Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor hamarosan szöglet a unitednak és carrick fejesével egyenlít a mu!
10 percel késõbb Valencia beállítja a 3:2-es végeredményt<#hawaii>
Nekem is bejövõ Valenciennes 2.95-el félidõben..😄
WuFraZselic
bezzeg a dortmund 2.4es oddsal vezet , 72. perc

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

mennyit nyerhetsz? Sok sikert! sztem bejön!

MU meg fordíthatna komolyan mondom :S
leverkusentõl féltem picit erre a mu 1-2 :S
barca és feyenord gyõzelem kéne és meglenne a gyõzelem :S
na mind1 én bízom a srácokban és fordítani fognak!

Más.:
Nagyon béta verziójú FAQ betéve illetve az alatta levõ linkelt kis szövegecskében az összegyüjtõtt linkeket tettem be!
Majd megcsinálom mindkettõt szépre,meg bõvítgetem csak gondoltam már megvan akkor miért ne legyen bent 😊
bõvítgetés alatt értem pl, a kombinációk leírásánál a képek csatolását vagy például a kínézetet..stb

Shep
Nem találtak a rohadékok, pedig azt a szelvényedet én is megtettem apróval, mondom sose tudni 😊 Elég is volt belõled ennyi 😊 (csak hülyülök) Látom a MU is jól nyomja

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
tess: komment
itt megtalálod azt is, hogy Mu gyõzelmet sem vártam, inkább X-et, ami jelen állás szerint nagyon elképzelhetõ.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
atletico madrid... vicc az a csapat, lutri az a meccs. amúgy szép szeló, hajrá

Burdi
mennyit nyernél?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

szucsy89
tottenhamet meg merted x-re rakni?:S szólhattál volna...én rájuk fogadtam😞
jAsOn VoOrHeEs
BL szereplõk nagyon kifáradtak. Gyorsan tegyétek meg az Udinese-t. (1.45 4.10 7.25) <#idiota>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
drukkoljatok srácok, eddig egész jól állok

Bolton - Tottenham X (2-2,ok)
Újpest - Ferencváros H (2-1, ok)
U20 Magyaro - U20 EAE H (jelenleg 2-0)
Besiktas - Denizlispor H (szünetben 0-0)
PSG - Nancy X (szünetben 1-1, eddig tetszik)
Atl. Madrid - Zaragoza H (22:00)

ja és a Sunderland megint vezet, én X-et mondtam...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
ez a foster vicc

szucsy89
vezet újra a sund
Láma!
ilyen a világon nincs... MU - Sund 1:2

paars zigeuners - groen zigeuners 2-1 <#idiota> bukott rajta valaki? <#idiota>
Majom Bordeaux..Montpellier, meg Valenciennes meg bejövõ..eddig.
Láma!
1-1

miilann04
igen, pontosan ez viszi el a szelvényem 😊

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Láma!
az igen😄

WuFraZselic
vezet a Dortmund <#eljen>, Bari találhatna egy gólt 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jAsOn VoOrHeEs
31' St Etienne 2 - 0 Bordeaux

Ez is aranyos. 😊

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Láma!
ezt eygszerüen nem hiszem el....

szucsy89
Németh!<#eljen>
zaki
és már 2:0 😄

zaki
u20as magyarok vezetnek

vezet a sunderland <#wilting>
Láma!
minekörûtéé??
miattad 1-1 😄

zaki
1-1 <#idiota>

zaki
vezet a fradi<#wow2><#eljen><#buck>

WuFraZselic
Bolton - T'ham 2-2 közben. 4 perc van még

WuFraZselic
a hétközi bl meccsen speciel mind az 5 bejött. csak sajnos nem 1 szelvényen voltak 😊

Shep
Akkor mi a tanulság? Nem kell minden vackot kötni, vagy ha mindenáron kötni akarsz akkor rakd systembe.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
hát, azért 5 eseménybõl amibõl 2 a gólok száma, és a maradék 3 pl. félidei eredmény nehéz úgy kombinálni, hogy be is jöjjön 3nál több 😄

Shep
Hát látod, rossz a szisztémád ezen kellene változtatni és egybõl nyerõ lehetnél.

WuFraZselic
az a baj, hogy nálam már lassan a lengyel 2õn kivül minden bajnokság + csapat kezd feketelistás lenni 😊))
a megérzéseim jók, csak általában rossz kombinációban teszem meg 1 szelvényen. arra meg hogy 1esével tegyem meg, és hozzon is, szelvényenként 3-4e kéne... de lehet megérné, csak mint mondtam, nekem ez inkább hobbi, és a játékért játszom. mert az hogy roulette asztalon fekete-pirosra játszol, az ok, de egy focimeccsen tényleg bármi megtörténhet 😄

Shep
Persze, hogy értem, de nálam a Chelsea (na leírtam rendesen is😊) fekete listás ahogy a Májer és a Liver is.

WuFraZselic
azért a PL-ben biztosan hozzák a hazai meccseiket 😊 hiába is "gyengélkednek" (értsd ezalatt hogy 1 góllal nyernek) néha
de a lényeget érted, ha egy Freiburg - Hertha meccsen van 1.2es oddsa a freiburgnak, attól még nem rakom meg 😊)

Fabio Capello
no igen, egyszer kell csak nagyot bukni....

