Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mai Juve - Napoli?

Mitjiland gól +2K

w77d
Juve esélytelen, majdnem olyan valószínû, mint hogy a Loki döntõzik...

Shep
Jövõ heti lottószámokat esetleg nem mondanád meg? Tök értelmetlen még jósolgatni. Addig még rengeteg minden fog történni, átigazolások, edzõváltások, sérülések stb. stb. Bár ha véletlenül bejön akkor majd jöhet az én már mikor megmondtam 😊 Juve mellesleg jövõre sehol nem lesz, ezt az idényt is csak megvették.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tippmix945
Manchester United-Juventus BL döntõ lesz szerintem.
Másik két elõdöntõs Schalke,Real Madrid.

demonsss
Olaszok sztem már a csoportba elvéreznek , nem hogy megnyerik az EB-t szerintem mindeindõk legszarbb olasz válogatotja megy most az EB-re

Jövõre az 100% , hogy a juve nem nyer BL-t a csoportukból is ha kijutnak csak éppen hogy , de utána azonnal el is véreznének , MU az meg most egy ideig nem fog lófaszt se nyerni retek gyenge csapatuk van

Sztem jövõre akik esélyesek a Bl gyõzelemre : Real , Barca , Milan , Arsenal , Man.City , Bayern

Man.City most biztos tovább fog jutni a csoportból és sztem ha nem kerül össze a reallal , barcával és a bayernnel az elõdöntõig akkor bizony a legjobb 4 között lesz

4 elõdöntõs sztem : Real , Barca , City , Bayern

Válogatott magját? Jah tényleg nyugdíjas klub😄 Am Juvéból max a védelem ér vmit, az meg kevés lesz. Amúgy szerintem a Milan éve minden csak nem nagyon jó szezon. De majd kiderül😊.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

tippmix945
szerintem elég jó keret + juve és milan nagyon jó szezont futott,játékosaik jó formában vannak,a válogatott magját pedig most is õk alkotják,figyeld meg,hogy ott lesznek a döntõben.

Hát meglepõdnék, ha az olaszok ilyen kerettel bármit is elérnének az EB-n...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
ja
tiszta leverkusen mint 10 éve
jövõre real fix
mu juve jó vicc
fõleg elõbbi na õk se lesznek egy ideig sehol😄😄

tippmix945
és most ugyanaz a Peter Hermann volt a Bayern másodedzõje,aki 2002-ben a Leverkusennek 😊
mostani Eb-n szerintem nem lesznek döntõben a németek a BL-kudarc miatt,inkább az olaszokra szavazok
jövõ évi BL-t meg a Juve vagy a MU viszi 😊

ReszegKoldus
Rájuk fért már 😊

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Effe88
hát ja
lehet 20 év múlva lesz
ki tudja
jövõre real nyeri ebbe biztos vagyok, idén is közel voltak hozzá
nekünk meg elég lez visszaszerezni a bundesligát bár azt se fogjuk megcsináni jupp mesterrel
szóval most egy darabig lefõtt a bayern
sajno
ebbe biztos vagyok jönnek a sötét évek😞

amúgy hihetetlen pechszéria jellemzi a németeket
99 bl döntõ,2002bl döntõ(leverkusen),2002vb döntõ,2003 uefa kupa döntõ(bvb),2006 vb elõdöntõ hazai pályán:SS:, 2008eb döntõ,2010bl döntõ, 2010 vb elõdöntõS:S:,2012bl döntõ és most gyanítom eb döntõben ott lesznek a németek de sajnos megint ki fognak kapni😞

w77d
raktam, de szarom le

tippmix945
még egy döntõt nem fogtok elbukni,ezt garantálom(csak kérdés,mikor lesz a következõ alkalom)

Effe88
😄D:😄
amúgy nem is kérdeztem raktál pénzt a döntõre??

