olyan egyszerúû azt bedobni.. Annyira jó nézni, ahogy a sok tudatlan szíd olyan sportot amit még életében nem játszott rendes körülmények között.. (és nem tesiórára gondolok) pff -.-''

persze igy érthetõ ha a végén "nekik van igazuk", de ha én átolvasnám minden irodánál az egész szabályzatot ahova regeltem... hát még sztem mindig olvasnám

mire gondolsz, a tegnapi cuccra?

Shep
365 meg a többi liveot nyomó oldalon is le van írva, hogy mossák kezeiket az oldalon kijelzett információkat illetõen. Jól ki van ez találva.

FERNANDINHO1997
Ez a csávó zseniális, réggeben õ volt a kedvencem. :) Most Anthony Tegnap is a Bulls - Kicks meccsen zseniális volt.. 3 mp el a vége elött is elvállalta a 3 pontost, így X lett, és Hosszabitásban is az õ 3 pontosával nyert a Knick..

ReszegKoldus
Te meg írj pm-et nekem is! Kösz :)

ha 11v9-et írt (és ezt le is irta) akkor az meg megint más, akkor vissza kellett volna kapnod.

bár én azért buktam a multkor, mert NCAAB 2. félidõ undert tettem, be is jött de döntetlen lett, és közölték utána -ezek a gecik- hogy a hosszabbítás beleszámít a 2. félidõ total-ba (logic)

FERNANDINHO1997
Jó persze, csak megprobaltam hátha.. :D Mert hát nem írták hogy 11v11 van azért hanem 11v9 et irt..

FERNANDINHO1997
Én 1 éve kézilabdázom és kurvára szeretem, és szerintem a világ legjobb sportja bárki bármit mond és ENNYI..

:D az hogy te nem tudtad az nem az õ hibájuk, de az hogy rossz helyen volt a meccs az csak az iroda hibája.