Shep
Hát a Cselszkit én kihagynám abból a listából, a többi ok 😊

"sok faktor befolyásolja a végkimenetelt. kiállítás, sérülések, vagy épp a kiscsapat hazai pályán elõtörõ lelkesedése mittomén 😄D "

vagy megbundázzák a meccset ugye?😄

bayern valóban kicsiszorzós volt,de Japep írta is,hogy 2003óta nem nyert hazai pályán a bayern ebbõl következik,hogy
a.- most nyerni kéne mert egyszer minden széria megszakad
b.- most sem fog nyerni mert a bayern mumusa a köln
szóval aki ezeket az infokat tudta volna (mint én,hogy utánanézek és aztán töltöm ki a szelót) akkor inkább kihagyta volna a szelvényébõl.

Leverkusen - Nürnberg H 1.37
õk viszont hozák 4:0 ra ,reális odds,reális eredmény..
Shep
Mondok jobbat, nekem ingyen pénzbõl játszottam ezt és 14x jött ugyanaz a szín, de volt akinek 21x is, tehát felejtõs a dolog 😊 Online úgy csalnak ahogy akarnak.

MaSzKa
cimbirakott a Bayer M.re
0-0 játszottak

pedig jól fizetett volna neki a tippmix

és ez a legtutibb meccse nem jött be neki

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Forza Italia
Vezet a bolton megint:S 2-1

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
a neten persze hogy az, mivel ott nem látod az embert aki ellen játszol, és sok pénzes balf@sz pl. 2-7el megadja a big blind x 50-szeres emelést, és a végén beesik neki. ilyen élõ játéknál kevés van, az ilyet szétszedik már az elején 😄

na, az oké hogy a bayern x-elt, erre nem is tennék nagy összegben. azért az 1.3as oddsokat is megkell válogatni! Hazai pályán a barcára, realra, manchesterre, interre, chelseare mernék csak nagypénzt tenni. és természetesen max 3 meccset egyre 😊

most nem azért de online game pl sportingbet meglehet tolni,hogy fekete lesz a következõ golyó.
csak mindig a triplájára kell emelni a tétet.
pl.
100 ft fekete -nem jön be bukó
300 ft ---(400van minuszba
900 ---1300 van bukóba (de ha jön már 1800 van
2200 a tét és már 3500 ft a minusz de ha jön akkor 4400 ft
5700 ft a tét igy már 9200 ft a minusz de ha most bejön akkor 11400 ft van nyeribe
.
.
.
szal 5bõl 1szer meg jönnie kéne feketének 😄
De ezt játszhatjuk arra is,hogy páros vagy páratlan lesz.
vagy mégjobb mert a szorzó is nagyobb (3 szoros),hogy melyik oszlopban fogja kihuzni a számokat.

Demost jön a hab a tortán!
egyszer toltam és kb 12szer egymás után piros szinû volt a golyó!
Késõbb olvastam valami olyasmit is,hogy megvan tán határozva,hogy mennyiszer tehetsz ugyanarra?(tehát épp ezért,hogy egyszer tuti nyereségbe ne legyél! Mert ha van egy két millája az embernek akkor simán elkezdheti játszani ezt a szisztémát 😊
Shep
A póker még nagyobb szerencsejáték sajnos fõleg a neten, mindegy mit írnak az okosok én összeszedtem ott is egy szép kis lóvét, de mégis ezt mondom és abba is hagytam.

Egyébként kis szorzós tuti Májer 0-0-zott 1,22-ért, ezen is milliókat kaszáltak az irodák.

WuFraZselic
ez majdnem 3 éve volt... persze ott is veszítettünk, volt hogy egy körben 70ezer HUF, de "szerencsére" 4-5 alkalommal pont akkor, miután a teszem azt 170ezer HUF-ból kivettünk 150e-t, és a "maradék" 20e ment el...

én is a rizikósabb dolgokat szeretem megfogadni, utóbbi 2-3 hétben nem jön össze, sem a biztosnak tûnõ meccsek (pl anno chievo - genoa V, genoa 3 gyõzelemmel kikapott az akkor 17. chievotól, és sorolhatnám). bwinen pontos végeredményre, gólszerzõre szeretek fogadni, neccesebb, de sokat hoz (csak azzal nyertem tisztán 200 eurót asszem 5 euróból, hogy maccabi - bayern 0-3, juve - bordaeux 1-1, chelsea-porto 0-1 D stb)
a biztos szelvény arra kell, hogy visszahozd a feltett összeget, ha a többi 3-4 szelvény bukik. vagyis én csak ezért teszem 😊 befektetni meg ebbe veszélyes. hisz ez még mindig szerencsejáték, és rendkivül sok faktor befolyásolja a végkimenetelt. kiállítás, sérülések, vagy épp a kiscsapat hazai pályán elõtörõ lelkesedése mittomén 😄D
inkább pókerba fektetnék 😄 vagy Synergon részvényekbe <#idiota>

jaja mondjuk arra gondoltam,hogy szépen meglinkelek egy html oldalt és abba berakni ezeket az oldalakat..
szal banner
alatta
FAQ --linkelve amiben benne van többek közt a tippmix kombiról egy leírás vagy például a hendikeprõl amit tudni kell...stb
Streamek meccsekhez --linkelve
Élõ eredmények nyomonkövetése ---ez is
Fogadáshoz hasznos oldalak ---

és kb ennyi.
de ez majd folyamatosan szépen kialakítja saját magát,mert abban igazad van,hogy ennyi linket nem lehetne alá betenni mert úgy ocsmány lenne az egész :S

Láma!
fordithatna a Wolver, és rughatna egyet a Tottenham...

Shep
Megnéztem ezt amit írtál play moneyban, egymás után 2x is az jött ki amit nem jelöltem be 😊, úgyhogy nektek nagy mákotok volt és ezt szerintem használjátok ki ahol csak lehet.