Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Chelses-Stoke:H.1.33.jött.
Celtic-Dundee:H.1.15.jött.
Honvéd-Kaposvár:H.1.55.jött.
Barcelona-Granada:H.1.05.jött.
Bastia-PSG:V.1.65.jött.
Reims-Nancy:H.2.37.jött.
Hoffenheim-Hannover:V.2.55.?
Bremen-Stuttgart:H.1.87.?
Newcastle-Norwich:H.1.67.?
Odds:73.
Várható ny:14.600Ft
1860 München Gól
Duisburg Gól
Newcastle gyõzelem
Bologna - Pescara GG
Inter gólok száma 1,5 over
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szimplán csak jók a kapusok, nem kell mögé látni semmit! 😄😄😄
sokáig huztam, de jobb lett volna ha a real nem a man city ellen nyer, hanem sevillában...
az is lett😄😄lás csodát😄😄
de nem akárhogy😄😄
3 tizenegyes-ebbõl kettõ kimaradt
mind bejött,de még hátra volt egy Real Madrid meccs,1.25 volt rá vendégben Depor ellen,én marha módjára behuztam és persze 0-0 lett 😞
akkor kb. két hétig búvalb*szott voltam.de még ez is csak kevésbé fájó bukás volt 😞
rühellem az egész bajnokságot
imádom mikor 6/6 meccsen 90+-ban szereznek gólt,fõleg egyenlítésre.
Nincs pénz a kártyámon, beten maradt 900Ft, oly jól kezdett a lorient, h rátettem h õk lövik az elsõt.
Erre vendéggól. Nincs közelben bank, kártyámon nincs pénz, ugyh a szünet az tényleg az lesz 😄 900 bentmarad h tudjak meccset nézni.