Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jAsOn VoOrHeEs
Ha meg nem, akkor viszont bann. 😞

😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Gunnersboy
holnapra nem teszel valamit? mert ha igen, idõben ird ám be, mi is akarunk nyerni <#idiota><#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

na mostmár make és töltöm ki a holnap nagy nyertes szelvényem!
dehogynem 😊A mairól beszélek!Innen bukni nem lehet.
atletico nyertetlen eddig!
2 utóbbi meccsén (szorzók alapján) vereséget vártak tõlük és sikerült ikszre hozniuk ergo most jön a gyõzelem fõleg h hazai közönség elõtt szerepelnek!
Láma!
mettyú for president!!!

ha nyer...😄

amúgy honnan a neved? rajtad kívül semmit nem dob ki a gugli... 😄D
Matthew Prosac
lesz itt ma még (le)"bõgés", érzem 😄

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

majd ha nyert 😄D utána 😄
Láma!
😄DD

Rockynhooo
Szerintem Mettyú fotoját a bannerba <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha még emlékszel a 200-ból 6400 ft-os szelómra, azon én is nagyon sokat filóztam. és megérte!
jAsOn VoOrHeEs
Én egy szóval nem mondtam, hogy ez hülyeség lenne. 😊 Csak nagyon jó ráérzés meg nagy adag szerencse kell hozzá. (két meccs is csak a 90. percben jött be. 😊)

Matthew Prosac
milyen nyertes szelóhoz? remélem nem a mairól beszélsz, mert az még nem nyert...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

de érted mit akartam mondani 😄
anno te mondtad,hogy statisztika nem számít! csak az aktuális forma alapján szabad dönteni.
És,hogy ennyi meg annyi meccse nem ikszelt ez meg az a csapat már statisztikának számít 😊
na mind1 a lényeg,hogy jókor tudod kiválasztani ezeket a meccseket és kész, a többi nem számít.

még1szer gratula a nyertes szelóhoz!
Matthew Prosac
szelvény alatti kommentár, 2)pont vége a zárójelben

x)

Matthew Prosac
"ahhoz kell nagy szerencse,hogy pont egyszelóra összetudj tenni 4-5 ilyen meccset!"

az szerencse kérdése, hogy a 90. percben jön a gól (de sokszor ott is megy el), az viszont már nem a szerencse kérdése hogy miként válogatom egy szelvényre ezeket meccseket. azt alapos átgondolás elõzi meg, van hogy fél órát ülök rajta..

burnley - manu pl. 😄DDD
Matthew Prosac
xDDDDDDDDDDDD

de ezaz 😄
te alapból szerencsés vagy!
két meccsen is a 90.ben jött meg a gyõztes találat! ahhoz kell nagy szerencse,hogy pont egyszelóra összetudj tenni 4-5 ilyen meccset!

ha ezt én adtam volna fel akkor a basel a 90.-ben nem gólt lõtt volna hanem kapufát 😊
szerencsejáték ergo van aki szerencsés (te az vagy ezek szerint nagyon is) másnak meg nem jön be..

Láma!
inkább tedd be amikre fogadsz, és követünk a halálba is <#worship><#worship> 😄

Matthew Prosac
természetesen a "feljutó csapat az elsõ vagy második hazai meccsét szinte biztos, hogy megnyeri" tézist lehet cáfolni, mert vannak ellenpéldák. de kb 70-80%-ban igaz, és az már elég nekem.
anno mikor a Portsmouth debütált a Premier League-ben azt sem tudtuk hogy eszik-e õket vagy isszák. Én mindenesetre megraktam õket az elsõ hazai meccsükön, bár az ellenfélre már nem emlékszem tisztán, de erõs csapat volt. Nyert a Pompey. A Bari elsõ hazai meccsén 0-0-t játszott a Bolognával, majd a következõ hazai meccsükön 4-1re nyertek az Atalanta ellen. Huh.. nagyon lehetne sorolni, de elfáradnék belé. Statisztikázzatok 😊

Matthew Prosac
most még nyugodt vagyok. majd amikor sorra hagyják ki Agüero-ék a helyzeteket és a Zaragoza a semmibõl betalál.. majd akkor leszek ideg 😊

fél óra még a mindent eldöntõ meccsig. 😄 hogy bírod? 😊
Matthew Prosac
tehát én azt mondom, hogy minden sorozat egyszer megszakad és "ott kell lenni" mikor ez megtörténik. te azt mondod ez hülyeség, és fõleg azt hogy több ilyen meccset ne rakjak egy szelvényre. akkor nézzük a legutóbbi ilyen típusú szelvényemet és alatta a magyarázatot:

1) A Venlo addig a meccsig nyeretlen volt.
2) A Tenerife addig a meccsig nyeretlen volt + feljutó csapat otthon az elsõ meccsét szinte mindig hozza, ha azt nem akkor a rákövetkezõt (persze kivételek akadnak, de emlékeztetnék mindenkit csak idénrõl egy Burnley - ManUtd-re, ami 1-0 lett)
3) A Roma a Siena elleni meccsig nyeretlen volt a bajnokságban!
4) Az Udinese nyeretlen volt a Catania elleni meccsig a bajnokságban...

