Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inter-Udinese 0-1
Udinese-Inter 1-3
Tehát lehetséges.
Szar Bayern, szar Bayern :)
pl a legjobb oldal (de ott van fent a bannerba is a statisztikáknál) a
www.soccerway.com
viszont a mai tuti lille hozza amit kell
jonkoping 2-0 emberhátrányban
dlille 3-0
oster 1-1 , ha az oster nyerne akkor 1k-ra jönne 5k
épp 2-1
most lehetne 1k-t tenni a döntetlenre 4500 jöhetne rá... védjek? vagy sem, nagy dilemmában vagyok :S
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
43.percben jött is a gól 😊
500 HUF Nyertes Egyszeri 1.900 HUF Labdarúgás
Shamrock Rovers v St Patrick's Athletic
Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
3.80 +0.5 Nyertes
elõtte azért volt egy ilyen is 😄
594 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Atromitos v PAOK Saloniki
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
2.875 +1.5 Vesztes
most meg feladták az egészet,mert nem maradt játékosuk 😞
a zaragoza szezon elején volt katasztrofális,viszont pár hónapja alig vesztettek meccset,tehát õk is megérdemelnék a bennmaradást.
a granada egész évben jó teljesítményt nyújt,remélem nem esnek ki.
azt kell mondjam,a villareal volt egy iszonyat nagy 0 egész évben,soha nem volt még egy jó sorozata sem,mint a többi csapatnak,a tuti kiesõ racingot se bírták megverni hazai pályán a bennmaradásért,zaragozától kikaptak idegenben,otthon is csak döntetlent tudtak játszani velük,granadától is kikaptak,szóval remélem õk esnek ki és összeszedik magukat.
Szerintem aki megérdemelné , hogy kiessen az a villareal vagy a Zaragoza egy nagy 0-ák voltak ebben az évben
Remélem a Getafe megveri a zaragozát , mondjuk sztem már a getafe teljesen leszarja az egészet , kivéve ha ilyenek mint a villareal vagy a vallecano nem ajánlot fel nekik egy kis pénzõsszeget a getfaeénak ha gyõznek vagy játékost
a zaragoza ha már annyit hajtott,a getafét is elkapja az utolsó fordulóban,nincs jó formában a getafe,nem egy számukra tét nélküli utolsó meccsre fognak belelendülni.
a villareal nem fogja legyõzni a BL-ért reményeket tápláló Atléticot szerintem,tehát még akár õk is bajba kerülhetnek.
izgalmas lesz az biztos.
a Vallecano vagy a Villareal fog kipottyanni szerintem.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
de remélem nem kell az intert nézni a blbe jövõre
jó lesz nekik az el vagy még az se😄😄😄
inkább legyen lazio vagy udine a bl-be😊
Glory Man United Go Kimi Go
vajon tisztességel vagy megint csalással nyerték meg????
pár év múlva kiderül😄😄😄
már rég le kellett volna járni a büntidnek
Viszont franciáknál még komoly versengés van.
mondjuk a city valami csoda folytán nem tudna nyerni hazai pályán akkor a united szintén idegenben lehet bajnok 😄
utolsó forduló szép lesz. a napoly sztem a sienat verni fogja és az el selejtezõ indulásért az internek idegenben kellene megvernie a laziot... az is nagy derbi lesz , remélem kikapnak...
xLille - Caen h
Lorient - Dijon (5 mérkõzés óta mindig csak az egyik csapat lõtt gólt)
St. Etienne - Olympic Marseille talán h
Sochaux - Nancy d
Toulouse - Nice talán h
xÖsters - Halmstad - febr. 22-én barátságos meccsen 3:0ra nyert a hazai csapat, plusz a bajnokságban is jelenleg elég jó formát mutat, szóval ekkora szorzóért szerintem megéri bepróbálni a hazait.
xJonkopings - Angelholms - az utóbbi 5 egymás elleni meccsükön rendre hendivel nyert a hazai csapat, jelenleg is jó formát mutat, szóval szerintem megint jön -ha nem is hendis-a hazai gyõzelem
Elfsborg - IFK Göteborg (poénból vendég , egyébként 3 esélyes...)
Hibernian - Dunfermline talán h
Vaslui - Gaz Metan talán h
Concordia - Steaua Bukarest - a magas szorzó miatt megéri poénból megtenni a hazait, a hazai gól viszont szerintem garantált
xTorino - Padova h
Gubbio - Juve Stabia talán x
Reims - Monaco - d (a monaco jó formája miatt)
valószinûleg ezt rakom meg kombiba...
lille-oster-jonkoping-torino