Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellene egy kis segítség,(PRIVÁTBA)!
(VPS gólba még biztos voltam csak mire haza értem már meglõtték a góljukatS:S:S:😄😄😄)

jó is mert én pl. volt, hogy 1 hónapig a tárcámban hagytam egy kenó szelvényt, mindig elfelejtettem beváltani, így meg a határidõn belül voltam és megkaptam érte a jussom
havernak mondtam ,hogy a bilbao meg szerintem kifog kapni az EL meccs után és ki is kapott 😄D
ma én valószínû csak a city-mu over 2.5re fogadok
2500 ft -> 4100 ft
picit veszélyes de szerintem jöhet.
félidõ MU vezetést éreztem meg de kurva halványan
illetve egy ilyen kombin gondolkozom.
44 Manchester City - Manchester Utd.: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,64
28 Silkeborg - OB Odense H 1,95
35 Lens - Le Havre H 1,91
51 *(0-1) Sporting CP - Académica D 3,45
Eredõ odds: 40,79759
Kombináció: 3/4 (4 alapfogadás)
44 28 35 51 Odds
V H H 6,10818
V H D 11,03310
V H D 10,80678
H H D 12,84953
de mostantól tuti kombiba rakom majd.
amugy jobban szeretek focira fogadni,mert elképesztõen pofátlan oddsokat adnak NBA meccsekre.Oklahomára is mi az az 1.2-1.3-as odds a tavalyi bajnok Mavs ellen,ráadásul csak egy ponttal nyertek az elsõ meccsen is.
Csak mert én azt hallottam hogy állítólag 48 órán belül! És mivel most ünnep lesz, nem lesz nyitva semmilyen lottózó! De ha 90 napon belül akkor semmi problem nincs!
Amúgy valaki fog NBA meccseket tenni! Én ahogy elkezdõdött a rájátszás tettem is! Megtettem az összeset és csak 1 meccsen ment el! Kicsit ideges voltam! 😊
Ha nyerek mixen,akkor hány napon belül vehetem fel a nyereményt?
Atletico Madrid 2.35
Döntetlen 3.20
Athletic Bilbao 2.90
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
én Bayern szurkolóként mondom , hogy magasabb szorzó lenne a jó a Bayernre
abszolult 50:50(na jó egy kicsit több az esélye a Bayernnak a hazai pálya miatt😊 az esély
2,35-3,4-2,80
szerintem kb ez lenne a korrekt
juve 0-2 😄DD
jól van , titkon 0-1 nél még reménykedtem de innen felejtõs a buli 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Komolyan a chelsea mostani formáját ha hozza akkor a bl-t is megnyerheti :S
lehet teszek rájuk egy ezrest - 2700 jöhet
ha nyer a chelsea örülök a pénznek ha meg nem akkor örülök a bayernnek.
bár jó lenne tudni,hogy weed megrakja-e a bayern gyõzelmet???? Ugye megy a meccsre élõbe drukkolni is...
2005
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
pl. zte gyõzelem idegenben ?! 😄DD
ha már vereség...
gyõr-dvsc
a gyõr azért verni szokta a debrecent, ugye a bajnoki cím még nem dõlt el és egy esetleges gyõzelemmel közel kerülhetne hozzá !
2008as szezon óta ha az egyik csapat nyert a meccset akkor a másikon döntetlen született!
ugye az idei szezonban az odavágót a Debrecen nyerte 2:0ra.
utolsó 7 egymás elleni meccsük mérlege: gyõr vs debrecen 2-3-2
A debrecen elveszti a veretlenségét, a gyõr közel kerülhet a bajnoki címhez illetve esélye maradna rá.
Ez a meccs is megér annyit,hogy fogadjon rá az ember 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
olyan volt már, hogy az a csapat amelynek a stadionjában rendezték a döntõt (akár Uefa) az bekerüljön a fináléba és esetleg azt meg is nyerte?
pláne az elõzményeket figyelembe véve (pár nagy csapatot megfogott a novara + a juve a siena otthonában is csak a 80+ban lõtte be a három pontot érõ gólt.
no meg tegnap a dortmund vereséggel el kellett volna buknom ezt az 500at 😄 ez elment, mert a novara 0-1rõl már nem fog fordítani.
következõ fordulóban
juve-lecce ,erre meg én se adok sok esélyt, hogy pont idegenben nyerjen a leccce...
két hét múlva
cagliari-juve
a juve hazai pályán is csupán 1:1re volt képes a cagliarival szemben akinek hazai mutatója elég szép (7-8-3)
erre is egy 500ast majd tuti rakok.
Bayern München 1.40
Chelsea 2.75
csak én vártam volna valamivel magasabb szorzót???
mondjuk a bayern nyeri a bl-t lett volna 1.7es szorzó akkor 5k-t rááldoztam volna de így inkább kihagyom mert 1.4ért nem éri meg 😄
a bayern gyõzelem is 1.7ért vicc kategória, a döntetlen simán benne van.
0-0 v 1-1 is lehet
atletico vs atletic
egymás ellen 13 mérkõzés óta nem ikszetl a bilbao és a madrid!
az EL-ban a madrid az udinese elleni vereség óta minden meccsét megnyerte! Szerintem a döntõben tuti nem fog nyerni rendes játékidõben így itt én az X-re fogok fogadni! Egyébként meg hajrá bilbao 😊
f
a kupa döntõ
a chelsea a liverpool ellen az utolsó 4 mérkõzését sorra elbukta! azért bebaszna ha 5.egymás elleni meccsüket is megnyerné a liverpool, szóval a kupa a chelsea-é.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ide meg hatalmas X-et vártam, régen játszottak egymással döntetlent, viszont a jelenlegi forma nagyon is a celtic mellett szólt..
most viszont hajrá Novara!
500 ft van rajtuk 😉
Bakker ne legyen már jó a chelsea mert a végén elbizonytalankodom és nem merem bevállalni a bayern nyeri a bl-t lehetõséget 😄