Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Popcornt valaki ?

w77d
hát peeeeersze hogy megcsinálná, sõõõõõt. Egyébként is húzódj össze ha vele beszélsz baszod.

demonsss
arról volt szó h csináljam meg , nem arról h meccsközbe

Effe88
Én sose raktam kézire.Nem is fogok.Nem ezért utálom.Hanem mert gagyi.

w77d
Ne várj az itteni emberektõl összetett gondolkodást és azt hogy az orruknál tovább lássanak. Ilyen makacs menthetetlen bandát én még életemben nem basztam.

ReszegKoldus
Tétmeccsen, profi ellenfelek ellen?

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

demonsss
tudom én ezt nagyon jól

Effe88
semmiféle dizel nem kéne
ja inkább akkor már ha merci cls mondjuk benzines s350
de ez nekem elvi kérdés
dizellel járjanak a kamionok,buszok,tankok,mozdonyok,teherhajók

Részemrõl tényleg utolsó. Itt a legnagyobb "poén", ahogy itt már kb. 6-8 ember szidta, és szólta le a kézilabdát (és egyéb sportokat is). Róluk kiderült, hogy utálják az adott sportágat. Ergo nem nézik. Akkor hogy lehet olyan véleményt alkotni, hogy az amatõrök is bedobják, csak ebbõl, meg abból áll, és a többi amit itt írtatok. Egyetlen ész érv sem hangzott el senkitõl. Csak ennyi, hogy unalmas. Én meg jöjjek videókkal bazze😄 A hozzászólások többségébõl kitûnt, hogy az itt említett pár név is elég ismeretlen számotokra. Meg, hogy Lunde mutatója fel állt fal esetén valósult meg. És??? Amikor vmelyik csapat 10 emberrel védekezik a fociban mennyivel jobb? Teljesen egyértelmû, hogy egyes emberek hogyan alkotnak véleményt. Bár már az elején is feltûnt, hogy itt jó néhányan azért utálják a kézit, mert párszor elment rajta a mix. gratulálok.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

demonsss
2hét gyakorlás és a felét megcsinálom 1 hónap gyakorlás és az összeset

Effe88
milyen cselt?
nem lehet cselezni csak elfutni a másik mellett max
van olyan szabéáy, tudod, hogy kétszer indulás
cseleket ne várjál itt😄

w77d
jah ok, inkább egy Kamazt választasz mint egy 10 millás Mercedest... aahhhaaa jóóvagy XD

demonsss
De a gólok levannak szarva , cseleket rakjál be , Milu és te is azt mondtad h rengeteg van , akkor tegyetek be egy videót ahol jobbnál jobb cselek vannak

Effe88
soha😊
ha majd dizelt akarok veszek egy kamazt😊XD
na menjél márD😄:

w77d
szeretnél te valaha az életedben ilyen négy hengert apci XD

Effe88
😄
jól teszed
zörögjön csattogjon a 4 henger😄D:

FERNANDINHO1997
Nem a cselek miatt raktam be, hanem hogy itt van 1-2 szép gól 😄 Ez van én nem akartalak meg gyözni titeket. Van akinek tetszik a kézi van akinek nem. Ezvan..😄 Én leszarom, szerintem fasza kis sport, az meg h a többi ember mit gondol nem érdekel különösebben csak kíváncsi voltam a véleményetekre 😄D

w77d
nem, nem tudnám utánuk csinálni, nem is szólom le õket. De hát ez a topic tele van mindenhez értõ mindent tudó húúú de értékes emberekkel így nyugodtan alázhatnak olyan dolgokat amikhez agyilag nem érnek fel. Na jó én megyek, nem baszom fel rajtatok tovább az agyam, inkább meghajtom az új verdám, az okosabb dolgokat ír ki a mûszerfalra mint itt sokan...

