Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Jah, pedig van estére még 2 nagyon tuti tippem, de hát így hogy fogjátok megtenni, ha nem jön be..://

röhej ez a bet365.
demonsss
El ne sírd 😄

<#wilting>
FERNANDINHO1997
bocsánat.<#confused>

caps off.
FERNANDINHO1997
MONDTAM!! MÁR +110 EZRE LENNE 2MILLIORA HA VALAKI MEGTESZI 1-1 MILLKÁVAL A KÉT TUTIMAT!!!<#awink>

Rudee
Hmm. Lehet szökõév van náluk és átálltak a bet364.com-ra 😄DDD

Szar Bayern, szar Bayern :)

Az se jön be 😄

Rudee
Próbáld meg a mobilost, ha van rá lehetõséged. Sportingbetnél régebben én megjátszottam és mûködött is.

demonsss
243 1 Manchester City - Swansea 1.21 5.20 10.50 Sze 23:50 okt. 27
245 1 Chelsea - Manchester Utd. 2.33 3.15 2.75 Sze 23:50 okt. 28
246 1 Milan - Genoa 1.55 3.40 5.75 Sze 23:50 okt. 27
241 1 Bayern München - Leverkusen 1.23 5.00 10.00 Sze 23:50 okt. 28
214 1 Blackburn - Sheffield Wed. 1.75 3.20 3.75 Sze 20:30 okt. 24
209 1 *(0-1) Dortmund - Real Madrid 6.75 3.90 1.29 Sze 20:30 okt. 24
178 1 Dinamo Zagreb - Paris SG 6.05 3.50 1.51 Sze 20:30 okt. 24
172 1 Porto - Dinamo Kijev 1.50 3.50 6.25 Sze 20:30 okt. 24
149 1 V. Azarenka - N. Li 1.17 --- 3.90 Sze 23:00 okt. 25
150 1 S. Williams - N. Li 1.11 --- 4.80 Sze 15:45 okt. 24
207 1 Ajax - Manchester City: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz 1.98 --- 1.65 Sze 20:30 okt. 24
235 1 PSV - AIK Stockholm 1.17 5.80 12.00 Sze 23:50 okt. 25
216 1 Gremio - Barcelona SC (ECU) 1.42 3.50 6.25 Sze 23:00 okt. 25

Ez lett volna a szuper kombim , de most vettem észre , h a PSG gyõzlmet elhúztam és Dinamo gyõzelmet húztam be úgy hogy ez kuka

Rudee
Cseh hokiban a Ceské ebben a szezonban még nem játszott 60 percnél többet, de ahogy elnézem most sem fog. Nem is baj, mert V-re raktam. De lassan jöhet nekik is az elsõ döntetlen.

Effe88
hehe
bwin a jó😊

Fú de rohadt mérges leszek, ha jön city-n a 3 gól és nem tudom megtenni bet szarakodása miatt.

Rudee
Hétvégén lõ kettõt az Alania ellen és máris elfelejtik neki.

WuFraZselic
PSG, Blackburn gyõzelem, Arsenal+Real gól, Milan ne kapjon ki, és esetleg a PSG hendivel is nyerhet.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Rudee
Én Jokerit gyõzelmet raktam, 2 nap alatt 2 meccset ritkán nyernek.
Kiegyenlített volt a gyõzelemre adott odds egyébként.

234 Espoo Blues - Jokerit (hosszabbítással) V 1,77

Effe88
igen fog
fõleg ha majd a szenpétervári éjszakába egy vascsõvel agyonverikXD
mert, hogy nem nagyon szeretik õt meg a witselt se😊

Rudee
Nem 2 hónap után kell megítélni, fog Õ még jól is játszani. De tény, hogy a kezdés rém gyenge.

Elfut bazd a 16osuktól ellenfél 16osáig azt nem passzolná le kerzsakovnak 😄 és 100% gól, hanem majd õ maga, azt simán szerelték 😄😄

Istenem de balfax ez a HULK 😄😄 Nem önzõzne már rég 3-0 lenne meccs....