w77d
rohaggyále én legalább tényleg szurkolok XXXD

Effe88
itt a lényeg😄
miatta buktuk el a bl döntõt😄S😄:S😄:S

tippmix945
Tottenhamnél nagyon örülnek 😄D

Shep
Mindkét csapat jó volt, de a Bayernnek egyszerûen nem lett volna szabad ilyen NB2 szintû pontrúgásokat produkálni, meg nem Robbennek rúgni a 11-est egy döntõnek tûnõ szituációban ami mellesleg ha be is megy lett volna még bõven idõ a Cselzi számára tehát ezt a vonalat szerintem kár is erõltetni. A Cselzi tudta, hogy nincs esélye egy nyílt küzdelemben ezért a védelemre építettek és arra, hogy egy kontrából ,vagy egy pontrúgásból elõnyt szerezhetnek ha meg más nincs maradnak a 11-esek és ezt tökéletesen véghez is vitték. Mikor bekapták a gólt egybõl támadni kezdtek, Matteo egybõl behozta Torrest aki nem mellesleg szerintem most még jól is játszott és nem zuhantak össze, szívüket lelküket beleadták. Szóval az angolok jól játszották azt amit elterveztek, szerencséjük is volt de a focihoz ez is kell. Persze a németek játszották a látványosabb focit de ez tegnap kevés volt. aki meg azt hajtogatja, hogy a Cselzi direkt 11-esekre játszott az gondolkozzon már el egy cseppet. Nem létezik olyan edzõ, játékos aki úgy áll neki egy döntõnek ,hogy ok gyerekek védekezünk, mint az állat és 11-esre nyomulunk, csak kalkuláltak vele és jól tették.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

szabii98
Real nem ér fel a Bayernhez? mindkettõ csapat ugyan olyat játszott a két meccsen( mindkétszer 2-1 a hazaiaknak ), és tizenegyes párbajon kapott ki a Real. De nagy szó...

I met God. She's black

Abramovics 😄

😄😄

Jaja 😄😄 Demons végig szinte 1 az 1-ben az õ szövegükkel magyaráz most 😄, amit anno a real-bayern meccs után ugattak, 😄 de most hirtelen nem úgy van az 😄😄

Érdekes, mikor a Real ellen továbbjutott a Bayern, akkor egyértelmûen jobb volt a Bayern, amit azzal magyaráztál, hogy õk jutottak tovább. Most, hogy ugyanez a helyzet, csak a Bayern kárára akkor, már nem egyértelmûen jobb az ellenfél?

demonsss
ez a fizika törvénye ha nem tudnád Galilei állapította meg anno 😄XD

Tigristank
Jah, mert teljesen törvényszerû, hogy 2-1-nél még lõni fog 1 gólt a Chelsea... csak tudnám honnan jönnek ezek az agytrösztök. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Akik igényelték az 5 eurot a yoganon össze állítottam nekik egy kombit ami elég esélyes 17,27 es odds jön ki rá
íme:

Montepellier gyõzelem
Evian szerez egy gólt
Toulose meccsen lesz 2 gól
Valladolid legalább 2 gólt szerez
Brescia meccsen lesz 2 gól
Gent legalább 2 gólt szerez
Dinamo bucarast meccsen lesz 2 gól
Bahia mecsen lesz 2 gól
Sao paolo meccsen lesz 2 gól
Ponta Preta meccsen lesz 2 gól

Szerintem ezek a mai nap tutijai remélem bejönnek és nyertek vele

ReszegKoldus
A tegnapinál jobban csak 4 éve örültem a chelsea tizenegyeseinek <#beka3>

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

szabii98
Fogd fel, ha Robbi belövi a 11-est, akkor a Chelsea kiegyenlít. Õk a büntetõkre mentek, ha Müller nem fejel, akár 0-0 is lett volna. Ez látható volt a Chelsea játékából is, kevésbé támadtak le

I met God. She's black

FERNANDINHO1997
Cheslea megérdemlten gyõzött. Nagyon jó, és hatékony taktikával állt fel a Chelsea, és bejött nekik. Hiába volt 20:2 a szöglet, hiába volt nemtudom hány - 3 a kapura lövés az eredmény 1:1 lett. És hossz.ba nyert a jobbik csapat. 😊

FERNANDINHO1997
akk meg varj. Én is reggel csinaltam meg, és másnap reggelre volt jó.

