211988
-
Ferrari23 #210262 Azt már 3. perc után gól jóva :D:D PL-ben meg szarakodnak állandóan ::D -
#210261 Tickets for Thursday's game sold out in only 27 minutes, with American supporters scrambling to see their heroes in action.
Biztos van rá igény :D -
#210260 marha rég jatszottak egymás ellen. minek ez -
#210259 Chelsea honlapjából ítélve nem. -
SNICKER #210258 pakolni kell az undert, előző meccsük tegnap 7 gólos lett -
Ferrari23 #210257 Ja télleg.... Biztos no némek játszanak :D -
Ferrari23 #210256 He? -
#210255 félkor cselzi city:O -
tippmix94 #210254 na a golyófejű gólt lőtt -
Ferrari23 #210253 Bl meccs mindkettő gól
1,65x
6500 huf -
#210252 de így elrontottad a koncepciót :D -
tippmix94 #210251 Robben,a balfácán -
Ferrari23 #210250 Na szrt-n fizettem be és onnan átvezettem Pro-ra. LOL :D -
Ferrari23 #210249 Na mivan már bedöglött Pro? :D Rámegyek befizetés, azt csak átutalással enged hát he? :D:D -
#210248 Szép lett -
#210247 egy szóval se , mondtam ráadásul ha ez célzás akart lenni a tegnapi vitához , én abba nem voltam benne -
Ferrari23 #210246 Pro első élő fogadás. Eddig pro 3/3 :D
Siófok meccs over 0,5
1,3x -
#210245 a jézuska vóót XXD -
IXEMGabeo #210244 bunda? -
#210243 Kellett a pénz nyaralásra :) -
#210242 Mi balafsz ez a Chelsea 3-0-ról leadják félóra alatt a Citynek 3-4-re a meccset :DDDDDDDDDD -
#210241 w77d te raktal bayern logot a bannerba?:DD -
miluu92 #210240 igaz, de pl. a külföldi oldalakon meg még jobbakat:) -
#210239 Persze hogy nem ér a nyomába , de legalább itt a nyereményed majd 50%-át nem kell leadózni és , elég jó tippeket lehet találni amivel lehet jó kis összegeket nyerni
pl tegnap este Libartadores kupára elég sok mindenre lehetett fogadni és a
Atletico - MG gólra 1,45 volt úgy hogy a tijuana nem kapott otthon még gólt a libertadores kupában 10ezerrel raktam is , úgyhogy ha az ember átnézi elég jó kis tippekt lehet tényleg találni -
Attis38 #210238 Hölgyek,Urak!Megsasoltam a Szerencsejáték zrt. új játékát,a Tppmixpro-t.Szerintem nyomába sem ér a bet365.bwin és tsainak egyenlőre.Élő fogadás pl. egy szál sem.Két esély szintén nincs. -
miluu92 #210237 Nekem végűlis aztán kurvára mintegy, hogy ki mit hisz, kb. leszarom, de míg te legalább próbálod valamivel alátámasztani amit mondasz, addig aki szerint a tegnapi hjk meccs az volt, az csak valami könyvet tudott emlegetni, abba meg kötve hiszem, hogy le volt írva, hogy az a meccs bunda volt:). Amúgy a Galatasaray sem feltétlen bunda volt, hisz 3-0ról azért várható volt, hogy a Madrid annyira nem fog hajtani. De lényegtelen részemről.:) -
#210236 pl ma a Pápa győzelme esélyes.
ok ugye a pápának nagyobb esélye van alapból de ugyan azzal az erővel mint ahogy a Hjk-t megverte a 2. megverheti a siófok is a pápát mint ahogy tette is az előző meccsükön.
De ha megnézed hogy 2011 és 2012 évben hogy alakultak a meccseik észrevehetsz egy érdeekes dolgot mégpedig hogy egyszer siófok egyszer pápa vitte el a 3 pontot.
-
#210235 Miért aki hisz a bundában nem fogadhat?
nem keresheti a bundát?
pl 4.95-ös galatasaray szorzó a real ellen?
Az se volt bunda?
érdekes módon ugyan azok az eredmények születtek amik pár évvel ezelőtt.
Arra nem mertem volna megesküdni hogy megint fordítanak de a győzelmüket megraktam.
És látod ez azért egy bl volt.
PErsze a más kérdés hogy egy 1.25-ös kosármeccs elvitte mert döntetlen lett úgy hogy a végén érdekes mód egyik csapat se tudott kosarat dobni elég hosszú ideig :D -
IXEMGabeo #210234 Nekem lenne egy érvem rá miért is fordulhat elő az, hogy egy neve nincs ki finn bajnokságban nagyobb eséllyel bundáznak. Nos pofonegyszerű azért, mert senki nem tartja számon őket, Európában minden médium a spanyol, olasz, német, angol olykor a francia bajnokságról szól és slussz. Max 1-2 Kelet európai csapat bekerül a képbe, ha éppen beverekedik magukat egy egy nívósabb kupa meccsre. Legnagyobb bunda meccsek között vannak az ilyen Pápa - Mezőkövesd vagy mondjuk Anorthoszisz - Hapoel ciprusi meg egyéb neve nincs ki csapat meccsei...