WuFraZselic
na Espoonak köszönhetõen 2 szelvény és 13 rongy kuka...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Itt nem csak HULK szar, hanem az egész csapat egy fostalicska 😄

bakkerman
totál megérte a srác az érte kiadott csilliárd eurókat 😄DDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Na bet365 kibaszik ma velem 😄, ha nem javul meg.

demonsss
Hulkot nem merik büntetõ végrehajtáshoz oda állítani , szerintem ha odaállítanák és kihagyná azt megölnék

WuFraZselic
bárcsak minden így mûködne...

Espoo nyerhetne rendes játékidõben, de ha hosszabbításban az se túl nagy gond. csak nyerjenek 😄

Zenit is vezet, fasza

Rudee
Csak szidni kellett õket.

Rudee
Hulkon elakad minden orosz támadás szinte. Le kéne vinni.

WuFraZselic
hát nem nagyon lesz itt fordítás ilyen gyatra játékkal...

Tigristank
Én is. 😄
20:45-ig csak kijavítják a hibát...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Rudee
Szerencsére a franciák se csillognak, csak a dobószázalékot kell feltornázni.

Az faxa még most akartam majd tenni 😄😄

Rudee
Megvárnak a gólokkal, mert az elsõ félidõt nem néztem 😄

Tigristank
Nektek is elszállt a bet365? 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Ez a zenit meccs kínszenvedés annyira szar 😄

FERNANDINHO1997
Zágráb - PSG: V 1.53
Malaga - Milan mind 2 csapat gol 1.80
Arsenal - Schalke mind 2 csapat gol 1.66
-------------------------------------------------
4.57 Odds. Ha lenne neten pénzem erõsen valószinû, hogy all in gyanúslenne.. EZt most valamiért, rohadtúl érzem. Csak aztán pofára ne essek.<#idiota><#vigyor1>

WuFraZselic
soproni lányok is komolyan tolják... végülis csak 40k értékben pakoltam rájuk 2 szelvényen 😄

Nagyon nem kellett volna rohannod, ez a Zenit egy fos... Legalábbis eddig amit mutattak az megye 3 ba is szar lenne 😄.D

igen régen ikszelt a hazai csapat
+ emberhátrány
Xre 4es szorzó van 12 perccel a vége elõtt...
FERNANDINHO1997
Pár elemzés a BL- re.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Montpellier - Olympiakos
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.8

Hát finoman fogalmazva se volt a tegnapi nap a ''tutik'' napja. Na se baj, ez a mai az lesz. Szerintem a mai nap egyik legnagyobb ''tutija'' az, hogy ezen a meccsen mind két csapat gólt lõ. Lássuk, hogy miért. Körübelûl egy szinten van a két csapat, talán a Franciákat egy kicsit erõsebbnek tartom. Az Olympiakosz egy 4-0 gyõzelemmel hangolt a mai meccsre, míg a hazaiak 2-1 re kikaptak idegenben a Rennestõl. De agyban már a mai meccsre készültek, ami nagyon fontos lesz, sõt talán perdöntõ is. Nulla, illetve egy ponttal állnak a 3.- és 4. helyen ami elég gyatra, míg a 2. helyen a Schalke 4 ponttal, és a tabellát vezeti az Arsenal 6 ponttal. Tehát ha valamit is akarnak még itt a csapatok a BL- ben akkor ma nyerniük kell. Ennek érdekében mindent megfognak tenni ma a csapatok, és az eredmények is azt mutatják, hogy azért rendre szoktak kapni is, és rúgni is.Igen csak gyenge, és sebezhetõ mind két csapat védelme, ami még egy ok arra, hogy mind két csapat betalál ma este. Ez ma sem lesz másként, vagy egy gól gazdag mérkõzést fognak játszani, vagy pedig a nagy tét nyomására mind két csapat be fog állni védekezni, és egy nagyon unalmas meccsen 0-0, maximum 1-0 át fog játszani a két csapat. Hogy kinek a javára, azt még meg tippelni se lehet. De ez szerintem most nemfog bekövetkezni. Óvatosan fog játszani mind két csapat, de 1-1 gólt be fognak rámolni és egy 1-1 es döntetlennel mehetnek majd haza a Görögök, ami ugyan egyik csapatnak se jó, de a jelenlegi erõviszonyokat nézve, nem fog bírni egymással a két csapat és X lesz a vége. Tehát a tippem, hogy mind a két csapat szerez gólt.

