Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem vészes ez az egy ezrelékes adó.
Effének meg grat a nyereményhez :)
www.gtr-masters.hu
"...az ügyfél valahányszor átutalja, felveszi, vagy egy üzletben kártyával fizetve vagy postai csekket feladva elkölti a pénzt, a normál banki tranzakciós költség mellé mindannyiszor felszámolják az egyezrelékes adót. Vagyis mindenki minden alkalommal fizetni fogja a díjtöbbletet, valahányszor a pénzéhez nyúl."
Mondjuk az az 1 ezrelék még mindig elfogadhatóbb lenne számomra, mint az a szemétség, hogy egyes irodáknál 2.5%-os tranzakciós költség van, bármennyit is fizetek be. :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
majd egy évmúlva beváltom õket lére:D:D:D
egyébként most lesz ez a tranzakcióadó vagy mi a fax
ebbe az is beletartozik ha a bwinrõl a bankszámlámra kérek le pénzt????nem tudod véletlenül???
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
hát már egy ideje visszatértem a jó öreg bwinre:D:D
(tököm tele volt az unibet faszságaival néha:D:Dpl, nem mindig tudtam belépni sokat szarozott, vagy élõnek volt feltüntetve egy meccs aztán meg nem is adták élõbe:D:D, ilyen apróságok de egyébként jó iroda
viszont bwinen késõbb küldik a pénzt:D:D1-2 nappal késõbb mint az unibet:D:D de magasabbak a gólodszok bwinen:)
Amúgy grat. Én csak 1 szelót raktam mára, 3 eurós bah bónuszból, szerencsére az utolsó pillanatban bejött (Vitesse behúzta 0-2-rõl). :D
09 *(0-1) Real Madrid - Sevilla H 1.54
219 *(0-1) Internazionale - Cesena H 1.62
238 Chelsea - QPR H 1.35
239 *(0-1) Chelsea - QPR H 1.91
240 Tottenham - Blackburn H 1.35
241 *(0-1) Tottenham - Blackburn H 1.96
253 FC Köbenhavn - Aalborg H 1.35

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
<#taps>#taps>Idény elsõ gyõzelme megszületett <#nevetes1>#nevetes1>
Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Villareal-Osasuna V 2,53
utóbbi 2 mérkõzésén egyik csapat sem gyõzött a villának 2x az osának 1x 1vereség a Villának ez a szezon már elég semmilyenre sikerült kiesési gondjuk elvileg még lehet de az osának a nemzetközi kupa közelebb van ezért jobban hajt.
Roma Napoli H 4,6
a rómaiak elég felemásan teljesítenek a napoli kiegyensúlyozottabb de ha nem akarnak a rómaiak lemondani a BL-rõl ezt be kell húzni otthon
2,53*4,6*200=2300
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
164 Mönchengladbach - Augsburg H 1,71
Eredõ odds: 2,97540
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 2975 Ft
Mára.
Amúgy szerintem a city nyerni fog bár a baj csak annyi,hogy a city hazai pályán veretlen, ami lehet marad is viszont egymás elleni utolsó 5 mérkõzésük alkalmával páratlan volt a gólok száma így azt mondom x lesz vagy valaki hendikeppel veri a másikat.
city gyõzelemnek örülnék mert akkor kurva izgalmas lenne az utolsó két forduló és ugye nem dõlne még mindig el a bajnoki cím sorsa :DDD
elsõdlegesen meg egy fantasztikus mérkõzést szeretnék látni.
mindenesetre a 2.5 over elég jó vétel lehet erre a találkozóra.
Én se biztos, hogy kivenném utána :)
Mindkét csapat gólt tettem 1,67x
Meccsen megteszem majd a City-t sztem...
Honda - The Power of Dreams
igazándiból ez engem nem is izgat mert most ha 3k-t betolok rá és vesztenék akkor úgyse venném ki a pénzt hanem 10k-ra kb. feltolnám és mivel 1.6os szorzókra vagy ennél nagyobbakra szoktam fogadni így ha nem kell forgatni én akkor is úgymond megforgatom
baszki real és a sporting meccs pontos eredményét szépen megéreztem XD
döntõben hajrá bilbao és bayern!
3k meccs elõtt a 0.5 over (mert azért sztem lesz 1 gól) majd élõbe arra raksz amire akarsz mert ha buksz visszakapod a pénzed :D (amit 3szor kell 1.6os szorzón megforgatni) de ez az ajánlat nagyon jó :)
másik:
Concordia
Marseille
Hajduk
Zabrze
4/3-ba mehet?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Van bet365-ön ingyenfogadás, lehet be kéne játszani :o)
meccs elõtt teszel 3k, és élõbe is tehetsz 3k-t :) ,elmegy, akkor visszafizetik..
Valaki próbálta már, mennyire igaz ez? Nem olvastam rollovert erre...

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa