Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt már a Milan behúzza, és baxxátok meg 17/16 fail 😄😄 FELADOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😄😄😄😄 Gólos tippbõl 17/16 fail ehhhhhhh 😄😄😄😄 Nem tudok mit mondani 😄😄
kurva modern foci 😄
én 2kval toltam millwall és milan meccsre over 1,5-t dehát... basszák meg 😄
Csak azért mondtam 0-1 marad, mert erre tettem overt, és nema liverre 😄 És ugye a gólos fogadásom elmúlt 16-ból 15 fail 😄 MOst jön a 17/16 fail 😄😄😄
omg egy Chievonak nem tudnak még 1 gólt vágni. vagy a Chievo a Milannak... Millwall vághatna még egyet .(
Barca meccsen over 10.5 szöglet 1.35
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Milan tuti marad 0-1
Na mondtam én livernek innen szép bukni 😄😄
Már 2-2 😄
Már 2-2 😄
faszom nemhogy megraktam volna a Milant meg a Millwallt, 5x ennyi pénzt nyerhettem volna-.-
szinte érzem már a chievo megsemmisítõ, egyenlítõ gólját a 92. percben <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
De. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
over 1,5 milan és millwall még 1-1 gól PLSSSSSSSSS
De Elõbb Viking dúrvább stattal kapott ki az 1x kaput találó valerangától szóval 😄
Milán meccs statja is elég érdekes 😄
Na liver piros 😄 Innen szép kikapni 😄
hát de nálad más nem segít😄
érted megraktad mondjuk 100kval jön 70 ezer ft😄😄😄
aztán az mi neked???😄😄😄azzal nem lennél elõrébb😄D:
érted megraktad mondjuk 100kval jön 70 ezer ft😄😄😄
aztán az mi neked???😄😄😄azzal nem lennél elõrébb😄D:
Fos liver meg 2,25 -ért 16. percbe 0-2 😄😄 Máskor meg lófaszt se bírnak rúgni 😄😄
én kosárra fogadtam párszor, szerintem nincs vele nagy baj, csak az, hogy a biztosabb meccsekre picsa oddsok vannak (1.01-1.1 és társai)
én mindig csak hazaira tettem és így azért be szokott jönni
nem mondom, néha itt is borul a papír, de mint az oddsokból is kiderül, sokkal ritkábban
persze nem nba-re, mert számomra az kiismerhetetlen, hanem európai meccsekre
én mindig csak hazaira tettem és így azért be szokott jönni
nem mondom, néha itt is borul a papír, de mint az oddsokból is kiderül, sokkal ritkábban
persze nem nba-re, mert számomra az kiismerhetetlen, hanem európai meccsekre
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Valamelyik spanyol meccsen megtolom a sima over 0,5-öt 😄 Suna vagy szósziedad meccsen 😄
Na a maradék kis pízemmel ráhajtok a 17/16 failra....
Milan gól<#taps>#taps>
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Hi!
Valaki el tudna latni tanaccsal, h focin kivul mire erdemes rakni?
Kosarlabdat vagom, h az gyilkos meg a tenisszel is olyan tapasztalataim vannak, h ott roha*jon meg az osszes, ahol van.
De a jegkorong?vagy nfl?esetleg rugby?vagy loverseny?
Kossz elore is!
Valaki el tudna latni tanaccsal, h focin kivul mire erdemes rakni?
Kosarlabdat vagom, h az gyilkos meg a tenisszel is olyan tapasztalataim vannak, h ott roha*jon meg az osszes, ahol van.
De a jegkorong?vagy nfl?esetleg rugby?vagy loverseny?
Kossz elore is!