Dinamo Zagrabe - PSG
Csapat Alatt/Fölött(Határ 1.5) / V F
Odds: 1.72

Szerintem ez a tipp magától érthetõdõ. Nagyon nagy különbség van a két csapat között minden téren. Mind pénzügyileg, (bár kitudja mennyi pénz folyik be a Dinamonál a sok bundából) mind ha a játékos keretet nézzük, és szinte mindenben a PSG a jobb. Ibrahimovic, Pastore, Maxwell, Matiudi, Silva, és még sorolhatnám. Jobbnál jobb játékosok. Tehát láthatjuk, hogy messze jobb játékosok játszanak a Franciáknál, mint a Horváth csapatban. Aki ebbe a csoportba bármit is akar, annak a csapatnak a Dinamot oda - vissza kell vernie, különben nagyon nehéz helyzetbe kerül. Dinamonak eddig két veresége van, úgymond hozta a kötelezõt, és mind a Portótól, mind a Kijevtõl 2-0 ás vereséget szenvedett. A PSG 4-1 re verte a Kijevet, és 1-0 ra, talán kicsit meglepetésre is, de kikapott a Portótol. Mindenképpen a PSG- nek oda - vissza kell vernie az elkövetkezõ 1 hónapba a Zágrábot, ha tovább akarnak jutni a csoportból, márpedig tovább akarnak. Tippem: nagyon sima 0-3 Francia siker.

Malaga - Milan
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.8

Újabb egyértelmû meccshez érkeztünk. A Malaga kitûnõformában van, 3.- ak a bajnokságban, Cazorla távozása egyáltalán nem látszott meg rajtuk, míg a Milán 15 éve nem kezdte ilyen rosszul a Seria A- t, az eddzõt meneszteni akarják, és még ezer más probléma áll fenn az Olasz csapatnál. Sima hazai, vágják rá sokan az emberek. Igen ám de ez nem ilyen egyszerû. Ez a BL, és mint láthatjuk itt eddig kitûnõen szerepel a Milánói csapat, hiszen egy döntetlennel és egy gyõzelemmel a 2. helyen áll. Egyébként a Malaga vezeti a tabellát 6 ponttal. A Milán védelme ebben az idényben nagyon gyenge, és az, hogy a Malaga szerez gólt szinte garantált. Ha csak valami csoda nem történt szombat óta, akkor itt a Malaga 2-3 gólt biztos fog szerezni. Lazio elleni meccsen is, amit 3-2 re elveszítettek, rossz volt nézni amit csináltak. Nagyobbnál, nagyobb bakikat csináltak. Viszont a támadó játékuk jó, sõt most úgy néz ki, hogy magukra találtak és Montolivo irányításával, és a két csatár a nagy tehetség El Shawaary, és Pazzini vezérletével akármikor képesek egy gólra. Jó hír lehet, hogy a Brazil Pato is felépûlt, és csereként már pályra is léphet akár. Tehát összegezve, Milan nem fogja könnyen adni a bõrét, ez egy nagyon fontos meccs lesz mind két csapat számára, és ennek megfelelõen is fognak játszani. Tippem: 2-2 es igazságos döntetlen

