Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd próbálok simulcastokat is föltenni.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Barca 1. félidõ over 1,5-real win-pellier gól-gól-arsenal gól-gól 200-al
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

115 Barcelona - Celtic H 1,07
121 Galatasaray - CFR Cluj H 1,55
Franck Ribéry tizenkét évesen került az északfrancia klub utánpótláscsapatához, ám – mielõtt a felnõttek között bemutatkozhatott volna – négy esztendõvel késõbb elengedték a kezét. Azt, hogy hogyan szólt az indoklás, a szélsõ elevenítette fel a Bayern München lille-i vendégszereplése elõtt.
„Nagyon jól bántam a labdával, de túl kicsi voltam nekik. Én azonban olyasvalaki vagyok, aki nem adja fel egykönnyen, és örülök, hogy azóta jól alakultak a dolgaim.”
A 170 centisre nõtt középpályás hozzátette, hivatalosan nem emiatt küldték el, hanem amiért eltört a könyöke, de szerinte néhány héttel késõbb bizonyosan megváltak volna tõle az olyannyira kritizált termete miatt. Õ azonban nem érez keserûséget.
„Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhettem Lille-be, és érezhetem az észak illatát, ám elsõsorban azért jöttünk ide, hogy nyerjünk.”
„Tudjuk, hogy õk is jó meccsre készülnek, arra, hogy legyõznek minket, de mivel két találkozó után csak három pontunk van, nagyon oda kell tennünk magunkat. Persze, ha hibátlanok lennénk, akkor is gyõzelmi kényszerben futballoznánk.”
„Ami a Lille-t illeti, nagyon boldog vagyok, hogy ekkora csapattá formálódott. Nagyon jó játékosai vannak, mégha néhányan külföldre igazoltak is. A szurkolóknak így is van okuk az elégedettségre.”
Senki nem fogja visszakeresni neked tippmixen, hogy mit akarsz rakni.
\"Erről van szó!\"
115 H
121 H
137 H
50 000*2,95
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
cesc fábregas
71 Espoo Blues - Lukko V 2,36
80 Ambri - Biel V 2,10
134 Bristol City - Burnley H 2,36
102 Sahtar Doneck - Chelsea: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
3/4
4*600 ft
max nyeremény: 23.640
137 Leeds - Charlton H 1,78
138 Leicester - Brighton H 1,73
109 Lille - Bayern München V 1,43
127 Manchester Utd. - Braga H 1,30
5.900 > 33.775
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

De abban a Chelsea 2,5 overben valamennyire te is biztos lehetsz, mert tegnap beírtál egy szelvényt, amin szerepelt 😊
cesc fábregas
szóval röviden!
Jó a szelvény, Chelsea nálam offolva van , (ha overt teszek under jön ha undert akkor overt) közepes tét mehet rá 😄
BAte gyõzelmet én 1k-val megtolom.
Elmúlt meccsei: 3, 5+1piros, 5, 5, 7 + piros, 7.
Itt sumákság... 😄😄
Shakhtar - Chelsea 2,5 over 1,9x
Nordsjaelland - Juventus V 1,33x
~4x
Ez nem tûnik rossznak.
Dean neked mi a véleményed róla?
cesc fábregas
De akkor miért adnak rá ilyen nagy szorzót?!?!?
Celtic gól szerintem is sima, és én valamiért a BATE gyõzelmet is elég jó vételnek találom, szóval h gólt lõnek meg mégjobban!
LILLE
Landreau
Beria, Basa, Chedjou, Digne
Pedretti, Balmont
Kalou, Martin, Payet
Roux
BAYERN MUNICH
Neuer
Lahm, Boateng, Badstuber, Alaba
Martinez, Schweinsteiger
Muller, Kroos, Ribery
Mandzukic
Szar Bayern, szar Bayern :)
(látom hogy rendre tudsz hiányzókkal kapcsolatos infókat, ezeket hol szoktad nézni?)
A Bayern jó csapattal megy, a franciáknál hiányzik 2 kezdõ középpályás plusz Debuchy. Nem hiszem, hogy Mandzukic-ék ne tudnák behúzni.
a Bristol tényleg jó lehet, meg az említett Leeds/Leicester páros... hokiban a Bielt néztem még ki. lehet ma inkább egy 3/4, 4/5 szelvényt teszek Bristol, Biel, Lukko gyõzelem, Celtic góllal pl