Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Kosárlabdáról ne is beszéljünk
Tehát most olyan indoklásokat írtál amik egyértelmûen szarok te Balfasz
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
pl. shootoutoknál kell skill
meg itt van ez...
jégkorong: voltál te már élõben meccsen? én egy éve mentem el egyre. és tudod annyira megfogott, hogy az egész volán szezont végignéztem, az elsõ meccs után már nem voltak kételyeim, tudtam hogy ez a legfaszább, nekem.
kézilabda: ezt én sem szeretem, de mivel sok közöm van veszprémhez, elég jól látom hogy mennyire meg tudja fogni az embereket. a franciák elleni meccset láttad amugy? na. meg ha megnézed hányan érdeklõdnek felé, elég nehéz csak ugy leszarozni.
kosárlabda: nem szerettem, minden sportot szerettem eddig játszani, ezt az egyet nem. de azt kell hogy mondjam, mióta nba van jobban megismertem mivel fogadok rá, és azóta minden éjjel megnézek legalább egy fél meccset, ha tehetem.
baseball: nézni szar szerintem ha nincs kedvenc csapatod, de még úgy is ha van. viszont a kultusz ami körülveszi... ezt szeretem sportfogadásban is a legjobban.
nfl: legnézhetõbb sport tv-n keresztül. nem véletlenül a leghiresebb az amcsiknál.
foci: 6 éves korom óta focizok. (illetve már nem, mert középsuli óta talán 2-3x rugtam labdába) jártam más országban is ezáltal. elég jól ismertem a csapatokat, embereket, és meg is néztem minden szar meccset régen tv-ben, de ma már egy bl döntõt is képtelen vagyok megnézni. az egészet megvették az ázsiaiak (igen, a premier league-ban is ott vannak, de te csak fogadj 1.2-ért a mencseszterre), magyarországon a béka segge alatt van, nem találsz olyan meccset amire érdemes lenne kimenni (a vidi loki sem az szerintem...) az egészet "páwa gecik" -vagy hogy szokták õket manapság hívni- és celebek játsszák, sokszor annyi pénzt kapnak amennyit megérdemelnek, stbstbstb...
a fociban is csak fel-alá rohangásznak a pályán mint a hülyék 😊
Kézilabda : ennél szarabb sport nem sokk van , ebbe sincs semmi különleges futkároznak fel alá mindig ugyan az van minden meccsen , ez is egy szar.
Kosárlabda:az alap kosárlabda egy szar semmi különleges nincs benne , egyáltalán nem élvezetes , viszont azt meg kell hagyni a freestyle kosárlabda mikor 3v3 ba tolják és csak trüközve nyomják az fasza
Amcsi fociról és a Baseballról nem alkotok véleményt mert nem tudom a szabályokat és nem értek hozzá
Az európai focinál: nincs a világon jobb sport bármelyik meccsen lehetnek olyan apró varázslatok amelyekért igazán érdemes végig nézni 90 percet vagy 120 -at akár milyen szar is egy meccs bármikor lehet egy villanás amiért már megérte nézni
hazai pályán a madrid elég jó, 2 vereséget számolnak csak! Szerintem az 1X eléggé borítékolható..
egymás ellen meg kurva régen ikszeltek 😄
akkora pályán, mire mindenki lejön, felmegy, elfoglalja a helyét az csomó idõ lenne 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
NHL, NBA -> lehet cserélni meccs közben -> lehet hetente 4 meccset játszani
Foci -> nem lehet lecserélni egész sorokat meccs közben -> nem bírnák a heti 4 meccset
MEGFORDÍTVA:
NHL, NBA -> ha nem lehetne cserélni, a meccs rohadtul lelassulna, de képzeld, bírnák tovább a játékot, csak a színvonal lenne szar a lassú játék miatt -> így nem bírnának heti 4 meccset játszani
Foci -> ha lehetne cserélni meccs közben sokat -> bírnák a heti 4 meccset
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
kosárban se nézek meg egy európai meccset sem,az NBA-t meg nagyon szeretem.
jó amerikai focit is csak az NFL-ben játszanak 😄DD
szóval minden sport lehet szar és jó is,attól függ kik játsszák 😄D
CSAK a Fradi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Tehát: NYY-BAL 1 és over 9,5
tehát amennyit pihennek az egyes poszton játszó játékosok,annyit pihennek az nba,nfl,nhl játékosok a padon csak az jobban feltûnik,mert látod hogy cserélnek,azt meg nem figyeled hogy pl.a védõk támadásnál hátul lazsálnak xD
CSAK a Fradi
Okosabb dolog lett vna videót készítened a hibáról.
Én is ügyfélszolgálaton dolgozom hasonlóan nagy külföldi cégnél. Nálunk ha bármilyen hiba lép fel a weboldalunkon, ami a felhasználót befolyásolja, szó nélkül adjuk vissza a pénzét.
CSAK a Fradi
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Tanácsot szeretnék kérni tõletek.
Fogadtam a bwin-en 3 meccsre. A probléma az, hogy az egyik meccs egy kézilabda mérkõzés volt, viszont a weboldal hibásan, a többi Bundesliga focimeccs között jelezte ki. Hamburg-Bayern-rõl van szó. Mivel nem tudtam, hogy a Bayern München nem velük játszik, ezért megtettem a fogadást.
Most jön a gázabb rész, ugyanis a kézilabda meccs is bejött és a Reál-Valencián ment el a tét, mivel a Fradi is verte a ZTE-t.
Namost ha tudom, hogy ez egy kézi meccs, akkor nyilván nem rakom meg, mert lövésem sincs hozzá, és akkor már a Reált se raktam volna meg, mert az 1,2-es odds lófaszt nyomna csak a Fradi-ZTE oddsán. Szóval kérdés, hogy mivel a weboldal egyértelmûen hibásan jelezte ki ezt a meccset, és én ezért kötöttem a fogadást úgy ahogy, visszakaphatom-e a tétemet? Csináltam egy képet a fogadásról, látszik rajta, hogy mindhárom meccs mellett focilabda ikon van.
Mit gondoltok?
CSAK a Fradi
szerinted amugy a hokiban azért cserélnek annyit mert sok az ember, és mindenki játszani akar ?😄 azért cserélnek annyit, mert 2 percnyi játék után már kiköpik a tüdejüket. nhl-nba-ban is teljesen ki vannak használva a játékosok.
Én csak azt akartam érzékeltetni, hogy pusztán sportágbeli különbségekrõl beszélünk, nem véletlenül játszanak csak 34 meccset az MLS-ben is. De ha már itt tartunk, akkor a nagy NFL-ben miért csak kemény 16 meccset játszanak az alapszakaszban?
Közben jött a Notts County gól 1.60-ért, azt hittem 20 feletti kapuralövésbõl nem lesznek képesek 2 gólt lõni. 😄