Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nagy brit-brazilia jó meccs lehetett :D egyik csapat sem kapott gólt az olimpián!
2.percben brit gól és kész, élõben erre is tuti nyomtam volna vmi overt a vége fele
holnapra talán a bate gyõzelem az ami elég valószínû,de a dvsc ellen nem teszek, mert örülnék ha az EL csoportkör tutira meglenne...
molde -basel 2.5 over ami még eléggé sanszos
Glory, Glory Man. United!
baszki, az ilyen is ritka mint a fehér holló :D
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
most nézem,hogy a keflavikhoz is "nagyon hazait írtam " :D
88.ban jött a gyõztes gól, azért 3-1et vártam volna vagy mint kr, sima gyõzelmet...
hacken is a 89.ben büntetõvel szerzett vezetést igaz a 98.ban lõtt még1et de ...
KR Reykjavik 2 - 0 Akranes H
Terek 1 - 0 Krasnodar H
Hacken 3 - 1 GAIS H Én ezeket raktam meg kombináltba!úgy hogy köszi Dean Winchester !
hazai csapat régóta nyeretlen, szerintem holnap eljön azaz idõ mikor a göteborgi közönség újra gyõzni láthatja csapatát :)
igaz csak 1.4es szorzót kínálnak rá, ám ettõl függetlenül szerintem elég biztos tipp!
2-0ról tuti nem kúrja el a kr....
szóval bachatom :D
legalább van aki ránézett a tippre? :D :D
slavia meg 0-3ról 3-3 lett :O
"Monaco - Tours (utóbbi 3 egymás elleni meccsük rendre 0:0 lett, szóval over 0.5re mehet az egész ház... ) Weed figyelsz? ????? :D"
weed nem figyelt :D
kíváncsi vagyok bejön-e...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Bröndby - Silkeborg talán X
*KR Reykjavik - Akranes H
Fram - Hafnarfjordur
talán X (hazai 0 Xnél jár eddig 12 mérkõzést követõen)
Keflavik - Grindavik H (nagyon hazai)
Vålerenga - Brann Bergen , nagyon hazai de az iksztõl félni lehet
Monaco - Tours (utóbbi 3 egymás elleni meccsük rendre 0:0 lett, szóval over 0.5re mehet az egész ház... ) Weed figyelsz? ????? :D
Terek - Krasnodar , talán x
Otelul Galati - Rapid Bukarest, talán egy poén szelényre vendég gyõzelmet mondanék, ám x is lehet
*Hacken - GAIS , h nagyon hazai (A gais nagyon régen nyert de bebaszna ha pont ma szakadna meg a nyeretlenségi szériája.... majd ha hazai pályán játszik vagy vmi könnyebb ellenféllel akkor nyerjen :D
Tegs - Anundsjo, hazai nagyon nagyon régen nyert már mérkõzést így egy poénszelvényre simán ráfér ez az 5os szorzó...
KR, Hacken gyõzelem = 2,3-as szorzó
valószínû csak ezt a kettõt rakom meg holnap mixen...
Nekem tetves spanyolok egy 2x-es szelót visznek.....
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
vicc,hogy az A csapaton kívül a többiek szart se érnek, mi lesz ha a jobbik fele nem fog játszani? XD mind1, essenek csak ki az olimpiáról lõtt gól nélkül .D
De Gea, Mata, Adrian, Koke, Munian stb...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Sportfogadásos fórumba leírtam a lényeget.
Glory, Glory Man. United!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”