Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pedig nézegettem a genoa gólt 2,50 ért de végül nem mertem
tipikus amúgy mindent kihagynak a hazaiak és akkor 1 helyzet 1 gól a vendégeknél😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
kár hogy csak sportszelettel
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
kurva rég volt már olyan, hogy mind 2 cs gólt lõ a meccsükön
most már ideje vót😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Pepsifoci.hu Ma 13:20 Sport Értékelés
Elmarad az olasz bajnokság vasárnapra tervezett mérkõzése Cagliariban, ahol a Roma lett volna a vendég. A város vezetõsége döntött így a rendõrséggel együtt, ugyanakkor a Cagliari hivatalos közleménye ennek ellenére várja a drukkereket a stadionba.
Inter-Siena V 0-2
Udinese-Milan H 2-1
Lazio-Genoa H
a nehezén már túlvagyunk!!😄
ez csak nekem meglepetés???
Tru Calling - Az õrangyal(am. akciófilm-sor., 19. rész, 2003) - Élve vagy holtan
A mûsor feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán.
Utána: 16.00 Hatoslottó-sorsolás
Szar Bayern, szar Bayern :)
newcastle meglehet még, bár gondolom egyenesbe raktad és nem systembe
Mu meccs over 2,5
milan gól
+12k
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”