Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitjiland gól +2K
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jövõre az 100% , hogy a juve nem nyer BL-t a csoportukból is ha kijutnak csak éppen hogy , de utána azonnal el is véreznének , MU az meg most egy ideig nem fog lófaszt se nyerni retek gyenge csapatuk van
Sztem jövõre akik esélyesek a Bl gyõzelemre : Real , Barca , Milan , Arsenal , Man.City , Bayern
Man.City most biztos tovább fog jutni a csoportból és sztem ha nem kerül össze a reallal , barcával és a bayernnel az elõdöntõig akkor bizony a legjobb 4 között lesz
4 elõdöntõs sztem : Real , Barca , City , Bayern
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
tiszta leverkusen mint 10 éve
jövõre real fix
mu juve jó vicc
fõleg elõbbi na õk se lesznek egy ideig sehol😄😄
mostani Eb-n szerintem nem lesznek döntõben a németek a BL-kudarc miatt,inkább az olaszokra szavazok
jövõ évi BL-t meg a Juve vagy a MU viszi 😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
lehet 20 év múlva lesz
ki tudja
jövõre real nyeri ebbe biztos vagyok, idén is közel voltak hozzá
nekünk meg elég lez visszaszerezni a bundesligát bár azt se fogjuk megcsináni jupp mesterrel
szóval most egy darabig lefõtt a bayern
sajno
ebbe biztos vagyok jönnek a sötét évek😞
amúgy hihetetlen pechszéria jellemzi a németeket
99 bl döntõ,2002bl döntõ(leverkusen),2002vb döntõ,2003 uefa kupa döntõ(bvb),2006 vb elõdöntõ hazai pályán:SS:, 2008eb döntõ,2010bl döntõ, 2010 vb elõdöntõS:S:,2012bl döntõ és most gyanítom eb döntõben ott lesznek a németek de sajnos megint ki fognak kapni😞
miatta buktuk el a bl döntõt😄S😄:S😄:S
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
I met God. She's black
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
íme:
Montepellier gyõzelem
Evian szerez egy gólt
Toulose meccsen lesz 2 gól
Valladolid legalább 2 gólt szerez
Brescia meccsen lesz 2 gól
Gent legalább 2 gólt szerez
Dinamo bucarast meccsen lesz 2 gól
Bahia mecsen lesz 2 gól
Sao paolo meccsen lesz 2 gól
Ponta Preta meccsen lesz 2 gól
Szerintem ezek a mai nap tutijai remélem bejönnek és nyertek vele
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
I met God. She's black
sokkal jobb és hatékonyabb játékot játszott a Chelsea , egyszerûen nem nõttek fel a feladathoz a bayorok ennyi nem kell itt semmit se elferdíteni
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
egyébként meg mondtam , hogy ez a párosítás lesz a legszarabb döntõ és így is lett , de a Chelsea sokkal jobban játszott mint a Bayern
És mehet a vén buzi krampusz is(hejnkesz) ugyan is ki jelöli ki a tizi lövõket ha nem az edzõ??Kérem én miért a robbennel löveti mikor cseh kapus ismeri minden mozdulatát hisz 3 évig egy csapatban játszottak, miért nem meri elvállalni Svejni.Ilyenkor viszasírok egy Effenberget vagy egy elbert akik megmerték csinálni a dolgokat....nem ilyen beszariak
ja és gomeznek meg irány a siófok vagy a paks
a 2010es vb is rajta ment el el sima ziccert nem tudott belõni
beképzelt majom remélem elviszi valamelyik csapat a Bayernbõl
bár kinek kéne