Rockynhooo
ezzel én is így vagyok... vannak nálam is ilyen apró dolgok.. pl: sosem rakok olyan meccsre amiben a Freiburg vagy Köln szerepel , valahogy mindig kifogtam azokat a meccseket mikor valamit hoztak egy X-re pedig esélytelenek voltak , mai Bayern meccsre se raktam vna 10 forintot sem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Matthew Prosac
jó akkor cáfollak rögtön. egy pillanat!

jAsOn VoOrHeEs
Áhh na jó, de ehhez az elgondoláshoz akkor is piszok nagy mázli szükségeltetik, hogy egy napon ikszeljen elõször a szezonban mindhárom csapat. 😄

ejj, de rég volt is az... <#szomoru1> de milyen szép volt! 😊 49 gyönyörû meccs. 😊 h jól emlékszem rooney köpött bele a levesbe az 50. meccsen...
Matthew Prosac
ezen kívül nekem van egy kialakult szabályrendszerem, amit az elmúlt 7-8 év alapján véstem a "nagy könyvbe" (amit ha egyszer leírnék, jó 10 oldal lenne legalább) ami fogadással kapcsolatos. megvannak a szabályaim, amiket a tapasztaltak alapján állítottam fel és aránylag mûködnek. ebbõl a kis fogadási szisztémámból nem fog senki kizökkenteni, és az sem érdekel ha valaki hülyeségnek tartja ezt, vagy nem ért vele egyet.

Matthew Prosac
ez nem hülyeség. a csodaszámba menõ kivételeket pedig ki kell kerülni és kész (döntetlen esetében a Gijon, vagy az Arsenal anno, aki veretlenül lett bajnok és vagy 5x fogadtam ellenük abban az évben ("egyszer ki kell már kapniuk" - gondoltam, de úgy az 5. után feladtam...)

na neeee ezért a statért oltottak le engem mert ilyen hülyeség miatt nem lehet döntetlenre tenni 😄
Hiszen bejöhet egy gijon aki huszonvalahány meccsig nem ikszel és bukó..
akkor most nagyon nagy mákod volt 😄

Shep.: igazad van,ha nekem lenne ilyen szelóm akkor lehet h nem 7k-val tenném meg de kb 300al lehet mert tuti 3000 minimum nyerim lenne (ezt már játszottam anno)
Matthew Prosac
nagyon szépen hangzik, szoktam is ezt a módszert alkalmazni, DE.
1) nincs pénz a kártyámon, sem a bwines számlámon, sõt, a mai nap az utolsó 2000 forintomat csaptam el (teremfoci, sörözés,), így 200 forintom maradt a végén és az csak egy ilyen tippmixre volt jó..

én értem hogy mit beszélsz, tudom is h nem vagy hozzá hülye, csak most kicsit más a szitu. én is be szoktam biztosítani magam néha

ez nem is hülyeség!!! 😮O
Shep
Azért mert ti azt hiszitek ,hogy én csak egy betévedt hülyeségeket beszélõ marha vagyok, még nem biztos, hogy úgy is van 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
onnan hogy a Nancy még nem X-elt idén. 3 vereség 3 gyõzelem. És mint tudjuk elõbb utóbb minden sorozat megszakad. Ugyanezért mondtam a United-Sunderland meccsre X-et (United sem X-elt még a bajnokságban ezidáig), ahogy a Tottenhamnek sem volt még döntetlenje a Premier League-ben. Ilyen "egyszerû" ... 😊

Láma!
te nem is vagy olyan buta...😄DD

Shep
Ajaj komoly felvillanyozásra lenne itt szükség 😊 1 meccs híja, hogy nyerhess 200-ból 15e-t ha most megrakod az x/2-t az utolsó meccsre 7000-el akkor vagy jön a 7000*2,05 vagy a 15e-d biztos 7000 pénzed van érted már?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jAsOn VoOrHeEs
Az a PSG megérzés honnan jött? 😊 Nancy eddig idegenben elég gyengus, PSG viszont az otthoni meccseket szépen hozogatta. Csak a Lyon ellen volt X.

Láma!
na igen, az azért nem kevés pénz jelentne 😄

<#vigyor5>
Matthew Prosac
egyrészt nem játszom systemet soha, másrészt 200 forintom volt összvissz éppen

de azt nem értem,hogy ha két nagy szorzót is beraktál akkor miért nem merted egy 7/6os kombiba megrakni?
Matthew Prosac
milyen alapon? xDDD (hova címezzem?)

Matthew Prosac
hmmm?

mirõl beszélsz?😄
durkkolok bazz, de ha nyersz jössz egy sörrel! 😄DD <#pias>
Láma!
minden tiszteletem a tiéd mester!

ha innen buksz... nincs igazság a földön...

matt úgy néz ki,hogy izgalmas lesz az Atletico meccs?😄
sok sikert hozzá!
Sztem mot törik meg a jég és végre nyerni fognak ahogyan te is,szóval elõre is grat a gyõzelemhez<#worship>
Shep
Miért nem véded le, és lenne biztos 7e Ft-od?