A Bayern - Real meccs azért volt érdekes, mert a Real-nak 3 nappal elõtte volt egy szintén nagyon fontos meccse (El Clasico), ahova tartalékosan nem lehetett kimenni mert buktuk volna a bajnokságot. Ez olyan mintha fej-fej mellett haladtatok volna a Dortmunddal, és 3 nappal a BL meccs elõtt lett volna a mindent eldöntõ ütközet. Bár a Dortmundot még a kupában sem tudtátok megverni, úgyhogy teljesen mindegy 😄😄😄😄

ottvan amit irtal davidxx ,de nem lehet rakkantani,sima szövegkent van ott
demonsss
egyértelmûen jobbak voltak nem láttad megnyerték a Bl-t !!! nyert a jobbik ahogy szokták mondani és kiemelném nem csalással !!!!!!!!!!!!

w77d
nem nõttek fel? ez vicces.. azt tudjuk, hogy a Real nem tud még felérni a Bayernhez, de a Chelsea azért nehogymá ennyire egyértelmûen jobb legyen XD

demonsss
Hát ez nem elfogultság hanem így van nézd újra az elsõ meccs elsõ bayern gólt ha nem hiszed

demonsss
Nem Nem jobb volt a Chelsea , ne kenjük már egy emberre mert elbukták
sokkal jobb és hatékonyabb játékot játszott a Chelsea , egyszerûen nem nõttek fel a feladathoz a bayorok ennyi nem kell itt semmit se elferdíteni

Tigristank
Hagyjad, túl elfogult a gyerek. Ugyanis ez a Bayern ejtette ki (mint tõle tudjuk: csalással) a nagy Realt. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
Azért ez erõs ferdítés. A Bayern Robben töketlensége miatt bukta el, egyébként megérdemelte volna a gyõzelmet.

demonsss
Csak úgy megsúgom , Robben sokkal jobb játékos mint Ribery , meg lehet hogy utálja ribery robbent ( De ha nem tudnád nagy Bayern szurkoló létedre Ribery miatt vitték oda Rebbent a bayernhez )

demonsss
Szó nincs arról , hogy a Bayern bukta el a kupát egyszerûen jobb volt a chelsea az egész meccs alatt , egyértelmûen jobb csapat a Chelsea

egyébként meg mondtam , hogy ez a párosítás lesz a legszarabb döntõ és így is lett , de a Chelsea sokkal jobban játszott mint a Bayern

Tigristank
Meg a játékosok se durvultak, ami szokatlan 1 döntõnél. Mondjuk ez a sokáig tartó 0-0-nak is köszönhetõ...

Effe88
hát nem😄😄
meglepõen jól vezette a meccset
végig kézben tartotta
nem gondoltam volna

Tigristank
Nem repkedtek a sárga lapok. 😄

w77d
igazság szerint nem vagyok rá büszke, rohadt szar éjszakám volt, meg az egész hetem hányinger. Nem kevés pénzektõl estem el önhibámon kívül. De azt mondják, a pofára esések után jönnek a nagy sikerek, így reménykedek 😄

szabii98
azgrat

I met God. She's black

Effe88
Ribery eddig i utálta remélem kiközösítik és akkor fogja a sátorfáját és eltakarodik........
És mehet a vén buzi krampusz is(hejnkesz) ugyan is ki jelöli ki a tizi lövõket ha nem az edzõ??Kérem én miért a robbennel löveti mikor cseh kapus ismeri minden mozdulatát hisz 3 évig egy csapatban játszottak, miért nem meri elvállalni Svejni.Ilyenkor viszasírok egy Effenberget vagy egy elbert akik megmerték csinálni a dolgokat....nem ilyen beszariak
ja és gomeznek meg irány a siófok vagy a paks

w77d
ezt a szopást egyedül neki köszönhetjük, remélem, hogy a többiek a csapatban ezt tudatosítják is vele...

Effe88
örök vesztes most már bebizonyosodott
a 2010es vb is rajta ment el el sima ziccert nem tudott belõni
beképzelt majom remélem elviszi valamelyik csapat a Bayernbõl
bár kinek kéne

Effe88
hát gyönyörû mondhatom
de hát nincs igazság a fociban se
mindegy ez van:S

Ez volt már a vb-n is 😄