Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lesznek viszavágók is ???? Nem értem mért lehetett arra tenni akkor,hogy ki jut tovább ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Shep
Hát ebbõl a Nigéria gyõzelembõl semmi nem lesz, elég durván leromlott a játékuk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát nem!!! Sárga lesz tõle a fogad, rákot kapsz, szennyezed a levegõt, másokat is károsítasz vele, büdös stb. stb. Ennyi erõvel kátránydarabot is rághatnál. Te érted ?? Cigi vs karfiol, hát ettõl "jobb" összehasonlítást már régen hallottam. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Matthew Prosac
olyanok mint a Portugálok. jó keret, szar edzõ, és kínlódnak. idegenben minimális vereség, otthon aztán csak kibrusztolják a kijutást valahogy..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
én meg a cigit szeretem és a karfiolt nem. szóval aki karfiolt eszik az mind hülye és egyáltalán, ha megkérdeznék egy embert hogy mit szeret benne, biztos csak annyit tudna mondani hogy finom, nem tudná megmagyarázni... remélem érted...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Azzal van bajom, hogyha minden nap, vagy mérték nélkül stb.

Shep
Hát azért a rántott karfiolt ne hasonlítsuk már a cigihez! Annak jó az íze, eleve már a bunda, a karfiolt meg meg sem említem.

fsgh
nana, az alkohollal mi a bajod?😄Dd

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Nem rossz. Bár a Franciákat ennyire rossznak látod?😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Más témában igazat adnék neked, de ez az egyik (másik az alkohol és a drog) amiben egyszerûen nem tudok elnézõ lenni. Pedig amúgy nem ítélek el senkit, és a cigisekkel is meg vagyok, de egyszerûen hülyék és ezt mindegyiknek meg is mondtam eddig mégsem lett belõle semmi, mivel õk is elismerték ,hogy igen azok vagyunk.

fsgh

Vége Huddersfield 6 - 0 Wycombe
Vége Macedónia 3 - 0 Kanada
Vége Vietnam 0 - 1 Szíria (a legutolsó percben lõtt góllal😄)

be is jött a mai elsõ szelvényem😛

Matthew Prosac
on, mai poénszelvényem 😊 2,2x odssz volt Új-Zéland továbbjutására..

Matthew Prosac
én szeretek cigizni. jól esik. kaja után és szex után fõleg. mi a jó benne? miért a rántott karfiolban mi a jó? <#gonosz3> érted remélem...

Matthew Prosac
nem kéne másokat leszólni a szokásai miatt + hülyének titulálni nemgondolod?

Shep
Én azért bízom abban ,hogy a 2. félidõre összekapják magukat. Láttam már tõlük ilyet, aztán az utolsó 10 percben fordítottak 1-0-ról, igaz akkor behozták Kanut is. Most meg ugyan arabul emlegette a nevét, de hát lehet azt mondta, hogy hiányzik? Hát ki tudja 😊

Shep
Hát nem véletlenül írtam amit írtam. Én szerencsére nem követtem el azt a hibát, hogy egyáltalán kipróbáljam, mivel sose láttam semmi értelmét, és akit eddig kérdeztem egy sem tudott érdemi magyarázatot adni arra a kérdésre, hogy Mi jó van benne? Értelmetlen dolgokkal, meg minek foglalkozni?

fsgh
ja van annyiért is😊 És a kaja cigi viszonylatod sajnos igaz, én is ismerek embereket akinél ha van 500ft és éhes akkor inkább cigire költi...

majdnem begyötörte kenya a másodikat is
Shep
Amúgy 700 FT egy doboz koporsószeg? Ha én a cigigyárosok helyében lennék 10x ennyiért adnám, a sok hülye úgyis megveszi. Nem baj ,hogy enni nincs mit cigi legyen az a lényeg. Na de off vége. Elsõ meccsen el is megy a szelvényem, ha Nigéria nem kapja magát össze.

Shep
Nigéria úgy fest nem akar kijutni a VB-re, ezt a harmatgyenge Kenyát sem bírják elverni, mondjuk olyan 0 mindkét csapat, hogy rossz nézni.

fsgh
😄DDd

fsgh
😊 grat

Shep
Hát akkor kár volt nyerned 😊

ffxi
Doboz cigi megvan erre a napra 😊

Fákjúal!

