Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
145 Bolton - Tottenham X (2-2)
158 Újpest - Ferencváros H (2-1)

169 Atl.Madrid - Zaragoza H (?-?)
175 U20 Magyaro. - U20 EAE H (2-0)
179 Besiktas - Denizlispor H (1-0)
185 PSG - Nancy X (1-1)

tét: 200 huf, várható nyeremény: 14.985 huf

1 óra múlva kezdõdik a (szelvény)döntõ meccs, addig megfürdök, aztán kezdõdik az izgulás ezerrel, szoríjjjatok plz 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Rockynhooo
innen veszítesz 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

megvan!
a st etienne beverte a ho-ban a gólt 😄 a psg-en nem fog esni mostmár mégbíztosabb..
Matthew Prosac
nefárassz már plz!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
innét már nyerek igaz?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
félidõ lejárt és még 1 sárga 😄

király

MaSzKa
ok

Matthew Prosac
5 perc, drukkoljatok hogy minden így maradjon (jó, max a Besiktas még rúghat egyet)

szucsy89
psg az marad... azt elkönyvelheted nyugi!
meg is akartam tenni egy ezressel, de már nem volt nyitva a jegyiroda, mikor a reptérrõl jöttünk haza... :CC
Shep
DE azt már lehet védeni és tuti lóvé.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
ha a PSG marad 1-1 és a Besiktas is nyer, akkor is még hátvavan egy Atl.Madrid meccs hazaira, ami nem életbiztosítás 😄DD

Matthew Prosac
jah, köszöntem én is a fogadóirodáknak, ismét egy gratis 2,2 egy nyugis meccsen.

Shep
Én attól nem félnék a helyedben, viszont a török az húzós, de szerintem sikerülni fog és mehetsz a lóvéért.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
vagy inkább azért hogy még idegesebb legyek hogy a United X helyett PSG X-et raktam, és elõbbi már bejött volna és most nem kellene idegeskednem..

zaki
u20 nyert 2-0-ra. 2.2-as odds elég jó volt hozzá 😛

azért mert franciák 😄D
Matthew Prosac
miért érzem úgy hogy a PSG meccsen az utolsó pillanatban rúg valamelyik csapat egy gólt ? 😊

hétfõn én is akarok tenni vmi okosat. 😄D majd kitalálunk vmit ;D
Matthew Prosac
ez téged még idegesít? mert nálam a komoly szelvényeknek két sorsa van:
vagy bejön vagy egy meccsen elmegy. és ennyi. nemigen szokott elmenni több meccsem egy szelvényen kivéve a poénszelvényeket.

szucsy89
vezet is a barca
Matthew Prosac
33' Barcelona - Almeria 1-0.

basta
elment a szeló 😞
na remélem akkor barca vagy feyenord nem fog nyerni mert akkor ideges leszek,hogy 3.nap h 1 esemény miatt bukok és már kezd idegesítõ lenni<#falbav>
Rockynhooo
mást se tudsz kérdezni 😄

MaSzKa
Gól 😄

Shep
Barca meccsen mi van, alibizés, vagy támadnak ezerrel?

szucsy89
az szép lenne<#eljen>
chelsea-pool világraszóló iksz
MaSzKa
Barca nyerni fog?

Matthew Prosac
Besiktas még mindig csak 1-0, elég veszélyes .... a srácok (U20) meccse lassan véget ér (mégmindig 2-0), a PSG még mindig 1-1.
Maradjon minden így, és akkor végül az Atletico Madrid - Zaragoza meccs dönt a szelvény sorsáról.
Amúgy 200ból 15.000-et hozna.

zaki
döntetlenre utálok fogadni 😄
de van olyan érzésem, hogy holnap a chelsea-liverpool az lesz, meg az atalanta-milan is

Matthew Prosac
be is írtam a topicba, a Tottenhammel együtt, én hülye miért nem mertem megrakni a Mu meccset is X-re...Áhhhhhhh

