Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
buktam miatta!!!!
trógerek
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Chelsea 1-0 Barcat raktam x11
1000 ft ra hozott 11 et.
Nem nagy pénz de becsülni kell :)
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
majd még fel is fognak hívni:D
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
kiírja az oldal hogy 15ezrem van. ebbõl 10ezer kivehetõ 5ezer meg bónusz. ezt az 5 ezer bónuszt még hányszor kell beforgatnom hogy valós pénzé váljon?
:D:D:D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

De még korai az örömöm, ha nem 2-2 lesz nekem végem :D