Shep
Vezet Kenya Nigéria ellen, egy csuda góllal 😞

ffxi
Akkor lehetségesnek veszem 😊

Fákjúal!

a bosnyákok itt a titkos favoritok, ha játszik Dzeko, Ibisevic, Misimovic, meg Salihovic, akkor cseszett jó meccs lesz
ffxi
Mi a véleményetek?

Világbajnokság Play-Off Európa

Portugália v Bosznia-Hercegovina 1,5 over lehet?

Fákjúal!

fsgh
Mindegyik három esélyes nálam... Ezért írtam hogy rizikós😊 Tisztában vagyok vele hogy sokféleképpen elmehet😄

Forza Italia
olasz x
spanyol nyer

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

cseszd meg ez naon fasza.
brazil angol nálam 1x
a többi tetszik
Shep
Brazil angol X lesz 😊

fsgh
akarom mondani 300-at megér😛😄

fsgh
Mai rizikós szelvény😄 200at megér, hátha😊

1.02 , annyiért mit érdemes szerinted ? 😄 Semmit

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

és a többi szerinted?
szerintem ott bármi lehet
MaSzKa
147 1 MKB Veszprém - Bosna Sarajevo 1.02 / 17.50 / 9.80

ez tutti H lesz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

szerintetek mi az eswély ezeknek

szingapur-thaiföld H
ALBACETE-SOCIEDAD V
CASTELLON-ELCHE H
DÉL AFRIKA-JAPÁN H
WALES-SKOCIA H
200-------15350

VAGY
VESZPRÉM SARAJEVO H
ÜZBÉG-MALÁJ H
KUVAIT-INDONÉZ H
U21MOLDÁV-OROSZ V
U21ROMÁN-LETT H
KARVINA SLAVIA V
VALLECANO-MURCIA H
KENYA-NIGÉRIA V
ELEFÁNTCS.-GUINEA H
EGYIPTOM ALGÉR H
200-------5885
Görögország - Ukrajna ?????

unatkoztam, lementem tippmixelni hosszú idõ után elõször 😄

Irán - Jordánia H
Kuvait - Indonézia H
Horvátország - Licechtenstein H
Észak Írország - Szerbia V
Kenya - Nigéria V
Elefántcsontpart - Guinea H
Oroszország - Szlovénia H
Írország - Franciaország V

odds: 33,034 tét:200 Ft.
fenrob
Mai tippjeim:

Barcelona-Caja Laboral H
Omán-Ausztrália V
Macedónia-Kanada H
Horvátország-Liechtenstein H
Costa Rica-Uruguay D

odds 18,tét:300

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

fenrob
Szlovákia - USA 2.45 / 3.10 / 2.61 Usa nagyon jo volt H pályán ,

Forza Italia
én megtettem
sztem jöhet

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

fenrob
Szolnok - REAC 2.18 / 3.20 / 2.95 H ???

Japep

H: Zlín - Brno (2-0)
H: U19 Norvégia - U19 Kazahsztán (2-0)
H: U21 Spanyolország - U21 Finnország (1-0)
V: Top Oss - Cambuur (4-5)
V: Telstar - Go Ahead Eagles (0-1)

H: Oroszország - Szlovénia
~14

Remélem nyernek ma az oroszok... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fenrob
kézilabda: Itxako Navarra - Gyõr ( gyõr már verte el Vendégként, de most Õ van vendégbe , Szerintetek ?) 1.91 x elég jo

Shep
Félelmetes ez a Carolina, nem tudom kit akarnak ezek megverni? A Knicks meg mondjon le!!!!!!

Carolina - N.Y. Islanders
kombinációs fogadások NHL X X (3-3) 3.95

am pokerbe te hova ülsz be ,hogy tudsz nyerni?😄
olyan asztalhoz ahol van 5 ember és az elsõ 2 helyezett nyer? vagy oda ahol teszem fel 5 euró a beszállás és 2en vagytok? és a gyõztes visz mindent ?
MaSzKa
de jól összejön neked
irigyellek

én ma 6MB L3 Cachet nyertem

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______