Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
kíváncsi leszek rá mit csinálnak ha õ lesérül...
Am ja a Chelsebe is bõven megkapta volna azt a lóvét amit most a zenitnél , meg a Chelseanél legalább látthaták is volna a fanjai
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
holnap meg liver-mu legyen döntetlen
bemehetett volna az a fránya düsseldorf kapufa
eddig 2-3-as oddsok lazán jöttek,most meg 1.1-es is elmegy...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Eger meg vezet a debrecen ellen. Lassan ott járok, hogy a maradék pénzemet feldobom vmi 2-es oddsra (kb 4-5k Ft-ról van szó)
a végén a chelsea is vezeti fog v a stoke 😄
hulkal elátkozódott a zenit 😄DDD
wban jöhetne a gól, alapból arra akartam tenni de mivel láttam,hogy a zenit 1-0ra áll így mellécsapatam. szóval most már mindenképp jó döntést hoztam 😄
hajrá gera!!