Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Monaco otthon eddig 3/3 és még nem kapott gólt,a St.Etienne pedig még nem gyûjtött pontot idegenben,szerintem is elég esélyes hazai.
Hamburg szerintem is V lesz azaz bayern😊
AS Monaco - Saint-Etienne H --ebben miért vagytok ennyire bíztosak?????
erre semmi pénzért sem fogadnék.
HSV-Bayern meg tiszta 3 esélyes de inkább iksz gyanús
Lyon - FC Toulouse H
FC Twente - VV Venlo H
PSV Eindhoven - Willem II Tilburg H
AS Monaco - Saint-Etienne H
De azért nagy mákom is volt mikor a Dinamo ellen 11-est ítéltek az utsó perben de kifogta a kapus na akkor volt adrenalin bennem szépen.
Wigan Athletic - Chelsea V
Stoke City - Manchester United V
FC Liverpool - Hull City H
Hamburg - FC Bayern München V
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
amugy Samp - Inter V 1.85-ért is csábitó
az lehet, de csak 2 meccset játszottak hazai pályán, egyiket Sunderland ellen, a nyitófordulóba meg nemtom ki ellen 😄 a United meg pihent hétközbe gyakorlatilag, kezdõcsapat legalábbis
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
németek kifújva, vendégre nem tennék, portugálokat hagyjuk... 😄
Monaco az tetszik. 😊
köszi!
Stoke - MU V 1.35
Rio Ave - Academica H 1.85
Monaco - St. Etienne H 1.8
Livorno - Fiorentina V 2.1
ezek szerintem biztos meccsek (helyezés, jelenlegi forma, egymás elleni meccsek alapján), némelyik igencsak magas oddsal (pl Livorno 18., Fio 4.)
angolokban azért még bízom. 😊
© VPersie
ma 13:56 | privát | válasz erre | #5620
Köszi )
Na lássuk a maiakat:
Din.Kijev-Zorya L.(0-1) H
Union Berlin-Ahlen H
Wacker Innsbruck-Dornbirn H
Emmen-Helmond V
Uc Dublin-Kildare
1000-->5793 Ft
Az írektõl félek legjobban,sokat buktam már velük de az osztrák 2-ben is elég sok az össze vissza eredmény,ennek ellenére bízok a tippekben.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
A Villarealtól érkezett edzõ irányításával remekel a Real Madrid, és a jelek szerint Ronaldo a gólkirályi címre hajt.
Manuel Pellegrini a rotációs elv híve, mert úgy gondolja, hogy ezzel fenn tudja tartani a versenyhelyzetet, ami létfontosságú a jó szerepléshez. Persze ilyen játékosállománnyal lehet is variálni, minden poszton legalább két klasszissal rendelkezik. Ronaldóék a Barcelonához hasonlóan 100 százalékosak a Primera Divisiónban, legutóbb a Villareal otthonában diadalmaskodtak 2-0-ra. A portugál zseni megint a hálóba talált, így tartja a meccsenkénti egyes gólátlagát. A Tenerife játékosai úgy érezhetik magukat, mintha a vágóhídra mennének, és még élénken él bennük a Mallorcán elszenvedett 4-0-s vereség.
vágóhíd LOOOL 😄
egyébként a real-psv sztem tuti nyer.
Frankfurt - VfB Stuttgart sztem hazai lesz hiszen a frankfurt elég jó, a VFB meg készülni fog a jövõ heti el meccsre 😉
köln-leverkusen szintén hazai lehet.
hétvégén lesz pár meglepi jó lenne kifogni egy kettõt!
arsenal-ra ezért sem na meg a fulham elég kemény odahaza 😄
mu-ra sem
lazio kimarad mert szarul játszik
hoffeinheim hozza a tavalyi formát szal õk nyernek (bár nemtom ki ellen)
bayern kérdés ki ellen és hol tlja a meccsét , ezzel az ideiglenes edzõvel lehet h nyernek megint.
az elsõ elment már egybõl a rubin kazanon... oroszokra soha többet... :C mostantól feketelistások nálam...
utóbbi kettõ még versenyben van. majd ha lesz fejlemény beszámolom róla.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
majd videora kiv leszek
na hajrá fradi 😄
😄
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
..::IBM X32::..
éreztem, hogy nem szabad a lokira tenni, 4-2-rõl szépen leadthatták a meccset
kazan meg totógyilkos meccs lett 😄
EEE 1899