Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nehogy CSelzi-Bayern legyen 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az lenne a legunalmasabb párosítás a döntõben...

Shep
Na eddig jó, Wigan 2-vel megy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Forza Italia
jha el is ment. Helsingborg nem bírt lõni egyet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

dave9004
ez nem áll túl jól, még ha egyik D-t el is trafáltad :S
Effe88
igen ugyan úgy csüt 21:05
passz
de szerintem az atletico-valenciát

koszkosz! annyit kerdeznek mar, az europa liga meccsek is a heten lesznek ugye ? a story melyik meccset adja?
Effe88
a digi adja
pro4 a tv2 csatornája meg lett dumálva, hogy az elõdöntõk illetve a döntõ a tv2 adja le

ez szep 😄 most nezem ,hogy a bayern meccset a tv2 adja. gondoltam a pro4 kozvetiti a barca meccset de musorujsagban nezve meg nem lattam ! akkor most mi adja a barca meccset? szerintem egyebkent a bayern x lesz a chelsea meg nyer a barca ellen 2:1re
Effe88
jézus ereje😄😄
ez betegD😄

dave9004
a ti isteneitek vhol Szingapúrban vannak 😄
Dzekoti
én istenem meg Linz gólt hozzon már! 😊-

Mert ti vagytok a legjobbak....!

w77d
imára kulcsolhatod kezed és könyöröghetsz
de mit sem ér, mert Weed azt mondja
ha Bajnokok ligája döntõrõl van szó
az nem lehet más mint Bayern-Barcelona

Az én Istenemet könyörögve kérem,
Chelsea - Real döntõt adjon nékem!

dave9004
És még Tippmix nem is említette a Real formáját, ami azért márc vége-ápr elején megingott. Simán lehet H a meccs. simán lehet 2-1 3-2 de 1-0 is. Valszeg Real továbbjutás, de már nem kettõs gyõzelemmel 😉
Brankley
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mondasz az elsõ meccs után. 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

Rakd rá az életed akkor...

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Effe88
jaja😄
ráadásul reálnak hétvégén el klaszikó azért az még bezavarhat a fejekbe elég fontos meccs lesz az nekik😊

Ez mind igaz. De ahogy te is mondod, háromesélyes. Nem hét tuttija😄😄.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
Már idén természetesen nem lesz bajnok a Bayern és ez segíthet nekik tudnak pihentetni a Real ellen. Ez pl. a reálra viszont nem igaz nekik végig koncentrálni kell 2 frontra. A holnapi meccs viszont olyan 3 esélyes mint a ház😄 Bayern mellett szólhat, hogy 2 meccse nem lõttek gólt most biztos fognak (kérdés mire lesz elég)+ otthon játszanak+münchenbe lesz a döntõ külön motiváció+hétvégén tudtak piheni a húzóemberek míg a reál elég kemény meccset játszott a gijonnal.
A real 20 meccse nem kapott ki egyébként és a Bayern ellen mindig megszenvedtek😊
nálam 1x a meccs azért!!!

És vajon az már elég "lesz"?😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Bazzmeg amennyi faszságot te tudsz írni... Hét tuttija(bõven benne van hogy nyerhet a Bayern, elvégre nem rossz csapat, plusz 2 meccs, de hogy a hét tuttija😄😄), meg nem foglalkoznak a bajnoksággal. Egy akkora csapat mint a Bayern, bõven tud foglalkozni a bajnoksággal meg a BL-el egyszerre. Nem azért nem lesz/lett bajnok a Bayern, mert csak a BL-re koncentráltak. Egyszerûen jobb a Dortmund 2 éve, és oda-vissza elverte a Bayernt kész.

demonsss
ja a Realnak

tippmix945
az meg se fordult a fejedben,hogy azért nem foglalkoznak a bajnoksággal,mert most Münchenben lesz a BL-döntõ és arra készülnek,mert kb.50 évente fordul elõ egy csapat történetében az,hogy saját pályáján lesz a BL-döntõ,bajnokságot meg minden évben nyerhet,fõleg egy Bayern szintû csapat...<#szomoru2>

Brankley
Bundesligában a Bayernnek szurkolok, de a Dortmund és a Mainz elleni játékuk után nem hiszem, hogy megtudnák verni a Realt, még csak otthon sem. Sõt, nagyon is remélem, hogy kiesnek.
Egyrészt azért, mert a Mainz X-el elvittek nekem egy szelvényt, ami 70-et hozott volna, másrészt meg... Így már a Bundesliga is elment azt hiszem, így hiába hajtottak ennyire...
Ugyan ez van a Uniteddel.. Egyszer gáláznak, aztán meg hulladék csapattól kikapnak... <#szomoru2>

Légy jó, légy hű Magyar!

Effe88
<#nevetes1><#nevetes1>

tippmix945
ez nem hülyeség,nyer a Bayern és kész.egész évben a BL-ért hajtanak majd pont hazai pályán nem nyernek az elõdöntõben.ajándék.

w77d
ugyanez a Bayernrõl is elmondható...

azért a realt ne nézd már le ennyire 😄 a világ összes csapatát kb. körbetudnánk verni, 1-2 csapat tudna fejtörést okozni de a bayern nincs közöttük

Forza Italia
szokásod 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
majd meglátjátok.. ezen a meccsen fogom szarrá keresni magam XXD

rooney8
én is x2-t mondok 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Hát jobb csapattal ellen szóval, max X de nem nyer szerintem a bayern..
Majd lesz vhogy😄

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

w77d
csak hogy most nem a Dortmund ellen mennek... én egy olyan 3-1-re tippelek...

Ahogy a dortmund ellen játszottak, nem sok esélyük...

szerintem meg nyerünk 2 góllal

w77d
nem feltétlenül hülyeség, de nem a legnagyobb tuti... amúgy szerintem is nyer a Bayern...

Neked fizetnek hogy hülyeségeket írkálj ide....???

TruckerDave
Sziasztok,holnapra tudnátok tippeket mondani ? Meg külön tippeket a bl-re ? Köszönöm !

tippmix945
a hét tutija a Bayern-Real hazai

Forza Italia
nekem mára ez van 4/5 be

Besiktas - Galatasaray D
Aarhus - Aalborg D
Helsingborg - GAIS H
Dresden - Düsseldorf D
0-1 Arsenal - Wigan H

ezt abból következtettem hogy a Sevilla eléggé ingadozó formában van. valamikor nagyon jók valamikor nagyon szarok.. ha jól megy nekik vágnak 3at, ha nem akkor meg vagy leXelnek vagy nagyon kikapnak

tippmix945
igaz.

gól ellen nem raknék a helyedben, simán belecsúszhat az hogy lõ a getafe 3-t és a sevilla 1et vagy pont fordítva, illetve egy 2-1 vagy 1-2 is kinézhet...

tippmix945
getafe második legjobban védekezõ csapat otthon,a sevilla meg idegenben nem túl acélos,így gondoltom a 2.5 undert.

de múlthéten még volt
Getafe - Sevilla over 2,5 inkább... szerintem

tippmix945
én ma ezeket nézem mára:
Dresden-Düsseldorf over 2.5
Getafe-Sevilla under 2.5

szerintetek?

Effe88
na de, hogy ne csak offoljak mert ezt már eddig is a totó topikba kellett volna írnom😄😄😄
mai gól tippek😄

sevila gól
slova liberec gól
dinamo b. gól
galata gól
charelori gól

9csöves9
ja tényleg benéztem.de van egy olyan érzésem,hogy ezen logika mentén a Genoa lett volna a király😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...