211992
-
nemjött be :D de a Twente győzelme után már nem is kellett rajta izgulnom :D -
pénzük sincs, normális játékoskeretük se, szerintem 5 éven belül a Lautern sorsára jutnak, hiába volt tavaly egy jó évük.. -
Na akkor az a szelvény is bejött, viszont most nézem, hogy 1x-be is kellenek egy másik szelvényhez. -
Ja, 100 Ft-tal raktam, 17.390 Ft lett volna a teli... :S
Egy hajszálon múlt. -
Tenerifén bejött a góllövőd? Nyerni ugye nyertek ami nekem jó. -
ott is van -
Miért? A feljavulást komolyan írtam :) -
mikiking #21561 :D loool :D Kár is,szegény fiú -
defaszvagymár :D
#21559: hagyjad rá, most úgyis közellenségek vagyunk, bármit mondassz -
Igen, de 1-2-nél én beírtam ,hogy nem kell beszarni megfordítják. Úgy is lett :) -
Majd tavasszal feljavulnak és BL döntőbe jutnak :) -
Na erről van szó,mindenki jósol de senki se tud semmit pl ott van a tegnap real meccs... ki gondolta volna hogy egy 13-as szorzós csapat 1-2 re fog állni a nemtom hanyadik percben?
Ezért fölösleges tanácsokat kérni,mert bármi lehet..és ezért fogok mostantól arra tenni ami nekem tetszik,aztán max akkor linkelem amikor vége van. -
Dean Winchester #21556 szegény hertha megint kikap :SSSS
nehogy kiessenek már a bundesligából :| -
csak abban segítség, hogy következőleg ne lépj bele ugyanabba a szarba, és ha pl beírom hogy szerintem most az Arsenal/Chelsea/Auxerre vagy Tahitótújfalu nem nyer, akkor gondold át még1x, mielőt megteszed őket...
nemtudom ezt miért nehéz felfogni. mert a visszautalgatásnak ez az üzenete részemről, nem az arcoskodás, hogy "megmondtam"... -
Persze, még egy Villareal gól kell ahhoz a szelóhoz. A Napi tutit a Mallorca gólra raktam. -
Ki mondta hogy a te sarad?Senkit sem hibáztatok,csak miután 3 ember szidja az espanyolt akkor az már nem segítség h linkeled a hozzászólásaidat. -
Dean Winchester #21552 jajajajaja
am én mondtam h nem képes rá :D de előtte én is azt mondtam h nyer a city :S
-
ha jól emlékszem én semmi ilyesmit nem írtam ide be. meccs előtt megtettem őket, be is írtam a fórumba már pénteken, ennyi. az hogy a többiek mit mondanak az meg nem az én saram. tedd azt amit jónak látsz, senki nem kért arra, hogy a mi véleményeink alapján tegyed a szelvényeid, ami nehéz is lenne, mert sokszor egy meccsel kapcsolatban 3-an 3féle kimenetelre teszünk... Na puszi -
mikiking #21550 Fiorentina - Atlanta B. 1
Utrecht - Ajax (első félidő,vagy végeredmény) X
Walwijk - PSV 2
Lille - Lyon 2
Higgins - R. Walden 1 (4-4 eddig)
O Sullivan R. - Stevens M. 1 (holnap)
-
Dean Winchester #21549 a kombit 100al raktad? egyébként szép, a sevillat még érezted is ,hogy 2 góllal nem fog nyerni ...
nagyon közel voltál a teljességhez
egyébként mennyit lett volna a teli? -
Pontosan ezt fogom csinálni. -
akkor ne kérdezz többet itt hogy mire érdemes, tegyél arra amit te gondolsz, ennyi... -
H: Newcastle - Watford
H: Dundee Utd - St.Mirren
H: AC Milan - Sampdoria
H: Montpellier - Le Mans
H: Mallorca - Zaragoza
2625 Ft
D: (0-1) Bayern - M'gladbach
D: Bristol City - Ipswich
H: Grenoble - Toulouse
D: (0-1) Sevilla - Valladolid
Ezt 3/4-es kombinációval raktam, egy elment, de nyerek 4005 Ft-ot.
H: Feyenoord - Groningen
V: NEC Nijmegen - Twente
H: Auxerre - Nancy
V: Boulogne - Lens
H: AS Roma - Lazio
Ez elment, így nem baj. -
Mit ne tegyek?:D
Tegnap is csak a szerencsén múlt h nyertem...amúgy elment volna a 19. fogadásom is .
0-1 volt a manc -chelsea meccs megkérdeztem h ,,szerintetek manc fordítani fog?" ,,áh tuti hogy nem " meg ,,áh arra nem képes" aztán poénból rájuk tettem 1eurot és abból jött 11..de amúgy lófasz se jött volna. -
Nem gondolkoztál még azon, hogy felhagyj vele? Talán az lenne a legegyszerűbb és akkor magadat és minket is megkímélnél ezeketől a kommentektől illetve a fölösleges idegeskedéstől. -
Ezen most elpityeredtünk, komolyan. Ne tedd!
A lényeg hogy te okosabb vagy. -
De sírok,mert elég szánalmas hogy 20 fogadásból összesen 1 jön be.Mind a 20-at innen néztem,persze ők nem sírnak mert a linkelt fogadáson kívül van még 5 szelvényük. -
Eldöntöttem h mostantól úgy fogom csinálni(mint ahogy eddig is) h előbb megrakom aztán talán feljövök ide..fölösleges innen választani mert úgyse tudja senki hogy mi lesz, mert ha tudná akkor nem 1000-2000Ft-al játszadozna.. -
ne sírj már ennyit:S -
Auxerre Nancy 1-3. End of story :D
Banano: alig várjuk. Hátha okosabbak leszünk -.- -
Nem, csak majd hétfőn én is elkezdek jósolgatni aztán ha véletlenül eltalálom (végül is 33% esélyem megvan rá) akkor 89. percben linkelem a hozzászólásaim is mellé írom h látod hogy megmondtam...persze én nem raktam meg ..de azért MEGMONDTAM. -
akkor mit vársz? álljak be csereként a meccsen és basszak 3 gólt? én csak tanácsokkal tudok segíteni a MECCS ELŐTT. ennyi.
#21531: meg szoktam fogadni a meglepetéseket is, más kérdés hogy valami szaron általában elmegy a szeló, mert kevés pénzem van fogadni, és kicsiből nehéz sokat csinálni - így sok meccset kell tenni egy szelvényre -
faszom, nem tudta volna egy kicsit korábban rúgni a zaragoza a gólt? =/ -
Te hülyevagy amúgy...:D -
ott a Malaga gól is. Shep? Megraktad? -
Itt mindenki sírt akkor..és az nem sokat segített h linkeled a hozzászólásaid és mellé írod h mondtam h necces lesz 0-3 nál(!!) mert ennyit én is tudok. -
mallorca 4-0:D -
Én úgy vagyok vele h nem az a jó aki megérzi hanem az aki nyer is vele:) -
az Auxerre x-tippet 15.25kor írtam be. Bazdmeg, ha nem hallgatsz az emberre, akkor ne sírjál itt nekem meccs közben, hogy milyen rossz neked... sosem meccs közben okoskodok, hogy húúú én ezt mennyire éreztem.. én csak visszautalok arra, amit beírtam, ha valaki mégis szopikázik rajta. Thats all folks. -
csak nem kap a mallorca 5 perc alatt egy hármast