Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem kellett sokat várni a gólra 😄
a sima over 2.5-et 2.4ért árulták!
na most tuti rakok a 2.5 overre, hiszen 1.4ért jó vétel lehet
mai nyeremény all in
over 2.5
1650 ft -> 2310 ft
35. percben mondom rakok valamit és ez a meccs votl az eredmények.com-n egy másikkal egyetemben ám ebbõl a meccsbõl néztem ki vmit 😄
megraktam , mondom nézem a bet365-n az élõ klienset mert ott ugye gól esetén hangot is lehet hallani, de mire odanyomtam már látom 1:0

az ilyen eredményeket is rühellem!
szorzó alapján ugye a hazai volt az esélyes ám 24 percen keresztül is képtelen voltak gólt lõni kettõs emberelõnyben 😄DDD
én singleba a tippmixre szánt 5k-t tuti rááldozom...
ha elbukom ezen a meccsen akkor meg is érdemlem, és inkább rakok erre és nem fogadok a jövõhéten mint hogy nyerjen a sion és bánjam ,hogy kihagytam ezt a lehetõséget 😄
vélemények, ellenvélemények jöhetnének ám...
hírek a meccsrõl...stb
aktivizáljuk magunkat srácok, fosszuk ki a zrt-t <#alien2>#alien2>
200 ft-ot megér 😄
243 Ajax (H) vagy PSV (V) nyeri a kupát H 1,55
169 Kaposvár - Debrecen H 4,45
186 Sion - Basel H 2,48
226 FC Zürich - Lausanne H 1,55
234 FF Malmö - Häcken H 1,68
Eredõ odds: 44,54350
2004 óta 16 mérkõzést vívtak meg egymással és egyszer sem nyert a Kaposvár. A DVSC bajnoki meccsen régóta veretlen, ráadásul hétközben nemzetközi porondon szerepeltek már jó pár hete így fáradtak is lehetnek, no meg idegenben lépnek pályára így azt mondom most jön a várva várt a dvxc vereség... JÖvõhéten viszont hazia pályán ütni fogják a batet 😉
Sion - Basel
17 egymás elleni meccsük óta képtelen nyerni a bajnokságban eddig 100%-os sion ! 3 gyõzelem , 6:0as gólkülönbség a mérlegük. A basel ebben a szezonban 1 gyõzelmet és 2 döntetlent számlál , 5:4es gk-val.
Srácok én azt mondom, hogy a basel most idegenben kikap mint a sz*r, akár hendivel is rakható a sion, de a 2.48as szorzó ajándék kategória! DNB hazai meg maga a mennyország. Weed bácsinak az utóbbi lehetõséget bátran ajánlom 😊
érdekességként a két csapat bajnokságban elért eredményei !
ha megnézzük akkor láthatjuk, hogy a sion két olyan csapatot is vert (idegenben) akivel a basel nem bírt (hazai pályán) .
Luzern Sion 0:3
Sion Servette 1:0
Grasshoppers Sion 0:2
Grasshoppers Basel 2:2
Basel Luzern 2:2
Servette Basel 0:1
Ritkán mondok ilyet de ez a mérkõzés számomra a hétvége legtutibb mérkõzése.
weed papának a pénzügyi helyzetét ismerve, azt mondom ha sok baromságra képes fogadni akkor erre a meccsre ne sajnáljon az uzsonnára valót feltenni 😄
oakleigh over 5.5
681 ft -> 1600 ft

nembaj, örüljünk ennek is 😄
egyébként mai elsõ fogadásom -300ft 😄 (suwon vs vmi over 2.5 a 84.percben)

még mindig aktuális lenne amit pár hónappal ezelõtt írtam
egy amerikai srác "pénzért árulja" a tippjeit, nem is csak a tippjeit hanem tippet + leírást + stratégiát is leírja, napi szinten küld leveleket, magyarázatot...
tapasztalatot tudok róla írni, ha érdekel valakit küldjön üzenetet, eddig 4-en vagyunk a 64$-os havidíjra, 6 ember kell és akkor csak 2500ft / fõ.
ha csak többet akarnál tudni akkor is írj, van egy hosszú leírásom amit elküldtem másoknak, meg tudom mutatni.
ha érdekel hogy neki ez miért éri meg, azt is le tudom írni. szeptember óta követem folyamatosan a dolgait.
096Krivbász - Dinamo Kijev V
099Hertha BSC - Paderborn H
121Finn Harps - SD Galway H
Szerintetek jó meccsek??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Glory, Glory Man. United!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Amúgy nem lepõdnék meg, ha valami turpisság lenne a dologban, pláne a Kups finn bajnokságban betöltött tök utolsó helye okán (hazai pályán legutóbb 6-0-ra kaptak ki), DE:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steaua, Twente, Genk, Crvenazve, Marseille gyõzelmek
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
032 Anzsi Mahacskala - Vitesse H
035 Arzenal Kijev - Mura H
046 Twente - Mladá Boleslav H
049 Genk - Aktobe (KAZ) H
061 Ath. Bilbao - Slaven Belupo H
Szerintetek jó?
részvétem