Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minõ véletlen egyiken se lett telitalálat😄😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
durva😄
tehát az szrt szerint a cesena-juve fix 1es
novara-lazio 1es
roma-fio 2es😄D:
ja és + ugye a gól totóm is elment
szrt szerint tehát
😄
cesena-juve +(3 vagy több gól:0(a juvénak😄😄)
novara-lazio +(3 avgy több):1
egyébként már lényegtelen de ilyenkor szerintem a legkorrektebb ha vissza fizetnék a szelvények árát...mert hát még i elmaradtak a meccsek...de hát szrt meg a korrektségD😄:
Légy jó, légy hű Magyar!
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
egy 1.2-es sem tuti
A héten lesznek tutti meccsek amibõl össze lehet hozni egy kb. 5x-es oddsot?
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
de a 4 pótmeccsbõl 2 olasz volt szóval lényegtelen mert azok is elmaradtak
szrt megállapította a dolgokat😄😄
http://www.szerencsejatek.hu/toto
ugye elmaradtak az olasz meccsek és ilyenkor az szrt hasra ütés szerûen megállapítjja, hogy mi lett volna a ki menetel vagy mi???😄😄😄
09 Novara - Lazio TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 1
10 Cesena - Juventus TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 1
11 Lecce - Napoli TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 2
12 Palermo - Parma TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA:
+1 Roma - Fiorentina TÖRÖLVE - MEGÁLLAPÍTVA: 2
Végre találtam egy ilyen topikot! A hétre kinek milyen tippjei vannak?
Légy jó, légy hű Magyar!
komoly<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
végül mennyinél álltál meg???😄😄
27/25 fail???vagy mennyi??😄
vallecano gólt meg nem merném megrakni, az összes hazai csapat gólt lõtt a fordulóba engem ez el tántorít😄
Ez menne nagyobba :
Vallecano goal
PSG win
lehet kiszúrta😄😄
ASD_:😄SAD_:SA😄SA
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
bemész holnap és úgy is megmondják.....nem kell itt vagánykodni, hogy végre nyertél stb..D😄:
De rád nézve...szerintem alapból tudnák hogy úgy sem nyertél,s kidobnák,téged meg hazazavarnának 😄
Glory, Glory Man. United!
de csak egy módon tudhatod meg, ha elviszed kiváltani a zsét 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa