Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
hát elbasztam 😄
szép ez a szelvény, gratula!!!
unibetre én is kíváncsi leszek... 😄
1k -> 0k
43.percben 0:0, szóval én már nem is reménykedem a szelvényben....
ha lett volna netem pénzem a 2.félidõben tuit nyomtam volna a dvsc vereséget mert már a félidõben is 2-0 is lehetett volna.
visszavágón félek,hogy csak egy nyögvenyelõs 2-1et sikerül összekaparni a magyaroknak ami sz*rt se ér hiszen idegenben lõtt góllal továbbmegy a Sken...
azok semmit nem vizsgálnak mivel õk is szép pénzeket tesznek el a rendezésekért...
ugye pl, havelange elnök stb....
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
+2K
Vardar vezet 13x ért 😄😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Zenszkij: Igen, tudok róla 😊 Ez esetben maradna a Skrill.
cesc fábregas
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Még annyit, hogy most szeretnék OTP Junior számlacsomagot nyitni és a hozzá kapott/választott MasterCard kártyával tudok-e befizetni a fogadóirodákhoz, illetve interneten vásárolni?
cesc fábregas
cesc fábregas
Andy Roddick (USA) - Nicolas Mahut (FRA) (Kétesély) Andy Roddick (USA)
Stanislas Wawrinka (SUI) - Paul-Henri Mathieu (FRA) (Kétesély) Stanislas Wawrinka (SUI)
Thomaz Bellucci (BRA) - Mikhail Juzsnyij (RUS) (Kétesély) Mikhail Juzsnyij (RUS)
Gilles Muller (LUX) - Mardy Fish (USA) (Kétesély) Mardy Fish (USA)
Federico Delbonis (ARG) - Marin Cilic (CRO) (Kétesély) Marin Cilic (CRO)
Glory, Glory Man. United!
Slovan Liberec v Shakhter Karagandy H 1.20
Valletta v Partizan Belgrád V 1.28
15000 * 1,54 = 23100 HUF