Arsenal - Schalke
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.66

Imádom ezt a fogadási tipust. Van egy néhány meccs, amire ránézek és egybõl látom, hogy itt mind két csapat gólt fog szerezni. Na ez is egy ilyen. Aztán utánna megnéztem statokat, felállásokat, nyilatkozatokat, és akkor gyõzõdtem meg róla biztosan, hogy itt ma mind a két csapat fog gólt szerezni. A Schalke a hétvégén egy nagy rangadót játszott, ami megnyert idegenben a Dortmund ellen. Ez most nagyon jól jött az Arsenal meccs elött, hiszen önbizalmat, és erõt adott a csapatnak. Én úgy gondolom, hogy kifog tartani ez a lendület a mai meccsre is, és Huntelar, Farfan, Affelay, Holtby négyes közül egyikõjük be fog találni. Az Arsenal a hétvégén kikapott 1-0 a Norwich otthonában. Ma javítani fognak. Podolski, Giroud, Cazorla, és még sorolhatnám. Jobbnál jobb csatárok, nem lehetésges, hogy itt ma ne javítsanak és ne találjanak be. Tippem: 3-2 es hazai siker.

Ajax - Manchester City
Mindkettõ gólt lõ / 1
Odds: 1.53

Nagyon sokáig gondolkodtam ezen a meccsen, hogy 2,5- nél több gólt kellene játszani, vagy pedig a sima City gyõzelmet. Végül azért döntöttem egy harmadik opció mellet, mert mind a két csapatnak életbe vágó ez a mai meccs. 1 pontja van eddig a Citynek, míg a Dortmundnak 4, a Reálnak pedig 6. és az Ajax még nem szerzett pontot. Valószinû, hogy a Madrid lesz a csoport elsõ, de a 2. helyért nagyon nagy csata lesz, és ha ma nyerni tudna az Ajax még õ is megpályázhatná ezt a helyet. Szóval ez a meccs is nagyon fontos lesz mind két csapatnak, és az Ajax egy tipikusan olyan csapat, ahol nincsenek olyan nagyon nagy nevek, de csapatként hihetetlenûl jól tudnak dolgozni, és akárkit képesek meg szorongatni. Otthon, hazai pályán, ma szívüket lelküket ki fogják tenni a pályán. Citynek nyernie kell. Nincs mese, a tulajdonosok, a szurkolók, mindenki elvárja tõlük, ezért is lehet rajtuk egy kis nyomás, amit ki használhat majd az Ajax. Én azt gondolom, hogy ez lesz a szerdai meccsek közül az egyik legizgalmasabb, és a tippem: 2-3 vendég siker.

WuFraZselic
Espoo felébredhetne akár...

FERNANDINHO1997
Most mért 1x élünk.<#nevetes1>

Vagy csak, hogy nagyon jó fej legyek, mondok neked még 1 tutit ami most kezdödik: Zenit gólt lõ. Nemtudom 1.07 körül lehet az oddsa, de atom tuti. Ha erre rakod fel, izgulnod se kell, mert tuti h bejön. HAJRÁ!<#eljen>

WuFraZselic
hm hm... mindkettõt megjátszottam (real X2 mondjuk)

FERNANDINHO1997
<#idiota> 😄😄😄😄😄 Mondtam én..<#eljen>

Rudee
Ez a Zenit annyira gyõzelemre van ítélve szerintem. Le is szaladtam még feladni egy szelvényt. Ilyen csapattal egy Anderlecht nem lehet ellenfél. Aztán lehet, hogy nagyot tévedek 😄D

Ott is van a Sarpsborg gól!!!Nesze neked 1milla...<#taps>
gerling88
biztos norvég másodosztályra fogja feltenni a házát...
autosandris
172 Porto - DinamoKijev H 1.43
181 DinamoZagreb - ParisSG 1.fi. D 2.20
205 Ajax - Manchester City 1.fi. V 2.24
208 Dortmund - Real Madrid V 2.00

Mára ezt tettem.

PSG (1,55x) vagy DNB Real Madrid (1,5x) szted?

cesc fábregas