211988
-
Dean Winchester #210222 nem gyenge a Lyon formája.... :) -
Ferrari23 #210221 Txpro
Hoffenheim over 1,5
1,3x -
#210220 Mai fogadásaim
500 ft bukó ezt nem részletezném mert sok meccses volt , de a Turku gólon ment el
3500 Ft-os fogadásom volt az utrecht gól és a Kalmar gól , tehát a mai nap +2ezer nem sok , de legalább plusz
egyébként holnapra 2,45-ért belehet próbálni hogy niemien kikap (tenisz) -
#210219 Szerinted ha a finn bajnokságban lenne minden fordulóban bunda, azaz sokat bundáznának, akkor lehetne Finnországból még a harmadosztályú meccsekre is élőben fogadni?? Magyarázd már meg kérlek, hogy miért az északi országokban lehet a sokad osztályú meccsekre is fogadni, és miért nem Mo.-n, Bulgáriában stb. -
#210218 Akkor se tudod bizonyítani, úgyhogy fölösleges róla vitatkozni. (Attól még, hogy fordít a papíron gyengébb ellenfél, az még mindig nem azt jelenti, hogy bunda.) -
#210217 Hát igen 2013 mat írunk, ahol kb. a pénz sokkal fontosabb lett mint a foci,és főleg a finn meg maláj meg az ilyen bajnokságokban fordulonként 1 bunda szerintem tuti van. SZERINTEM! -
#210216 Engem meggyőztetek arról, hogy ne olvassam el azt a könyvet, pedig megvan, de már többen írtak ide, akik elolvasták és utána mindenhol bundát láttak :D -
miluu92 #210215 teljesen igazad van, bár a vita nem ez, amikor az egyik fél semmivel sem tudja alátámasztani azt amit állít... de fejezzük be:D -
miluu92 #210214 Na akkor 1-0 ide:D aztán be is lehet fejezni...:D -
#210213 Nem vágod, hogy nem tudod se te se én, hogy az volt-e vagy sem?? Én azt mondom, hogy az volt, nem állítom biztosan, mint már mondtam 65%- ot adok kb. neki. És amugy meg az indokaid nagyon cukik, valakit biztos meggyőztél vele -
#210212 Sztem most tök 8 lehet , h bunda volt lehet h nem sose tudjuk meg , kár ezen vitázni -
miluu92 #210211 te meg egy gyökér vagy bazzmeg, biztos ezt a faszságot is a könyvben írták nem?:D de bazze TÁMASZD MÁR ALÁ AMIT ÁLLÍTASZ EMBER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MI ALAPJÁN VOLT EZ BUNDA SZERINTED? MOND MÁR EL BAZMEG! HA MEG NEM TUDOD MEG INDOKOLNI AKKOR KUSSOLJ, AZTÁN OKOSKODJÁL MÁSNAK. HÜLYE VAGY EGYSZERŰEN ENNYI.
HA NEM MEGY MAGADTÓL AKKOR MONDd AZ IDE VONATKOZÓ DOLGOKAT KÖNYVBŐL. BIZTOS MEGÍRTÁK AZT IS Hogy 2013.05.23ÁN A HJK MECCS BUNDA LESZ.
bocs a caps lockért, de így talán már látod, h 3*-orra írom h támaszd alá a véleményed vmivel. -
#210210 Persze ez nem mindig jön össze, meg hát sok mindentől függ.. kit bundáztak le, kik bundáztak, mi a bunda kimenetele.. Mert, hogy lehet végeredményre, HT/FT re, sárga lapra, sok mindenre bundázni. De nem magyarázkodom tovább, szerintem ez akkor is egy baszott nagy bunda volt és kész:DDD -
#210209 Olvasd el ezt a rohadt könyvet és utánna lehet megváltozik a véleményed..Nagyon naiv vagy ez a bajod..Ember 21. században élünk és nem Puskás idejében.. -
#210208 "Alap szabály, hogy min. meccs/félidő elött 15-20p- el már be kell állítani a bundának megfelelő eredményt."
Akkor a dortmund szombati meccsén elkéstek :D -
miluu92 #210207 De támaszd már alá amit állítasz ember? én írtam h szerintem miért nem volt bunda.
1. mindennapos dolog ez a sportban, akkor minden hasonló eset is bunda?!
2. ismeretlen csapatok, gyak. bármi lehet az eredmény bármikor, azért itt nincsenek akkora különbségek mint pl. egy barca granada között, és ott is elő szokott fordulni szimpla meglepetés eredmény
3. 1 és 2 ellen gyak. bármikor, bárhol, bármi lehet
4. hjk nincs formában, legalábbis uccsó 3 meccs alapján
5. a vendégek idén eddig nem rosszak
6. stat. alapján se bunda stb stb.
