Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::IBM X32::..
Wigan Athletic - Chelsea FC (Tipp) 2 1,30 26.09.09 16:00
Fulham FC - Arsenal FC (Tipp) 2 1,50 26.09.09 18:30
😮 gondoltam igy elsore nézunk egy biztosnak tuno meccseket de ugy néz ki beszopom 😞
..::IBM X32::..
kevés esély van arra,hogy 4 gólt lõjjön a frankfurt emberhátrányban<#idiota>#idiota>
de a mu is behuzza 😞
idegenben,wigan ellen,bl elõtt 😄
én 0-1 et gondoltam de igy 1-2 lesz 😄ddd
tottenhamtól féltem és 2-0 😄
mostmár csak psv és real gyõzelem kell a pici boldogsághoz ^^
ez érdekes eddig fõleg hogy 1,29x az odds
*a chealsea akkor is alig nyert amire én fogadtam (Chelsea - QPR 1-0)
*és ott 1.22x volt az odds
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Pool 2-1 közben
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Wolfsburg 3-2
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
közben Werder is vezet, olé! (wolfsburg kurvagyorsan lõjön gólokat)
De szerintem a real és barcára irdatlan mennyiségû fogadás érkezett csak nehogy valamelyik megbotoljon,mert akkor bukás tarolás lesz.
én is úgy fogadok
t-mobile telefonról is lehet tölteni oda az univerzális egyenlegbõl
Portsmouth 0 - 1 Everton
vaaaaj😄még mind 2 szelóm él
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
Malaga-Barcelona:V
talán ma ez a 2 letuttibb
sok szerencsét
én csak barcát rakom meg sztem egy nagyobb összeggel
vk tudna ajánlani egy 3as kötést csak focira egy komolyabb összegre csak a haszon miatt tenném meg nem élvezet(kivételesen)
milan barira gondoltam egyik handycappel juvét bologna ellen meg mallorcat xd vagy ha van vknek elöre is vm jobb 5lete megköszönném xd
ott pl kiderül egybõl mennyit tankoltak a csapatok és lehet következtetni miért vitték le az odd-st
itt a 878-as oldalon már azt írják, hogy a Barcelonának már csak 1.12xes az odds-a
eléggé érdekes mindenesetre
másrész a fio idegenben tolja
3.részt meg a fio egy középcsapat szóval ne várjunk 1.4 es szorzót bárki ellen is 😄
4.részt a livorno a milannal remizni tudott 😊 akkor ebbõl kiindulva a fiorentinával se lehetetlen egy döntetlen kiharcolása.
5.részt kitudja mennyire pihenteti a legjobbakat az edzõ a jövõheti meccsre 😄
mert biztos vannak kémeik és sokszor elõre tudják a végeredményt 😄
ott mindig azt írják a legnagyobb meglepetések ott vannak amiker az élvonalbeli csapat játszik 2od vonalbeli csapatok ellen
Szerencsemix Letölthetõ Mindig
vagy a meccs elõtt kiderül hogy rosszabb játékosokkal kezdenek
vagy mert bunda gyanús
stb
de konkrétan jó lenne tudni miért egy adott meccsen