Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert ti vagytok a legjobbak....!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
😄😄
Nem vagyok hajlandó egy darabig komolyabb összeggel focira meg semmire se tenni....
az oké , hogy mondjuk egy sálke-hannover 3-0nál 90:00nál lefújják
de itt most simán benne volt 2-3 perc az 5 csere miatt pl,...😄😄😄de hát õk már csak ilyenek😄
5k be -> raktam vagy 3-4 fogadást aztán el is ment .DDD azelõtt ilyen nem volt ,hogy befizetek és elbukjam... . olyan volt, hogy az utolsó 1k-ból visszahoztam az összeget , no de baszki minden fogadás elmenjen???? és olyanokon buktam ami azelõtt jött... hazai vagy 30 kapuralövés 20talált vendég 5/4 és 0-2 nekem meg egy gól kellett volna
most el is ment a kedvem a fogadástól 😄
max. mixet rakok 200ért (amibõl jöhet kb. 10k) azt csõ
de úgy most tényleg semmi kedvem fogadni ezek után, befizetnék és tennék vmi overt akkor tuti nem lenne gól 😄D
http://www.nemzetisport.hu/egyeb_egyeni/marseille-az-ultrak-kiadtak-a-jelszot-ki-kell-kapni-szerdan-2125231
most nekem is ez kellett volna
hazai gólra raktam
gondoltam 2 hazai 0-0 után nem lesz gól nélküli megint a braunsvejg otthonD😄😄:átbasztak😄
Betclicre már regisztráltam, szóval azon kívûl...
Köszi 😊
Bet365-re van 15k bónusz azt vágom, de meg kell forgatni háromszor legalább 1.5 oddson...
88 Braunschweig 0 - 0 Fürth
Portsmouth - Millwall over 1,5 1,30x
1,67x 2000HUF
szerintetek menjen?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
oldschool.trance.techno.rave
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
(1-0) Blackburn - Liverpool H 1.64
(0-1) Barcelona - Getafe D 5.05
(0-2) Barcelona - Getafe D 4.05
Mert ti vagytok a legjobbak....!