Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem most nem állnak be védekezni az "ukránok", kell a 3 gól
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
gondold el mit fizethetett az, hogy mind a két angol csapat már a 2.percbe gólt kapXDXD
Ebbõl élnek abramovicsék meg fergusonék:D:D
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
HV is úgy tûnik behúzza idegenben.
Szar Bayern, szar Bayern :)
bayern + mu meccsen 1. félidei gól, juve gólt lõ
10k
barca-celtic mind2 cs. lõ gólt
nords. - juve mind2 cs. lõ gólt
stevenage - pompey h
1k
Lehet jó lesz az 28nak is.
A kedvedért nem fog tovább játszani.
Látszik, hogy nem 15 éveseknek való ez a hobbi.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ilyen lesz majd a MU-Arsenal meccs is (1.70 - 3.50 - 4.40)
egymás ellen az akt. pályaválasztó már 5 mérkõzés óta nem nyert, 09.07-én 4-2re a zagreb nyerni tudott az alba otthonában! Tabellán is elõrébb vannak. Sztem jó lehet a hazai gyõzelemre tenni, bár nem vagyok hoki szakértõ...
esetleg aki otthon van a jégkoron világában az megerõsíthet a tippben...
-Olympiakosz nem kap ki 1.77
-Real Madrid nem kap ki 1.29
~2,28 3-4k-val simán rakható,nem? Realnál érzelmi tényezõ is játszik,szeretek rájuk pakolni,mert én mindenképp jól járok(ha a fogadásom bejön,akkor jön pénz,ha elmegy,akkor az azt jelenti kikaptak)
city nyer de ajax gólt lõ! real meccsen már félidõben várok 2 gólt
porto sztem nyer
szóval ezt nagyon érzem :D
mondjuk a bl legbiztosabb tippje nálam a bate 1X 1.65ért.. csak ugye azt ma játszák és nem tudok rá fogadni -.-
1,66x
196 Malaga - Milan H 2,02
210 *(1-0) Dortmund - Real Madrid H 1,63
Eredõ odds: 13,00577
210 *(1-0) Dortmund - Real Madrid H 1,63
105 *(1-0) BATE Boriszov - Valencia H 1,65
Eredõ odds: 5,43279
kérdés: malaga gyõzelem vagy 2.5 over?
Ezt a szelvényt elég biztosra veszem
202 Ajax - Manchester City V 1,65
Eredõ odds: 3,33300
Ez se rossz, ez is nagyon tetszik, sztem 1k menni fog rá
213 Dortmund - Real Madrid: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,55
207 Ajax - Manchester City: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,65
172 Porto - Dinamo Kijev H 1,55
189 Arsenal - Schalke: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,66
Eredõ odds: 6,58045
egyébként norwich vereség után simán kinézem a schalke gyõzelmet :S
de azt kívánom,hogy nyerjünk 3-1re kb. Visznt gondolkozom egy félidõ schalke vezetésen is mert az is benne van a pakliban ,hogy fordítunk... ám 1-0 után nem hinném h képesek leszünk leadni a meccset