Debrecen - Fiorentína meccs is egyértelmű bundagyanús! (bár nem lett bebizonyítva máig vizsgálják) volt amikor kb 5 perc? alatt kaptak 2 gólt az olaszoktól... -
IXEMGabeo #210233 Elég csak annyit mondani, hogy Calciopoli 2006
Petry Zsolt 1994...
Leeds United - AC Milan VVK döntő, ha jól tudom 1971
Anglia - Németország 1966 bár erről nagy viták mennek
Lehetne sorolni napestig...
Itt például tényekkel lett bizonyítva, hogy a görögök egy arany nyaklánc köteggel vesztegették meg a bírót
Olvassatok utána -
miluu92 #210232 Egyébként akik ennyire hisznek a bunda témában(ami természetesen létezik, de messze nem minden az, ami annak tűnik, azaz szimplán nem jön a papír) azokat egyáltalán nem értem mit keresnek egy fogadási fórumon, azt meg végképp nem értem miért is játszanak. Elég felesleges pénzkidobásnak tűnik a történet ilyen felfogással. És elég egy kicsit belegondolni a dolgokba épp ésszel, illetve jó lenne annyit látni a dologba, amennyit mi láthatunk. Itt ez a HJK meccs, azért elég kevés ész érvet tudnék felhozni, hogy kinek is lett volna jó, pont ezt a meccset eladni a bajnokság ezen szakaszába.
Vegyük például a hétvégi Dortmund meccset, abba kicsit könnyebb belemagyarázni a bundát. Vagy mégsem? Ott ugyebár a Dortmundnak mindegy volt, míg a Hoffenheimnek nagyon nem. Csakhogy, ha nézzük a történteket bőven benne van, hogy mégsem bunda volt. Gondoljunk bele. A BVB 1 héttel a BL döntő előtt gyakorlatilag a legerősebb keretével állt fel, 70%-ban birtokolta a labdát, 15* lőtt kapura, és a Hoffenheim csak emberelőnyben (ráadásul kapus nélküli BVB ellen) tudott csak nyerni, nem beszélve arról, hogy 11-essel. Ami ugye mondhatjuk, hogy bunda, de azért ilyen bármikor előfordul(hat), hogy emberelőnyben fordít akár a gyengébb csapat. De ha bunda lett volna, kötve hiszem, hogy olyan felfogásban játszott volna a Dortmund, mint amit említettem, kockáztatva, hogy elúszik a "megjátszott" dolog. -
#210231 "Ha egy csapat jobb mint a másik az az első félidőben is jobb nem csak a 2.ban"
azért ez elég merész kijelentés :D -
miluu92 #210230 Hát az utolsó mondatodat bárki meg tudja cáfolni aki rendszeresen néz sporteseményeket, sportágtól függetlenül. A példád pedig nem feltétlen jó, legalábbis semmi párhuzamot nem lehet vonni a mai HJK meccsel. -
Dean Winchester #210229 "Ha egy csapat jobb mint a másik az az első félidőben is jobb nem csak a 2.ban"
ez nem teljesen igaz, mert van,hogy 2.félidőre felszívják magukat...
jó pár évvel ezelőtt emlékezetes volt számomra a milan-liverpool meccs (lehet fordítva volt)
3-0 volt félidőben majd 2.félidőben a másik csapat felszívta magát és 3-3ra hozta az eredményt....
de volt már nem egy példa mikor a 2.félidőbe a másik csapat felszívja magát és fordít az álláson, ettől ilyen szép a foci :)
néha bunda néha nem, de nem minden az , néha a kis csapat okozhat meglepetést.... :)
-
Dean Winchester #210228 én is azt vártam,hogy megnyerik ! 1-0 után élőbe tuti dobtam volna az overt de csak mert vendég egyenlítésben bíztam volna....
ezek után nem lepődnék meg ha a dortmund is bravúrt hajtana végre, bár az is durva lenne ha a bayern sorozatban harmadik bl döntőjét is elbukná -
#210227 jól elkúrták
ezel csak +1k lett a mai nap ,mert élőbe megraktam hogy megnyerik ezerrel persze azonnal jött a 11-es ahogy megraktam :D -
#210226 MInden napos a fordítás?
Hát persze hisz annak van az egyik legjobb szorzója :)
A múltkor volt azthiszem egy paks meccs ahol fordítás volt és a 2. félidőben volt egy öngól és ugyan az az ember csinált egy 11-est ezzel lett 1:2.
Az se volt bunda ugye? :D
Valószínű ott egy ember volt lefizetve és így oldotta meg.
Ha egy csapat jobb mint a másik az az első félidőben is jobb nem csak a 2.ban
-
miluu92 #210225 Bunda volt ugye? -
#210224 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
miluu92 #210223 Jah jól tolják:D Tippmixnél meg is lepődtem BL döntő, aztán láttam női. De remélem nyernek, mert ha nem, kiderül hogy bunda volt XDXD