Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mégis mennyivel tetted a barcat ??? Pontos árat is irhatnál

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

alap, az elõfogadás a legnagyobb átbaszás
Matthew Prosac
ellenben az Atletico képes arra a bravúrra, hogy otthon félidõben 0-2re szopásra áll és emberhátrányban van, és végül mégis 3-2-re nyer. tavalyi meccs, már nem tudom ki ellen, de meg volt téve akkor is a Madrid, csak lestem hogy sikerült megnyerni xDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
Barcelona meccs 10mp-s késéssel ment a Bwinen

<#wilting>

biztos sok embert sikerült így lehúzniuk pénzzel

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
alaptörvény xDDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

ugye vágjátok ha egyenlít a zaragoza és emberelõnybe kerül az atl-o kkor nem fog több gólt lõni?😄d
Matthew Prosac
érik itt egy atletico piros lap 😊

Láma!
lesz egy szobra is elnök ur! lovasszobor! bronzbol! 😄

Matthew Prosac
hopp. kivédve xDDDDDD

Burdi
vééédiii😄
szépp

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Matthew Prosac
na akkor tizi, 1-1 lesz és a kapust is kiállíthatták volna akár

Matthew Prosac
nekem viszont se tv se tv-tuner most, csak streameken élek, de egy ilyen jelentõségû meccset azért már csak tv-n nézek meg.. úgyhogy átjöttem tesó szobájába, laptop bekapcs, tuner beüzemel. és örül az 1-0-s állásnak. de azért úgy viselkedik mellette mint egy angol edzõ: hidegvérrel ül a kispadon a vezetés ellenére, pókerarccal.

Burdi
SP1 powwa😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Shep
Azért nem lennék a helyedben 10000-es vérnyomással nézni egy meccset, hogy vajh elúszik-e a 100e vagy sem. pár ezresért ennyit kockáztatni, meg még az egészséged is, keményen nyomod 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MaSzKa
ez a 3. ami nem jött be nekem a héten:
Bayern München - 1. FC Köln H 1.20

MaSzKa
nekem is van TV-Tunerom 😄

Láma!
azaz 😄DDD

MaSzKa
ez a 2 nem jött be nekem a héten:

Milan - FC Zürich H 1.17 0-1
U20Brazília - U20Csehország H 1.40 0-0

jAsOn VoOrHeEs
Már elkezdte faragni a szobrot, amit saját magáról fog emelni otthon az udvaron. 😄

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Matthew Prosac
Megvagyok, itt vagyok 😊 Csak közben átjöttem a másik szobába, ahol tv-tuner is van 😊

na megyek fm-et tolni, fel kell jutnom a west brommal! közben persze mehet a meccs hangja 😄
jaaa :o
cseh remek 😄 amúgy tényleg jó, én szeretem 😊
Burdi
sport1en emgy élõben egyb.😊
ott elõbb van gól😄

MaSzKa
rengeteggel

hol vagy ilyenkor matt??? 😄
MaSzKa
mekkxereted<#eljen><#pias><#pias>
mi isszunk mingyá 😄

2. perc, beszarás 😄
Shep
Mennyivel raktad õket?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

vezet az atletico 😄DD
MaSzKa
*van még egy érvényes szelom
*már csak 1 nek kell bejönnie

*legközelebb akár érdemes lesz rakni a Barcánál x-re

na elkezdõdött

asszem bontok egy kozelt <#pias>
MaSzKa
biztos sokan bukták a handicapet

MaSzKa
hihetelen hogy Hazai a meccs és csak 1 gólllal nyertek
*1,1x-ról
*majdnem 1:1 lett :S

Burdi
vezet az a.madrid😄

MaSzKa
*fél méteren múlott az egyenlítés
*és az utolsó 2 percben 3x ment a Barca kapu fele a labda - meg is hûlt a vér bennem

MaSzKa
sziasztok
köszönöm a szurkolást
úgy néz ki nyertem

Shep
Hát arról én nem tehetek 😊

WuFraZselic
na de ezeknek a meccseknek / bajnokságoknak a 80%ára nem mernék tenni 😄D

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
jajdehülyék vagyok xDDD
a nevem amúgy semmi extra. Matthew (vagy inkább Mat') az egyik kedvenc angol nevem, a Prosac pedig egy régi elekronikus szám, ami nagyon tetszett akkoriban (mellesleg egy gyógyszert jelöl amit mi csak úgy fordítottunk magyarosra hogy "prozak")
De nekem minden évben van vagy 34 saját nickem 😊 Mixalbumokat is más névvel nyomok, iwiwen sem eredeti névvel vagyok, irodalmi alkotásokat is más-más mûvésznéven ... szóval engem a nevem alapján beazonosítani lehetetlen 😄 egy adott név mindig az adott személyiségemet próbálja tükrözni és abból van elég..

ha sokáig ajnározzátok, még elbukja... 😄DD
hülye vagy, azt ne tegyétek amit én teszek, mert ha közös szelóm van vkivel tuti a bukás. 😄

egy közös szeló volt amivel nyertem az elsõ nyertes szelóm. ha érdekel vkit dobok egy képet v leírom a meccseket. 1000-bõl csináltunk 12 ezret egyik haverral.
Láma!
nemhát, ezért másoljuk majd mettyút!😄

Láma!
XDDDDDDDDDDD

Shep
Én mikor annak idején kb 1 hónapig nyomtam az ilyen sok meccses nagy szorzós dolgokat ez volt az egyik legsikeresebb szelvényem

na kabbe! 😄D nem tudod mennyit kell agyalni azon a szelón! 😄
Gunnersboy
a multkor az egyik szelóm ugyanaz volt mint a tied (hazajöttem akkor láttam) és elment 😄 ugyhogy rád nem hallgatok 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Láma!
mert te nem vagy mettyú!
neked csak simán mákod volt, ennyi.
😄DD

attól mert vkinek bejön egy õrült szeló még nem lesz próféta 😄D a múltkori 6400 ft-omból 6k-t eltapsoltam úgy mixen hogy egy forintot nem nyertem vele... 😄DD
Láma!
ez tökegyértelmû....😄DDD