Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Láma!
vezetnek 😊

Rudee
Ja, látom aztán megoldották 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Rules for classification: 1st points; 2nd head-to-head points; 3rd head-to-head goal difference; 4th head-to-head goals scored; 5th goal difference; 6th number of goals scored

Inter-Udinese 0-1
Udinese-Inter 1-3

Tehát lehetséges.

Szar Bayern, szar Bayern :)

demonsss
Az Arsenal megvette Podolskit ???????😮

Effe88
igen
pl a legjobb oldal (de ott van fent a bannerba is a statisztikáknál) a
www.soccerway.com

baszki és a jonkoping bassza el 😄D mondjuk kettos emberhatranyba kerultek de akkor is :/
TrBela
tud valaki mondani olyan oldalt ahol a játékosokról van részletes statisztika ilyen hogy milyen formában van egy csatár pl?

aztán buktam is a félidõ 3.5 overen 😄 ... persze 48.perc és egybõl 0-4...
viszont a mai tuti lille hozza amit kell

jonkoping 2-0 emberhátrányban
dlille 3-0
oster 1-1 , ha az oster nyerne akkor 1k-ra jönne 5k
épp 2-1
most lehetne 1k-t tenni a döntetlenre 4500 jöhetne rá... védjek? vagy sem, nagy dilemmában vagyok :S
tippmix945
bordeaux kapufa LOL mennyi lesz ez 0-7? auxerrenek kell a pont ja csak meg ne szakadjanak szegények 😊

Forza Italia
franciák 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

tippmix945
Bordeaux 9perc 3 gól???mi a fasz???

ezt nagyon éreztem 😄 10 perccel a fi. vége elõtt raktam!
43.percben jött is a gól 😊

500 HUF Nyertes Egyszeri 1.900 HUF Labdarúgás
Shamrock Rovers v St Patrick's Athletic
Half Time Over/Under 0.5 Goals
Over
3.80 +0.5 Nyertes

elõtte azért volt egy ilyen is 😄
594 HUF Vesztes Egyszeri 0 HUF Labdarúgás
Atromitos v PAOK Saloniki
Half Time Over/Under 1.5 Goals
Over
2.875 +1.5 Vesztes
Láma!
aztakurva :o

le a kalappal!<#worship>

tippmix945
tudtátok,hogy a portugál bajnokságban a Leiria már csak 8 játékossal játszott?? :SS
most meg feladták az egészet,mert nem maradt játékosuk 😞

tippmix945
Belhanda nélkül nem ugyanaz a csapat.

Láma!
tét a bajnoki cím pláne így hogy PSG nyert tegnap és éppen, de jobb a gólkülönbsége. nyerni fognak.

tippmix945
montpellierben nem játszik Belhanda,szerintem nem fognak nyerni.

tippmix945
a vallecano a szezon végére fogyott el,összeségében viszont jól teljesítettek.
a zaragoza szezon elején volt katasztrofális,viszont pár hónapja alig vesztettek meccset,tehát õk is megérdemelnék a bennmaradást.
a granada egész évben jó teljesítményt nyújt,remélem nem esnek ki.
azt kell mondjam,a villareal volt egy iszonyat nagy 0 egész évben,soha nem volt még egy jó sorozata sem,mint a többi csapatnak,a tuti kiesõ racingot se bírták megverni hazai pályán a bennmaradásért,zaragozától kikaptak idegenben,otthon is csak döntetlent tudtak játszani velük,granadától is kikaptak,szóval remélem õk esnek ki és összeszedik magukat.

demonsss
meg a németek mindig behúzzák

FERNANDINHO1997
U17 Német - Izland V 1.35 ?? Nemtudom meg merjem- e tenni.. Sztetek ?

demonsss
Igazából sem a Vallecano sem a Granada nem érdemelné meg , hogy kiessenek , nagyon jó kis csapatok , azért a Vallecanotól se kis teljesítmény volt az , hogy feljutott + majd csak annyi gólt lõtt , mint amennyit a mostani 4.helyezett ,
Szerintem aki megérdemelné , hogy kiessen az a villareal vagy a Zaragoza egy nagy 0-ák voltak ebben az évben

Remélem a Getafe megveri a zaragozát , mondjuk sztem már a getafe teljesen leszarja az egészet , kivéve ha ilyenek mint a villareal vagy a vallecano nem ajánlot fel nekik egy kis pénzõsszeget a getfaeénak ha gyõznek vagy játékost

tippmix945
szerintem a granada elveri a vallecanót,a real madriddal is majdnem elbírtak,a vallecano meg iszonyat gyenge formában van,sok a sérült is.
a zaragoza ha már annyit hajtott,a getafét is elkapja az utolsó fordulóban,nincs jó formában a getafe,nem egy számukra tét nélküli utolsó meccsre fognak belelendülni.
a villareal nem fogja legyõzni a BL-ért reményeket tápláló Atléticot szerintem,tehát még akár õk is bajba kerülhetnek.
izgalmas lesz az biztos.
a Vallecano vagy a Villareal fog kipottyanni szerintem.

