Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
over 8.5-re 1.9es szorzó van ami jó lehet, szerintem az ajaxon is lesz még 1 gól tuti
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Anzsi is belehúzhatna
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ha innen nem lesz meg akkor soha <#nevetes1>#nevetes1>

remélem még félidõben lesz még 1 gól , jobb esetben kettõ és akkor nem is kéne sokáig izgulnom

Csak kell a pont az eggyik játékba ezért kellet H raknom, mert jobban ''fizet'' egyébként szerintem a tuti: Turku x2, Fredrik 1x, és KTE meccs 1,5 over. 😊 Ezt is rakom a szelomba.<#eljen>#eljen>
Haka - Inter Turku-t olvasok ergo a haka lesz otthon ami nem mind1.
mindkét csapat régen ikszelt, a haka a bajnokságban még egyszer sem vs turku idegenben nem ikszelt csupán
ergo ez a meccs számomra brutál nagy X
Fredrikstad - Tromsö
egymás ellen 17 mérkõzés óta nem ikszeltek 😄
a tromsö idegenben még nyeretlen viszont a fredrikstad 4 meccs óta képtelen nyerni.
azt mondom aki mixen játszik az tegye meg 1-1k-val mindkét meccsre a döntetlent és ha az egyik jön már +1k nyereséggel zárhatja a bulit 😄
én valószínû ezt teszem a betclices bónusszal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tipp: Inter Turku
Odds: 2.00
Office: Bet365
Tét: 10
Talán a Twente elleni 5-0 pofon miatt is, de a legutóbbi fordulóban 0-3 ra kikaptak a Marienhamtól. Erre senki se számított. Azóta eltelt majdnem egy hét, rendezõdtek a fejekben a dolgok. Jelenleg vezeti a tabellát a Turku 35 ponttal, 1 ponttal megelõzve a tavalyi bajnok HJK- t. Haka hátulról a 3. a tabellán, és hát nincs is valami jó formában. Remek alkalom, hogy visszanyerjék az önbizalmukat a Turku játékosai. Nem is kérdéses, hogy tudásban ki a jobb csapat. Plussz motiváció lehet még az is nekik, hogy mivel tegnap csak X- elt a HJK, így 4 ponttal ellóghatnak a HJK- tól. Itt az egyetlen érv ami a Turku ellen szólhat az a Hazai pálya, és maguk a játékosok. Itt a legnagyobb kérdés az lesz, hogy túl tudták- e már tenni magukat a Twente elleni vereségen, és a hazai pályán elszenvedett 3-0 zakón. Ha igen, akkor itt 1-2 gólos vendég siker fog születni, viszont ha nem akkor akár még egy vereségbe is belefuthatnak. Nézegettem hivatalos Facebook oldalukat, és a hivatalos honlapjukat is. Amit ki tudtam szûrni az az volt, hogy nagyon hangsúlyozták, hogy ezt a meccset be fogják húzni. Ha bajnokok akarnak lenni, akkor ezt a gyenge Hakát félgõzzel is verniük kell, és verni is fogják. Ha fejben ott lesz a Turku akkor nem is lesz kérdéses, hogy melyik csapat fog nyerni. Tippem: sima 0-2 Turku gyõzelem
Fredrikstad - Tromsö
Tipp: Fredrikstad
Odds: 2.80
Office: bet365
Tét: 8
A legnagyobb ok, hogy miért is fog ma nyerni a Fredrikstad az, hogy a Tromsö jövõ héten nagyon fontos meccset fog játszani a Metallurg Donetsk ellen. Én úgy gondolom, hogy a Tromsö ezt a mai meccset telibe fogja sz@rni. Középen tanyáznak a tabellán, én nem hiszem, szerintem õk se, hogy oda fognak érni ebbe az idénybe az elsõ háromba. Kiesni se fognak, annál azért jobb csapat. Fredikstad viszont erõsen a kiesõ helyen van. 15.- ik 12 ponttal. Fredikstad csapata is érzi, hogy itt az esély. Mikor nyerjenek már végre, ha nem egy tartalék lángon égõ tromsö ellen. Úgy gondolom, hogy nem csak magukért, de a szurkolókért is fognak játszani, hiszen már 4 bajnoki óta mindig csak vesztenek, utolsó elöttiek. Nem állnak valami fényesen.. Itt az alkalom a javításra !! Kijárna már a drukkereknek is egy kis foci fieszta. Szerintem még a Hendikep gyõzelem se lehet lehetetlen. A hazai csapat játékosai ma szívüket, lelküket oda fogják adni a csapatért, és ennek meg is lesz a jutalma. A Tromsö pedig készül a csütörtöki Európa Liga visszavágó meccsre, az Ukrán csapat ellen. (Ahol egyébként szerintem simán kifognak kapni.) Egy nagyon jó hangulatú, nem túl durva meccsen a tippem egy gól gazdag 3-1 hazai gyõzelem. (1x szerintem tuti) 😊
Kecskeméti TE - MTK Budapest
Tipp: Mind 2 csapat szerez gólt
Odds: 1.57
Office: Bet365
Tét: 3
Két körübelül egytudású csapat méri össze ma erejét. Kecskemét az elsõ fordulóban az Üllõi úton játszott a Fradival, ahol 1-1- es döntetlen lett a végeredmény. Egy nagyon masszív csapatról beszélünk, akik a bajnokságba képesek lesznek megszorítani bármelyik csapatot. Láttam az elsõ meccset, nagyon szervezett csapat és ez már most biztos, hogy aki a Kecskemét ellen fog játszani a hátra lévõ szezonba annak nem lesz egy könnyû dolga. Az MTK nagyon látványos focit játszik, és általában minimum egy góljuk garantált. Kaposvár ellen is láthattuk, hogy Garami jól összerakta ezt a csapatot. Kecskemét nagyon jól igazolt a nyáron. Megszerezték Vaskót, és Farkas Balázst ezen kívül pedig, igazoltak 3 minõségi Brazil játékost akik nagy szerepet tölthetnek be a csapatban. Nem régibe azt nyilatkozta Garami, hogy mindenféleképen az elsõ 3- ba szeretnének lenni a bajnokság végén. Ehhez viszont idegenben is egy döntetlen az alap követelmény. Két hajtós csapatról beszélünk, és én nem tudom elképzelni, hogy ne lõne legalább egy gólt mind a két csapat. Mint ahogy említettem már, az MTK- ban mindig benne van legalább egy gól, és a kecskemét is tele van olyan csatárokkal, akiknek elég egy jó labda és már ott is a gól. Én azt gondolom, hogy a mai napon ez a meccs egy közönség szórakoztató, 2-2 döntetlen lesz
1.
222h Duisburg - Aalen
226h FC Zürich - Lausanne
249h Rosenburg - Aalesund
2.
249h Rosenborg - Aalesund
239v Haka - Inter Turku
218h Dundee Utd. - Hibernian
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
gondoltam 45 percig bõven jó szorzót kínálnak, szerencsére jött is a gól ám most nézem,hogy csak 30 perces egy félidõ 😄 😄
4 másodpercet nem bírtak volna várni????

