Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MObilon se mûködik írtam az elõbb...
Megraktad végül TELEFONON (használja telebet szolgáltatásunkat és hívjon bennünket a következõ telefonszámokon) az over 2.5-öt? 😄DDD
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
City-nek köze nincs a labdához 😄 10 perc alatt volt náluk vagy 20 secet 😄😄😄😄
még szerencse, hogy idén már 2x15 perces egy meccs 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Blackburn 1-0!
cesc fábregas
1-0 😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
😄😄😄😄😄😄 Inkább örülj neki, hogy te olyan érett okos ember vagy, és nem olyan gyökér mint én. :S
Nem lehetett kihagyni.
Aztán majd foghatjuk a fejünket, ha a Sheffield Wed. nyeretlenségi sorozata szakad meg 😄
Aztán majd foghatjuk a fejünket, ha a Sheffield Wed. nyeretlenségi sorozata szakad meg 😄
cesc fábregas
Kezdõdhetnének már a meccsek, hogy történjen is valami.
A kis faszodnak mi köze ahhoz mikor-honnan ejtettek le? 😄
Jajj, most megint kezdj el basztatni amiatt, mert kicsit fogyi vagyok. Bárkivel meg eshet nemigaz? Ha téged is anyád fejre ejtett volna születésedkor, te is ilyen kis fasz lennél mint én. Na de hajrá City és PSG!
most ugye ezt csak poénból írtad ?
Ez nagyon fájt így estére..xDDD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
Ez nagyon fájt így estére..xDDD<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen>
tudtam, hogy számíthatok rád 😄 biztos voltam benne, hogy te is megrakod a B'burnt
Tegnapi produkció alapján kitelik.
LOL
saját magadon röhögsz? ez már kóros. <#zavart2>#zavart2><#idiota>#idiota>
A Blackburn és a PSG nekem is kell 😊
Hajrá!
Hajrá!
cesc fábregas
<#nevetes1>#nevetes1>
hja, ilyen fiatalon eltalálni egy 1,05ös szorzót, beszarás.
<#hehe>#hehe>
hja, ilyen fiatalon eltalálni egy 1,05ös szorzót, beszarás.
<#hehe>#hehe>
miért vagyok vicces? <#confused>#confused>
mondjuk az jó, hogy legalább te jól szórakozol. <#vigyor2>#vigyor2>
mondjuk az jó, hogy legalább te jól szórakozol. <#vigyor2>#vigyor2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bekaphatjátok az egész FÓrum én vagyok a király 15 éves vagyok de már isten vagyok
Zenit gól 1,07 na ennél jobb tippet mondjatok LÁMÁK
Zenit gól 1,07 na ennél jobb tippet mondjatok LÁMÁK
nagyon jó vagy
ilyen fiatalon ennyire vágni a fogadást
azt a büdös hétszentségit neki
ezt már nevezem
ilyen fiatalon ennyire vágni a fogadást
azt a büdös hétszentségit neki
ezt már nevezem
Ez kettõvel is olyan tuti! de én most jelen pillanatban maximum 2 villával tudnám tenni.. ://
Vicces vagy, de eddig jött mind a két tippem. És ma a psg gyõzelem, City gól, és Arsenal meccs mind 2 csapat gól atom tuti.<#banplz>#banplz>
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
PSG -1AHCre menne valamennyi, de így nehezen.
Ez is mehetne egy millával!
A Zenit meccs olyan volt,mint egy foggal szotyizni!<#rinya>#rinya>