Effe88
mert te utánuk tudnád a pici tirexes karjaiddal meg a bojler testeddelD😄:

itt nem ez a lényeg
nézzétek akkorXD
és izguljatok , hogy hú mit játszik a veszprémXD

w77d
hát úgy kb egyiket sem tudnád utánuk csinálni 😉

demonsss
Elképesztõen nagy cselek vannak benne Le a kalappal XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

NLN köszönöm az elismerõ szavakat 😄

w77d
dehogynem! HAJRÁ MERCEDES NYERNI KELLL!! 😄

Tigristank
Hogy Mercedesek nem lesznek a dobogón. 😄DD

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FERNANDINHO1997

demonsss
olyan , mint a sakk Lékó az egyik legjobb , de unalmas és nem követem , kb ez van a kézinél unalmas különlegesség Nuku , ezért nem is követem

Effe88
cb sniperXD
hát beszarok😄😄😄
üdvXD

hun vótál, sitt csak poén mi?😄😄

ja és igen
a kézi egy ratyi
egyetértünk😊

Effe88
nem fogják bevallani
mert õk ezt élvezik, hogy dobálgatnak egy kapura
ráadásul egy majom is képes dobálni de nekik ez izgi

😄DDDDDDDDDDD
Nem bírtam ki ennyi faszság láttán, hogy ne röffenjek hozzá, fõleg mivel a szívem csücskérõl van szó 😄
demonsss csak egy elfogult madridista de teljesen igazat adok neki 1. mivel igaza van O.o 2. Tökéletesen megfogalmazta néhány mondatban amit kell 😄
"...ellen van 1v1be biztos vagyok hogy 10/9-szer bedobják neki..."
"a kézi labda tipikusan az a sport amit a tehetségteleneknek találtak ki , egy olyan sportot nem ismerek , ezen kívül amibe tehetség nélkül is egész jól lehet játszani..."
Miluu-ra reagálva még néhány gondolat...Igen hallottunk Görbicz nevérõl aki nem is olyan régen egy 232121321 egymás utáni belõtt hetes "rekord"-ot ért el de, egyik elképesztõen okos kézi kapus se jött rá hogy a büntetõi 85-90%át a jobb alsóba pattintva lövi (így hát ez komoly teljesítmény volt! 😄).
De hát mit is várhatna az ember az esõtáncot járó kézi kapusoktól😄-nc. demonsss szépen megfogalmazta!
Miluu...kézi taktikai...aha....nagyobb mint a foci /laugh 😄
azért mert van benne kb 3 olyan figura köztük a kinai amit meccsenként 1x az egyik csapat elsüt...hát..tetudod 😄
Nem mellesleg a szabályok...legalább kosárban van támadóidõ és nem azon múlik mikor veszik el a labdát, hogy a bíró milyen lábbal kelt fel reggel!(elég szánalom) 😄
végsösorban fennakadtam a te csurgó-szeged példádon mert elég vicces...pont egy olyan klubot emeltél ki ami tele van lovéval szószerint csak éppen öket is jobban érdekli ez mint a "sikerek" attól függetlenül most hol állnak de igen egy csurgó MKB-veszprém is izgi lehet enyhe 30 gólos különbséggel 😊 szóval amiröl aligha van fogalmad inkább ne szólalj meg 😊
Összegzés:demonss néhány kommentje-tökéletes 😄
pst: sitten voltam ott nincs net

demonsss
2010 VB

Brazil - Észak Korea
Németország - Ghána
Portugál - Elefántcosntpart
Brazil - Holland
Spanyol - Holland

2012 EB
Nyitó meccs görög lengyel
Portugál - Dánia
Portugál - Hollandia
Németország - Olaszország
Orosz - cseh

Ha kell még szívesen összeszedek többet is , ez mind jó meccs volt

De én befejeztem, nem fogok meggyõzni senkit, de azért hülyeségeket ne írjunk, meg ne írjuk le azt amit vélhetõen nem követtek, hamár ennyire utáljátok és unalmasnak tartjátok.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

Ahha, találd el a kaput onnan, meg csináld meg még 2* a BL-ben😊

Na akkor f1-re ki mit tesz? 😄

Nézzél német Bundásligát, nézzél BL-t visszanézhetõek a meccsek összefoglalók, írd be youtube-ra top handball goals. De nem fog változni a véleményed ettõl.