83' 1:0 😄 😄
azért most raktam az over 1.5-re
495 ft -> 1361 ft
az elõbb meg a brazilon kb. ekkora összeget szintén a fi. over 1.5re raktam !
legyen 2-0 v 1-1
azért furcsa lesz majd mert szerintem elfelejtem h nincs rangers és hiába várom az old firmet 😞
most meg felnéztem és látom van ilyen lehetõség...
unibetre betoltam tegnap 3500at majd ma felmentem 7500ra. kivettem 6k-t 😄 megérkezik akkor fizetem is be a 3k-t ide 😄
illetve sportingbetre tolom be a másik felét, hiszen valamelyik nap ugye visszatéritík a vesztes fogadásodat 2500ft értékig ?! (kb.)
japán meccsen akartam tenni még 2.5 overt de végül nem mertem :S ...
beléptek és van olyan fül, hgy bónusz és ott írja,hogy köv. befizetés alkalmával 2900ft-ig adják a bónuszt 😄
miért nem tudják azt az emailt kiküldeni??? 😄 már rég befizettem volna
vendég gól lesz szerintem (sajna én nem tudom rakni mert a bwinen nem kinálja élõbe:S:SS:😊
de uncsi már<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
852 ft -> 1533 ft
ha ez offnak minõsíthetõ 😄
bunkónak tûnt mivel mobilról írtam és ott nem szeretek írogatni, fórumozni, de néha használom ezt a lehetõséget, pl. ha nincs net vagy egyéb helyen vagyok, mind1.
szóval ott egy köszi járna a gyors reakcióért :/
de ne csinálj már úgy mintha több mint 1 napja nem válaszolnék, még 12 óra sem telt el az üzeneted óta....
írok....
cszka over 0.5 félidõben raktam, a nyereményt felakartam tolni az over 1.5re erre a unibet egészen a 2.gólig felfüggesztette a fogadási lehetõséget.
bet365 ezért jó mert õk a gólt követõ másodpercben engedik a fogadást 😄
over 2.5 , félidõben
852 ft -> 1533 ft
mind1, most nem utalok be , a héten maradok unibetnél
Tegyen meg bármennyi mobil fogadást és, ha minimum 5 fogadása nyer, akkor hozzáadunk nyereményéhez 10%-ot 3000 Ft-ig. Pédául: 12000 Ft-os fogadás 1,5 szorzóval=6000 Ft. Az extra nyeremény ennek 10%-a = 600 Ft bónusz.
1k -> 1.7k over 4.5 a Jonoon-Hongyun meccsre
ha jön akkor sztem már abba is hagyom, vagyis estig tuti mert nem szabad telhetetlennek lenni 😄
mind1.
vmi hockey
ausztrália-dél afrika
over 1.5
400 ft -> 1440 ft
nagyon megtetszett a szorzó 😄
1310 ft -> 1899 ft