Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkúrtam akkor elkúrtam... legfeljebb még nem veszek fel új személyazonosságot és nem tûnök el ázsiában, hogy szexrabszolga nagykeresekedést és elosztóhelyet építsek ki...
mit hittél??:D:D
hogy majd nyersz?:D:D:D
"debrecen 2 vagy 3 gól bejött... kell még Basel gyõzelem, AEL gyõzelem, Helsingborg gyõzelem, CFR-Liberec 2 vagy 3 gól, Fener elsõ félidõ gyõzelem..
ha ezek megvannak, új személyazonosságot veszek fel és új életet kezdek Thaiföldön..."
gondolom elkúrtál vagy 400-500 k-t
hogy majd nyersz?:D:D:D
"debrecen 2 vagy 3 gól bejött... kell még Basel gyõzelem, AEL gyõzelem, Helsingborg gyõzelem, CFR-Liberec 2 vagy 3 gól, Fener elsõ félidõ gyõzelem..
ha ezek megvannak, új személyazonosságot veszek fel és új életet kezdek Thaiföldön..."
gondolom elkúrtál vagy 400-500 k-t
Magnussen nem nyert,így én sem. :( Pedig Wiggins,és Jakabos hozta ,de hát 1század az 1 század. Tegnap mondjuk így nyertem,hogy verettem Phelpset.
Go Jeff Go!!!!
A elõzõ Bl selejtezõ meccsük alapján csoda ha valaki tette :D 90+8. percbe kiharcolták a tj-t azt nevezem én bundának :D
pont ezt néztem én is, ennyit a 2.5 overes tippemrõl ám a foci megint megmentett :DDDD vagyis tegnap s tegnap elõtt jött volna a tippem, mind1
sajnálom ha valaki megrakta az overt :(
neten félidõben a pirosat követõen megint nyomtam volna egy félidõ 0.5 overt...
na ezért se töltök én most fel pénzt sehova :D
sajnálom ha valaki megrakta az overt :(
neten félidõben a pirosat követõen megint nyomtam volna egy félidõ 0.5 overt...
na ezért se töltök én most fel pénzt sehova :D
Én már elõre látom az nso-n a "Rekordmennyiségû összeget bukott..." cikket. :D
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
debrecen 2 vagy 3 gól bejött... kell még Basel gyõzelem, AEL gyõzelem, Helsingborg gyõzelem, CFR-Liberec 2 vagy 3 gól, Fener elsõ félidõ gyõzelem..
ha ezek megvannak, új személyazonosságot veszek fel és új életet kezdek Thaiföldön...
ha ezek megvannak, új személyazonosságot veszek fel és új életet kezdek Thaiföldön...
láttad a meccset legalább?
a játékvezetõ egy faszkalap volt, kb. majdnem szétvertem a bill-t , nem raktam a meccsre csupán undorító ez a bíró.
a semmire ad egy sárgát vargának, közben az ellenfélnek simán járt volna, neki meg nem .
elõtte közvetett szabad mi volt? Ok verpecz kibaszhatta volna a labdát de akkor is, ennyire gyökér bírót apám...
csak reménykedni tudok,hogy a vv-n nyerünk és továbbjut a dvsc
a játékvezetõ egy faszkalap volt, kb. majdnem szétvertem a bill-t , nem raktam a meccsre csupán undorító ez a bíró.
a semmire ad egy sárgát vargának, közben az ellenfélnek simán járt volna, neki meg nem .
elõtte közvetett szabad mi volt? Ok verpecz kibaszhatta volna a labdát de akkor is, ennyire gyökér bírót apám...
csak reménykedni tudok,hogy a vv-n nyerünk és továbbjut a dvsc
persze 93.percbe egyenlít a bate sidibe öngóljával:D:D
majd el si hiszemD::D
legutóbb bate-vardar 3:2 uccsó két hazai gól 91 és 93.percbe voltak
nagy bunda az egész vszeg
majd el si hiszemD::D
legutóbb bate-vardar 3:2 uccsó két hazai gól 91 és 93.percbe voltak
nagy bunda az egész vszeg
nagyon sanszos..., de nagy összeggel nem javaslom
ha lenne 5k-m akkor abból 3.5et simán rányomnék élõbe, offline elkéstem róla, köszönhetõen a focinak :DDDD
molde gólt várok, ám a basel sztem nyerni fog... 1-2-es végeredményre tippelek :D
ha lenne 5k-m akkor abból 3.5et simán rányomnék élõbe, offline elkéstem róla, köszönhetõen a focinak :DDDD
molde gólt várok, ám a basel sztem nyerni fog... 1-2-es végeredményre tippelek :D
jol sejtem, hogy nem betclicknek kéne lenni, hanem betclicnek?
Dean szerinted mennyire valószínû az over 2,5 a molde-basel meccsen? Nagyobb összeget szeretnék felrakni, de még nem tudom hogy mire.
elõre is kösz a választ
elõre is kösz a választ
5 perce szakadooook. :DDDDDDDDDDDDd<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
na Dean ezt rakd be lécci:D:D
Weed megérdemli, hogy rajta legyen:D:D:D(mint minden idõk legprofibb fogadója:DD:)
Weed megérdemli, hogy rajta legyen:D:D:D(mint minden idõk legprofibb fogadója:DD:)
jogos :D Henry helyett, lehet õt kéne oda tenni :)
japepnek meg kib***tt nagy köszönet a bannerért !
japepnek meg kib***tt nagy köszönet a bannerért !
sok amatõr fogadó van a topicban :D 1 hiba van a képen de senkinek sem tûnt fel, kivéve egy embert :D
Dean még annyit nem lehetne megcsinálni, hogy weed fejét rátesszük a bannerra???!!!:D:D:D:D
Sziasztok, tudja valaki milyen erõsségû csapat a Vasuli a Fener ellenfele? Mondjuk a barátságos meccsek alapján a Fener sincs túl jó formában. Szerintetek?
nemtudok dönteni :S ha látnám a meccset és tudnám, hogy a dvsc úgy játszik mint a skenderbu ellen akkor azt mondom 2.5 over, ám ha nem fogják agynhajtani magukat akkor meg hazai siker, hiszen az 1-0 v 2-0át is eltudom képzelni...
szóval nagyon necces ez
szóval nagyon necces ez
193 BATE Boriszov - Debrecen: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,88 itt szerinted haza gyõzelem esélyesbb vagy akk 2,5 over?
ütõs :D:D sok minden kivehetõ belõle :D
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
202 Molde - Basel: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
193 BATE Boriszov - Debrecen: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,88
186 Assyriska - Trelleborg D 3,20
Eredõ odds: 10,64832
ha biztosabbra szeretnénk menni akkor ->
202 Molde - Basel: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
193 BATE Boriszov - Debrecen: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,88
Eredõ odds: 3,32760
viszont megint hezitálok! dvsc-n 2.5 over vagy hazai gyõzelem a biztosabb? a szorzó kb. egyforma...
mivel múltkorában párszor befürödtem a kimenetellel így lehet csak a molde 2.5overt teszem meg 3k-val kb.
186 Assyriska - Trelleborg D 3,20
Eredõ odds: 10,64832
ha biztosabbra szeretnénk menni akkor ->
Eredõ odds: 3,32760
viszont megint hezitálok! dvsc-n 2.5 over vagy hazai gyõzelem a biztosabb? a szorzó kb. egyforma...
mivel múltkorában párszor befürödtem a kimenetellel így lehet csak a molde 2.5overt teszem meg 3k-val kb.