Szerinted ha egy csapat rúg egy gólt az 1. félidőben, majd kap 2 gólt a 2.ban az máris bunda??? Hány ilyen van?! Ne légy nevetséges. Meg aztán ki mondta neked ezt h a bunda eredményt 15-20 perccel a vége előtt be kell állítani. Hány bundában voltál benne h ezt ilyen jól tudod? Legközelebb szólj mit bundáztak meg, h had nyerjünk. Ritka faszságokat írsz. -
#210206 Honnan tudod biztosan hogy nem volt az??? Mert, hogy a gólok pont jókor születtek.. Alap szabály, hogy min. meccs/félidő elött 15-20p- el már be kell állítani a bundának megfelelő eredményt. HJK amelyik amugy jobb csapat, tabella helyezésétől függetlenül, 2. félidőben kap két gólt, és 1 et se rúg. Én nem azt mondom, hogy tuti bunda volt, de legalább 65%- ot adok neki, ha nem többet..és lehet itt te vagy a naiv ezzel kapcsolatban, és nem én. -
miluu92 #210205 de meghallgatnám, hogy mivel tudnád alátámasztani a feltevésedet, hogy ez bunda volt... -
miluu92 #210204 Jó van akkor a lényeg, hogy te a tűz közelben voltál agyas... A bundáról fogalmad sincs ember... És nem is lesz, még ha valami valóban az is... És itt nem rólam van szó, de neked majdnem lesett a lényeg. Személyeskedjél nyugodtan... -
miluu92 #210203 Mondaná a faszom. Könnyű mindenre rámondani hogy bunda. Gyakorlatilag full ismeretlen csapatokról beszélsz. Attól mert elméletben a HJK jobb, még ismeretlenek előttünk, ki tudja hétről hétre mi hogyan alakul ott, pénz, játékosok, formák stb. Ráadásul stat alapján bőven reális a 2-1 a vendégeknek, és ha megnézted volna, a HJK nincs jó formába, míg az ellenfele idén vendégként még nem kapott ki. Szó sincs semmi bundáról. -
#210202 ÉS igen, itt az emberek buták mind, kivéve te, aki hisz a tiszta sportban, hogy semmi se bunda. Élj tovább nyugodtan miluka ebbe a hitben, ez a meccs akkor se volt teljesen tiszta az tuti.. -
#210201 Jó majd fel növök, viszont akkor is a finn bajnokságban sok bunda van ha hiszed ha nem, és az, hogy a HJK kikapjon ettől a csapattól az 100ból max 2. történik meg kb..Igaz nem láttam a meccset, lehet csak 'hatalmasat harcolt a vendég csapat' és nagy bravurral megfordította a meccset de ha olvastad az angol írónak a könyvét aki több mint 10 éven át kutatott a bunda után akkor lehet kicsit máshogy állnál hozzá, és te is azt mondanád ez lehet bunda volt.. -
miluu92 #210200 Én meg hogy nőjél fel. Attól mert kikap az első a másodiktól 2-1re nem bunda, csak mert 1,4 volt a hazaira. Fordítás mindennapi dolog. DE látom nem követed a sporteseményeket. Hihetetlen itt az emberek gondolkodása napról-napra kiderül. Még stat alapján se lehet mondani h bunda lett volna... -
#210199 Ajánlom ezt a könyvet! Decklan Hill: A Bunda -
miluu92 #210198 ebbe mi a bunda? -
#210197 Nem volt bunda.. -
miluu92 #210196 Péntek-szombat-vasárnap:
054 Zalgiris K. - Lokomotiv Kuban H 1,60
064 BATE Borisov - Gomel H 1,39
112 Szolnoki Olaj - Albacomp H 1,50
230 Benfica - Guinmares H 1,28
240 Valencia - Granada (0-1) H 1,65
Eredő: 7,046 -
#210195 Akár ott is. -
miluu92 #210194 Nem rossz, bár azért talán "korrektebb" lenne, ha CR és Messi lenne az előtérben és Rooney a háttérben, bár az esetedben érthető, miért is fordítva van.:) -
#210193 nagyon jó lett szerintem, de ha Roo-t belerakod akkor inkább válogatott mezbe mert kitudja mi lesz vele+látod valaki nagyon nem lájk-ja az legjobb csapatot..-.- -
IXEMGabeo #210192 nagy hiba, hogy a fuckchester United benne van. Rontja az összképet... -
#210191 inkább spanyoloknál -
#210190 Jó ez (bár nem tudom hol a legnépszerűbbek ezek a sportágak, talán görögöknél) -
#210189 w77d pedig mar csak papiron hg, o mar lemondott :D -
#210188 Sajnos annyi csapatot/jatekost nem tudok rarakni, hogy mindenkinek az igenyeit kielegitsem, szoval ez ugyben nem tudok mit tenni, probaltam a legpopularisabbakat kivalasztani (na meg a szemelyes kedvencemet, remelem nem akkora bun :) ) -
Dean Winchester #210187 főleg,hogy egy bayern drukker a hg :D -
HUmanHunter #210186 Bayernt a bannerbe -
#210185 Ronaldot vedd ki:DDDDDDDDdddddd -
#210184 Krikett kosár helyett :D -
#210183 na kész lettem az első részével a bannernak
úgy terveztem, hogy mindig két sportágat rakok egy bannerra és ha kész az összes, akkor minden oldalbetöltésnél egy véletlenszerű bannert tölt be
kész az első; foci és kosár (szerintem a két legpopulárisabb sport, így azért csináltam ezt először)
így nézne ki a topikban
és maga a banner
vélemény? mit csináljak máshogy? :)