Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bayern-hollandia
Regisztráltam a yogano.com-ra bonuszkodot üresen hagytam..kb. mikor fogjak ratenni az 5 eurot?
most 1k-n felül nem nagyon akarok menni...
a godoy statot annyival egészíteném ki, hogy az utolsó 3 egymás ellen mérk.-en max. 1 gól volt meccsenként / a godoynak az utolsó 4 bajnokiján 1.5 under volt a mérlege... és többek közt ezért is vártam ma egy gólgazdag mérkõzést :D
persze ha a félidõ 0.5 under ilyen kor nem jön akkor a tétet rászoktam tenni az over 1.5re akkor már kb. 2-es szorzóért de most ez elmaradt :D
amilyen biztosra éreztem a chelsea bl gyõzelmét most ugyanannyira vagyok bizonytalan...
szerintem majd élõbe rakok valamit és kész.
viszont mára azt megrakom amit tegnap elõtt beírtam!
west ham feljut , hearts megnyeri a kupát
gólokra rakok csak azok vannak itt is:)
egyébként kb 1,5 hete tolom itt már kértem le 3 szor pénzt 1 nap alatt megérkezik a bankszámlámra(ez eddig a leggyorsabb) + itt nem vesznek le a pénzbõl nem úgy mint a bwinnél(ami egyébként attól függetlenül jó iroda)+hoszútûvon számt mert pl, bwinnél lekérsz 8k-t végeén 7,5 k jön(euró átváláts miatt) és ezt megcsinálom a héten 3 szor akkor az már 1,5k veszteség egy hónapba meg akkor már 6k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mai nap +10K de nem kéne mindig húzni az ember idegeit most is a 90.percben jött az egyik szükséges gólom:D:D:D:D
megérte
másnak viszont nem fog sikerülni szal kár próbálkoznia D::D
most ment egy ilyen -
Godoy Cruz Mza. v Argentinos Juniors Féidõ 0,5 gól fölött
3.20
Lehetséges nyeremény 2.438 HUF
Összes tét: 762 HUF
vendég utóbbi 5 mérk. mérlege
gy,d,gy,d,gy,d - most jöhet a vereség de szerintem megint döntetlen lesz a mérkõzés kimenetele"
azért nem gondoltam, hogy a 93.percben jön ez a döntetlen :DDD
csak ez miatt mertem bevállalni ezt -> (persze látszik, hogy nem sokkal de ma utaltam be és most már vigyázva játszok, nem akarok felesleges szívrohamot kapni :D
647 HUF Nyertes Egyszeri 1.261 HUF Labdarúgás
Bray Wanderers v St. Patrick's Athletic
Over/Under 5.5 Goals
Over
Regisztráció után, 2 napig lehet igényelni a bónuszt !!
haver is mondja, hogy itt lehet az elsõ olyan bl gyõzelem ahol az a csapat nyer amelynek a stadionjában rendezik a bl-t...
félek , és a bayern lehet tényleg felszívja magát erre a meccsre , báááár a dortmund ellen is illett volna felszívniuk magukat :DDD