Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mond már neki,hogy van egy tag a fórumon aki nagyot akar nyerni és kéne neki egy jó szeló amivel kaszálhat.
Ha megmondod mit üzen és a tippeket is beirod akkor azt megköszönném 😛
am debercen gyõzelme nekem azért is meglepõ mert a szófia elvileg jobb!
a kalmar ellen is hogy kikaptak? a szófia meg jobb a kalmartól :S
oké ha otthon lett volna a debrecen max akkor reménykedtek volna a drukkerek,hogy na nyerhetnek és kész de nem idegenben 😞
na mind1 végülis 1800am lehetett volna ha nyer a szófia mert ugye jött a castle meg a lyon 500as tétbõl 😊
otthon meg meglátjátok nem fog nyerni a debrecen max leikszel...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#4380 - szánalmas vagy
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal , Köbenhavn, Debrecen
szorzó 14 tét:1000
kurvaszáját 😄
most akkor drukkolok,hogy a castle ne nyerjen mert akkor örülök a debrecen gyõzelmének.
800forintos szelom is jöhet mert mind a 4 meccs ilyen 1.2-1.3as rajta. egyik pillanatban még abba akartam hagyni most meg azon filozok hétvégére mit tegyek 😄
roxkynho gratta én megmondtam,hogy jöhet a szeló bár az 5-0 csunya kicist visszavehettek volna a srácok elvégre szülinap volt .S
Bõven elég volt a Sport1, Sport2. Kezd már elegem lenne ebbõl a sok sport csatornából, és hiába van ennyi, a fontos meccseket nem lehet látni. Szét van szórva az összes bajnokság, rosszul vagyok már ettõl az egésztõl. Ennek fejében még a Sport1 sincs a Fibernetnél. Nem tudom külföldön, hogy mehet ez, de ez itt már szinte a hihetetlen kategóriát súrolja.
Amúgy remélem behúzza a Debrecen, Hajrá!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
2-1 és a visszavágón nyerünk azt pá !
am burnley gólt lõ 1.7es szorzó volt bánom picit,hogy nem tettem meg :S
kivettem a Stutgart meccset, mert azt mondtátok necces 😊...helyette beleraktam a Sedan-t...erre bebukták kisebb szorzóval is (1.7)
Scunthorpe - Middlesbrough (0:2) nyert
Peterborough - West Bromwich (2:3) nyert
Celtic - Arsenal (0:2) nyert
Sedan - Ajaccio (1:3) nem nyert
pedig 200 Ft-al 4060 Ft lett volna..
de a bónuszos számlámon legalább nyertem valamit 😄 (lásd Shep aláírásában)
FC Sheriff Tiraspol - Olympiakos Piraeus (0:2)
FC Kopenhagen - Apoel Nicosia (1:0) nyert
Sunderland AFC - Chelsea FC (1:3) nyert
Cowdenbeath FC - Dundee FC (0:3) nyert
1 ojróval 6,02 €...
Az a baj, hogy 12x meg kell forgatni 1,5-ös szorzós meccsel, az 5 €-ot amit kapsz bónuszba...dehát valamit valamiért 😊
Jelenleg 12,03-on áll a számla egyenlege...😊
ööö stuttgart nyert ja :S meglepi 😄