demonsss
Mi alakult ki a spanyol kiesõk között te jó isten iszonyat jó kis utolsõ forduló lesz , de remélem a vallecano nem fog kiesni jó kis csapat az

demonsss
sztem is így lesz 3,2-es odds van rá , hogy a qpr kiesik be is próbálom egy kisebb összeggel

dave9004
bennevagyok
tippmix945
blackburn,qpr kiesik
bolton,wigan marad

rajkonnen92
köszi az infót 😊

Glory Man United Go Kimi Go

demonsss
ja értem XD azt hittem itt is a gólkülönbség számít mekkora szégyen ez már hogy nem tudtam 😄 mentségemre szóljon nem szeretem az olasz focit (csak rangadókat nézzek )

Tigristank
Jaja, az egymás ellenit kell nézni náluk.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Tigristank
3-szor 1.5-ös oddson. (Tehát összesen 9 eurot kell megforgatnod.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Effe88
ööö nem az egymás elleni eredmény dönt elõször?????
de remélem nem kell az intert nézni a blbe jövõre
jó lesz nekik az el vagy még az se😄😄😄
inkább legyen lazio vagy udine a bl-be😊

rajkonnen92
bet-at-home 3 eurós kuponnál nem tudja valaki hányszor kell megforgatni, milyen értékben és hanyas oddson?

Glory Man United Go Kimi Go

demonsss
Nem értem a DigiSportosok itt nyekeregnek , hogy az inter oda érhet a 3. helyre , de hogy ???????????????????? mikor még ha mindenki bukik is az inter elõtt és megszerzi az inter a 3 pontot akkor is az Udinese a 3. gól különbség miatt nemmmmmmmmmmm???????????????????????????????? ( Gondolom az inter se lõ 15 gólt 1meccsen !!!!!!!!!! )

demonsss
XD majd eltûnik

Effe88
nekem ott van a logód mellett 1 büntipont

Effe88
na juve a bajnok
vajon tisztességel vagy megint csalással nyerték meg????
pár év múlva kiderül😄😄😄

demonsss
Milyen háromszög én nem látom 😄

Effe88
amúgy Demonsss neked miért van még ott a logódnál a sárga háromszög???😄😄
már rég le kellett volna járni a büntidnek

demonsss
XDXD

persze, szerintem sem... sõt a mu nem is fog nyerni sunderlandban
Effe88
???😄
az meg ki érdekel😄

Tigristank
Csak nem cseszi már el a City az idegenben egyébként leggyengébben muzsikáló QPR elleni meccsen a bajnoki címet. 😄
Viszont franciáknál még komoly versengés van.

demonsss
1,2 van a cityre 😄 az sztem jó érte XD Hendivel is mehet sztem Gálázni fognak

demonsss
JA XD elég szar tipp volt

Tigristank
Hát ezért volt 3.8 a Milan bajnoki címére....

azert az se gyenge,hogy idén sok bajnokságban idegenben lesz bajnok minden csapat... dortmund, most a juve 😄 a real bilbaoban...
mondjuk a city valami csoda folytán nem tudna nyerni hazai pályán akkor a united szintén idegenben lehet bajnok 😄
bajnok a juve... vajon az utolsó fordulót kibirja vereség nélkül? 😄
utolsó forduló szép lesz. a napoly sztem a sienat verni fogja és az el selejtezõ indulásért az internek idegenben kellene megvernie a laziot... az is nagy derbi lesz , remélem kikapnak...
demonsss
nagyon kihalt a forum , pedig az inter szétverte a milant

Rennes - Montpellier h

xLille - Caen h

Lorient - Dijon (5 mérkõzés óta mindig csak az egyik csapat lõtt gólt)

St. Etienne - Olympic Marseille talán h

Sochaux - Nancy d

Toulouse - Nice talán h

xÖsters - Halmstad - febr. 22-én barátságos meccsen 3:0ra nyert a hazai csapat, plusz a bajnokságban is jelenleg elég jó formát mutat, szóval ekkora szorzóért szerintem megéri bepróbálni a hazait.

xJonkopings - Angelholms - az utóbbi 5 egymás elleni meccsükön rendre hendivel nyert a hazai csapat, jelenleg is jó formát mutat, szóval szerintem megint jön -ha nem is hendis-a hazai gyõzelem

Elfsborg - IFK Göteborg (poénból vendég , egyébként 3 esélyes...)

Hibernian - Dunfermline talán h

Vaslui - Gaz Metan talán h

Concordia - Steaua Bukarest - a magas szorzó miatt megéri poénból megtenni a hazait, a hazai gól viszont szerintem garantált

xTorino - Padova h

Gubbio - Juve Stabia talán x

Reims - Monaco - d (a monaco jó formája miatt)

valószinûleg ezt rakom meg kombiba...
lille-oster-jonkoping-torino
demonsss
ügyes