Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Légy jó, légy hű Magyar!
Middlesbrough - Doncaster @ 1 (1.45)
Cardiff-Derby @ 1 (1.58)
Portsmouth - Crystal Palace @ 1 (1.9)
Ostrava - Liberec V 1.79 1:3
Aarhus GF - Aalborg D 3.05 1:1
Dynamo Dresden - Düsseldorf: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1.71 2:1
Arsenal - Wigan H 1.25 1:2
már hátradõltem,mikor mind bejött és csak az Arsenal volt hátra.<#szomoru2>#szomoru2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utolsó üzenet idõpontja: 2012. 04. 17. 18:11
Utolsó látogatás idõpontja: 2012. 04. 17. 18:49"
most ez kajak amúgy? 😄
oldschool.trance.techno.rave
oldschool.trance.techno.rave
Melyik fogadóiroda ez?
Ott a srácnak az élõfogadás kavarhat be. utána kéne vhogy olvasni, vagy ügyfélszolgálatot kérdezni.
1-1
ha kötésben fogadsz, akkor biztos így van, de szerintem kombiba is
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
*(1-0) Bayern München - Real Madrid V 5,25
Portsmouth - Crystal Palace V 3,05
Ipswich - Birmingham V 2,27
Austria Lustenau - Altach H 2,38
3/4
135 Peterborough - Southampton 1.74 V
128 Bristol City - West Ham 1.69 V
101 Bayern München - Real Madrid 2.53 V
081 Odense - Herning 2.11 H
079 Dinamo Moszkva - Avangard Omszk 2.17 H
Vélemény?? : D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
igy a legelfogadhatóbb mindkét részrõl. te nem bukod el, igaz nem is nyersz, az oldal meg nem fizet bizonytalanra, de plusz bevétele se lesz.
Glory, Glory Man. United!
Már nem egy helyen fogadtam,de olyan létezik, hogy én teszek egy 3-as kötést,amiben szerepel egy élõ fogadás,s azt törölték. Ezért az egész kombit törölték. Ilyen létezik?
Nem tudom elhinni,mennék fel,megnézni egyenlegem,mind a 3 jött,s látom pénz sehol,csak a feltett összeg.
Vagy én vagyok lemaradva,s ez szabályos.
Glory, Glory Man. United!
http://zathureczky-zsolt-osmagyar.webnode.hu/
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bár szerencsére én nem játszottam meg