Shep
Most ne a Barcan lovagolj, meg gondold végig mit írtam és némi matematiaki ismeret birtokában rájössz miért nem változott. (Amúgy a Barca csak példa volt, fogalmam nincs mennyi volta szorzója, csak ez volt most itt a sláger meccs)

szucsy89
<#worship>
szucsy89
sund=mu😊
szucsy89
egyenlít a sund
Matthew Prosac
Ott az X a United meccsen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(bár még van 1 perc)

Shep
Majd nehogy azok is kikapjanak. (várom ,hogy feljebb menjen a szorzójuk)

MaSzKa
ugyanennyi körül volt az x 7 elején is

Shep
WuFraZselic , hogy is volt az a PL-ben haza pályán behúzzák? 😊 Ma se mennek csõdbe az irodák.

Rockynhooo
Na ja ... megveszem az újságot hétfõn összerakom a kis mixem kiszámolom mennyit nyerhetek de szerdán adom fel és pár ezerrel kevesebb , akkor mindig az agyfasz kerülget ^^

MaSzKa
köcsög a bíró a barca meccsen 😞

Shep
Lemaradt a perccel, tehát 30 perccel akart lenni.

Shep
Van egy alap amin kiadják az irodák, de gondolom azt már te is észrevetted, hogy pl. Hétfõn még 1,2 a Barca szorzója és ahogy közeledik a meccs már csak 1,1. Sõt mondok jobbat, reggel az adott meccs kikerült 1,75-ért 30-el késõbb már csak 1,6. Egyébként nem muszáj elhinni utána is lehet nézni a neten.

szucsy89
nyert a Dortmund.
szucsy89
van egy alap szorzó azért amit az iroda állapít meg
MaSzKa
Na elmondom akkor mitõl függ a szorzó hátha pár ember kicsit máshogy áll majd a dologhoz. A szorzót mindig az alakítja ,hogy az adott kimenetelre mennyi pénzt tettek fel a fogadók."

és ha még senki nem rakott fel akkor miért alacsony?

Shep
Na elmondom akkor mitõl függ a szorzó hátha pár ember kicsit máshogy áll majd a dologhoz. A szorzót mindig az alakítja ,hogy az adott kimenetelre mennyi pénzt tettek fel a fogadók. Pl. Barca - Almeira jobb ugyan a Barca esélyesebb akármi 10 emberrel is nyerni tudnának ha akarnának, de az 1,1 nem reális az a szorzó azért lett annyira alacsony, mert a fél világ rakja a Barcat ezért az folyamatosan csökkent, ha most valaki elég sok pénzzel megrakná a döntetlent akkor egybõl változna a helyzet és nõne a Barca szorzója. Ezért van pl. az ,hogy meccs elõtt hirtelen leesik egy csapat szorzója, ott nyilván bennfentesek jó sok pénzzel tesznek magukra, vagy éppen maguk ellen. Kifejezetten ilyen nagy odds esésekre szakosodott oldal a hot-odds.com aki folyamatosan figyeli elég szép szorzós dolgokat is el tud csípni. Tehát a szorzó nem egyértelmûen a kimenetel bekövetkeztének %-ra utal. Legjobb példa amúgy erre a lóverseny, ahol a futam kezdete elõtt van, hogy több tizedet változik a szorzó akár le akár fel és nem 1x van olyan, hogy 2-rõl leesik a szorzó 1,5-re és mégis kikap a ló, viszont az ellenkezõje is nem 1x megesik ,hogy nõ a szorzó (láttam olyat, hogy 2-ról 3-ra) és mégis simán nyert. Na összegezve tehát, azért mert egy szorzó "magas" pl. 2,1 nem neccesebb, mint egy 1,3, egész egyszerûen nem raktak rá annyi pénzt, hogy a szorzó jelentõsen csökkenjen.

MaSzKa
Alakul

de eltûnt a banner