Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Glory, Glory Man. United!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
egyébként a francia 2-0 után (fi-ben) nem gondoltam volna, hogy ennyi marad az eredmény...
izraeltõl viszont vártam volna egy gólt, sajnálom h nem jött az over 2.5
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Francia szerb is jó lehet de az picit veszélyesebb... (2-1es hazai sikert várok)
mexikó gyõzelem is tetszik de félek az x-tõl
részemrõl a német 2.5 over aminek jönnie kellene 😊 bár élõbe pár percet várva egybõl jobb szorzót kaphatsz de ugye az sajnos nem játszik 😞
Fákjúal!
közben ott az izland, korea gól
törökök továbbjutásra állnak 😄
szlovákok meg tuti vernek legalább egy gólt
180 Spanyolország - Dél-Korea: Dél-Korea szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,74
189 Svédország - Izland: Izland szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,73
206 Hollandia - Szlovákia: Szlovákia szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,70
Eredõ odds: 15,86375
talán...
Carolina 2 - 1 Los Angeles 4.5
Columbus 1 - 2 Dayton 15.00
Dallas 0 - 2 Charlotte 11.00
Real Salt Lake 1 - 3 Minnesota 9.0
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
barátságosra ne tegyél vagyis olyan csapatokra akik mennek az eb-re mert nem fognak megszakadni a pályán a gyõzelemért
most 5.5k az egyenleg, ha ez jön akkor 6.2k
így ma még 1.2k-val fogok játszadozni és a tiszta mai nyereség 2k-t nem fogom kockáztatni 😄
alig van mire fogadni szóval ilyenkor meg brutál óvatosan játszok
57.percben raktam egy ilyet
6:2 az állás
Felett: 9.5 Home United FC II v Hougang Utd FC II
(Mérkõzés gólok) 05/30/2012 Egyik sem 2.62 Függõben
Tét: 285,00 Nyer.: 463,13 Nyereség:
érted 2 gól a maradék 33 percre 😄
59.perc büntetõ -> 7:2
remélem azért 1 gól lesz még 😄
785el akartam tenni de végül inkább csak a 285ot áldoztam rá xD
cselzi megy a bl be így a pool kapta az el indulás jogot
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.