Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
én utaltam egy 10est mára, abból szépen lementem 5-re, majd vissza 10-re. végül pókerrel megdolgoztam, 16e lett belõle, 13e haza, maradék 3ezret felraktam holnapi meccsekre 😊
meg csináltam egy novemberi összesítést (tehát az utolsó két hetem) = +70ezer. 100at hó végéig nem lenne rossz elérni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

fsgh
Nekem Buffalo és Washington gyõzelem kéne. De még elég az elején vannak. Majd reggel megnézem.😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
na ma buktam 2000et a spanyol u21nek hála, erre visszahúztam 2ezret a Carolina - Islanders V-re... erre 0-3 már az 1. harmadban 😄 ez most jól fog jönni 😄 (messze még a vége, tudom 😄)
viszont az Excelsior a faszért nem tudott nyerni... az is hozott volna 4et 😞

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
én produkáltam ma egy szép kis nullszaldót, mondjuk errõl a szelvényrõl már le is mondtam a Roosendaal meccs 80. percében,ki is kapcsoltam. csak most vettem észre hogy bejött.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

rooney8
nemröhög.. elsõ nyereményem 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

<#banplz>
rooney8
nyertem 1000 ft-t tippmixen 😄<#taps>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

MaSzKa
így nagyobb lesz legalább az izgalom 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ne mááár... :CC
bubu13
2:2

EEE 1899

over 8-ra is tehettél volna... 😛
nem tudjátok mennyi lett ez a meccs?

109 U20Németország - U20Ausztria
Ma két meccset nyomattam a holland 2bõl,az egyik a Cambuur másik a Go Ahaed,egyelõre vezetnek mindketten.
Matthew Prosac
pedig úgy hozzászoktam xDD

Láma!
mindkettö fix 1-es.

Láma!
lool😄

neked se jöhet be minden😊)

Matthew Prosac
beszarás. megraktam élõbe hogy a Roosendaal vezet a szünetben a Helmond ellen (25. perc tájékán, 4x odsszért, 1000el). 45 perc, bwin kiírja hogy 1 perc hosszabbítás. 47(!) perc, tizenegyes a Roosendaalnak. erre kihagyják...

jeeeeeeee SPANYOL GÓL 😄
Matthew Prosac
1-2 😊

Matthew Prosac
Fc Oss - Cambuur meccset over2,5re raktam.
8. percben 0-2. szerintetek ? meglesz? xDDDD

Banano
Hehe én megmondtaaam..a próféta szólt belõlem!
Egyébként utálok hazaiak ellen fogadni, még ha mondjuk liverpool vs dvsc van akkor se rakom kombiba liverpoolt mert hiába h nyerni szeretnék azért örülnék ha a mijeink nyernének.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

fsgh
Nekem is hozott bár szerényebben😊

280--->1036ft

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Matthew Prosac
Úúúúúúúúú gyerekek, ez mekkora meccs volt! Utolsó 20 percben már szabályosan röhögtem az olaszokon. Ahogy próbálták Koman-tól elvenni sikertelenül.. Gecinagyrespect!
-1000, de kit érdekel 😄

Shep
Erre a két meccsre ti mit mondtok?

Portugal v Bosnia-Herzegovina

Russia v Slovenia

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Banano
Banano
ma 14:27 | privát | válasz erre | #16468
Ma tegyetek a magyarokra!tuti nyernek! Én mindjárt meek le tippmixezni.
Ámen!😛

1000-->3300.<#integet2>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

igeeeeeeen

elkurtam,hogy a kövi szöglet magyaroké -- olaszoké lett 😄
mondom megrakom,hogy magyaroké a kövi
jött!
na mondom mi jött azt felnyomom h lesz még gól xD

Magyarország U21 - Olaszország U21
Gólt lõ (80:01 – Rend. ját.idõ vége) : Yes
Eredmény : Yes
Nyereményszorzók : 2,75

Következõ gól, rendes j. idõben : Magyarország U21
Eredmény : Magyarország U21
Nyereményszorzók : 3,90

Következõ gól, rendes j. idõben : Olaszország U21
Eredmény : Magyarország U21
Nyereményszorzók : 2,20
Láma!

Dr. Szálasi László fõorvos a Nemzeti Sportnak elmondta: a játékos bak villa szalagrendszere sérült csak meg, ami miatt egy-kétnapos kényszerpihenõ vár a futballistára, akinek szalagjai nem szakadtak el.

A Németh által érzett fájdalom annak köszönhetõ, hogy egy ideg is sérült a futballista bokájában.

hál istennek...

80.percig ha lenne egy magyr gól annak ki****l örülnék 😄
ha olasz az sem gond,csak legyen egy gól a köv 10 percben 😄
Atti12
Némethnek meg szallagszakadás. :S fasza..

Matthew Prosac
jól mondta Mourinho, ez a Balotelli (eddig) tényleg egy nulla xDD

Láma!
obakker 😞((

Matthew Prosac
le. reccsent a boka...

Láma!
de undorito szar ez a justintv....

mi lett Németh-el? le is cserélték? 😞

Matthew Prosac
Németh le is sérült 😞

Matthew Prosac
nem fogom bánni, ha nyerünk 😊

Láma!
bizony, Németh hozza a formáját 😊)

ohogya :S
épp mondom megrakom 6.5os oddsért ,hogy a 20.minig lez egy gól .D
errer mi történik? gyors beszürkült minden = gól = odanézek 1-0
Atti12
ollé bekezdtek a fiúk 😊

WuFraZselic
jaja, legtöbb Go Ahead meccsre simán mehetne az over 5.5 is akár 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
akkor bökj rá valamelyik holland másodosztályú meccsre és nyomass rá egy 2,5 overt. 1,4 és 1,6 között van a szorzója mindegyiknek. elég ha megnézed az ottani eredményeket és tudni fogod miért 😊

Láma!
😄D

WuFraZselic
na baszki, 2 perccel lemaradtam az u21es magyar meccs fogadási határidejérõl... 3000el akartam megtenni az olasz gyõzelmet... remélem hogy nyerünk ha már lemaradtam 😄

Láma!
poénszelvény:

Belgium - Magyarország V
Wales - Skócia X
Dánia - Dél-Korea H
Olaszország - Hollandia V
Spanyolország - Argentína X
Brazília - Anglia H
120->56501

olasz magyar 3 2.5 over
Shep
Akármi jó.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Láma!
köszi a helpet, megtettem igyis ugyis 😄

Matthew Prosac
over is jó?

Láma!
Pintér Ádám belázasodott, igy kihagyja az U21-es meccset...

WuFraZselic
U21 spanyol - finn 0-1el?

France men
Sajnos nincs 1,4 felett 😞

u21 Észak Ír - u21 Német - V - 1,38

(A hétvégi német meccs ugye elmarad, így egy-ketten talán visszajönnek az u21-be). Pl Thomas Müller-rõl tudom biztosan. Esetleg Özil is. De elég erõs ez a csapat, noha múltkor vereséget szenvedtek, éppen ezért szerintem mégegyszer kizárt, hogy kikapjanak!!!

München ist ROT!!!