És tényleg 😄😄😄😄

w77d
te is kiütöttél valakit szóval üdv a klubban XXD

engem is😄

w77d
de

hosszú lesz ez a nap is 😄 amúgy örülsz hogy visszatértem? XXD

Hogy rohadjál le, kiütöttél! <#mf2>

demonsss
nincs mit bevallani , mert a kézi egyáltalán nem különleges sport

w77d
te tényleg azt kérdezed hogy ebbe mi a szép? Ez legalább olyan szép volt, mint egy Messi bombagól a sarokba.

w77d
Valljuk be van olyan különleges mint a foci.

demonsss
https://www.youtube.com/watch?v=1cHzGbk53AE íyg pl nagyanyám bedobja reggel egy nagy adag toroskáposzta után , ebbe most mi a szép komolyan ???

De egyébként csak egy példa. Nézd vissza a 2010 és 2012-es VB és EB-t. Fel tudnál sorolni 5 izgalmas meccset? De kb. a 2000-es EB-ig vissza lehetne menni az igazán nagy izgalmakhoz. Meg nézz meg egy kézi EB vagy VB-t. Ott több izgalom volt😊.

tippmix945
linkelj már egy videót ilyen kézis cselekról,gólokról,trükkökrõl esküszöm kíváncsivá tettél

demonsss
erre meg azt válaszolnám , nemtom ha fociztál akkor szerintem egyértelmûbb melyik sportba könyebb kivitelezni az ejtést , ugyan is lábbal mindent nehezebb megcsinálni , mint kézzel és lábbal egy tehetségtelen nem csinál meg egy ejtõs gólt , még a kéziben bárki megcsinálja , sajnálom h ez így van , de tisztellek azért amiért gy véded a kézit , de valljuk be nem egy különleges sport

Akkor nézd meg az egész pályás gólt😊. Látom elképzelni nem tudod mirõl beszélek😊. de mindegy én nem foglak meggyõzni. 1v1 fociban is min 80-20, ne a falábúakról beszélj.

demonsss
Szerintem ez a kijelentés már lehúzza a kézit , h egész pályás gól , ezért is egy szar sport mert onnan , dobsz gólt ahonnan akarsz
Az meg h nagyobb taktikai sport mint , a foci , azzal vitatkoznék
a fociban az 1v1 ek sztem 35-65 % , még egy kézibe 90% hogy gól lesz belõle

ami a cselt illetni dobócselen kivül semmi nincs a kézilabdába , mert kivitelezhetetlen más , a figurák pedig csak passzolgatások semmi más , és akkor már inkább a barca játékon alszok mint egy szar kézin , amin minden meccsen ugyn azt láthatom

tippmix945

Vagy pl. az ejtések? Mennyivel jobb egy átemelõs gól a fociban? Mennyivel szebb, kevésbé unalmasabb...???!!!

1. Ne a focihoz hasonlítsad, nem tudom feltûnt-e, de jóval kisebb egy kézilabda pálya. Alapból nehéz lenne 15 méteres passzok tömegét várni. De ha tegnap nézted a meccset jó párat láthattál belõle. Vagy Görbicz neve mond-e valamit. Az elhíresült egész pályás góljairól hallottál-e már.
2. Igen többnyire 6-os fal volt, de azért bõven próbált operálni a Larvik mindennel, nézd meg a tegnapi meccs elsõ 20 percét.
3. Nem egyszer védik ki a 7-est is, és 1v1 be is remek mutatok vannak. Ne 1-2 meccsbõl indulj ki. Plusz fociban is az 1v1 túlnyomó részét ki is nyeri meg???
4. azért pl. sokkal nagyobb taktikai sport a kézi mint a foci, azaz nem csak ész nélkül futnak. remek figurákat lehet bemutatni. Kínai mond vmit? Vagy tegnap (ha jól emlékszem Rédei) elképesztõ testcselét láttad? Esetleg Lökének bejátszott labdákat? Vagy, hogy némelyiket, hogy tudta megszerezni, megverni a védõket, majd a kapust?