Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Nekem a kötésesek (2 elment) viszont a fõ szelvényem bejött (Minnesota)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Atti12
a Grenoblet én is megraktam V re, bár kicsit tartok tõle mivel az elõzõ fordulóban le X-elt a Monacoval, és ezzel elvitte a mixem 😄

WuFraZselic
nem tettem meg, pókerezni mentem este, hál isten 😄
ma viszont lesz 12 meccs, és bezzeg most nincs tippmix kinálatában... behúznám mindegyiket x-re, szinte biztos +ba jönnék ki 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
Én mára 1 ilyen több meccses nagyobb szorzóst raktam, és inkább játszom a megszokott játékom. Az az 1 ha bejön (elvileg be kellene) akkor jó ha nem hát nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Akkor volt mibõl bukni az NHL-t 😊

WuFraZselic
nah ezek lettek végül

173 Bologna - Internazionale V 1.74
156 West Bromwich - Bristol City H 1.64
1000 > 2855

130 Wolfsburg - Nürnberg H 1.43
168 Giannina - Olympiakosz V 1.64
174 Fiorentina - Parma H 1.70
175 Tenerife - Sevilla V 1.76
500 > 3510

193 Grenoble - Lyon V 1.50
190 Bordeaux - Valenciennes H 1.43
188 Twente - Vitesse H 1.27
206 Ajax - Heerenveen H 1.30
146 Manchester Utd. - Everton H 1.40
177 Real Madrid - R. Santander H 1.23
600 > 3660

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
szerintetek így BL elõtt a Bordeaux vagy a Wolfsburg gyõzelme biztosabb?

WuFraZselic
hm, ki is ment a fejembõl, hogy tettem poénszelvényt, és most nézem, hogy bejött! 😄

79 Düsseldorf - Cottbus H 1.93 2-1
97 Go Ahead Eagles - Maastricht H 1.51 4-0
98 Basel - FC Zürich H 1.67 4-2
104 Vicenza - Frosinone H 2.40 2-0

300 > 3504

bubu13
Szerintem ilyen nincs.A legkisebb befizetés amirõl tudok az a sportingbet 1000 Ft a befizetés.

EEE 1899

tudtok olyan netes fogadóirodát ahol nincs minimum befizetés?

köszi

mit szóltok ? érdemes megrakni sok pénzzel a Manchester - Everton-thazaira + a csúcsutolsó Grenoble - Lyon elleni meccset ,vendégre ???

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Manchester United - Everton Manchester United 1.35
MTK Budapest FC - Diósgyõri VTK MTK Budapest FC 1,40
VfL Wolfsburg - FC Nürnberg VfL Wolfsburg 1.40
Hamburg - VfL Bochum Hamburg 1.40
Fiorentina - Parma Fiorentina 1.68
Auxerre - AS Monaco Auxerre vagy X 1.32
AA Gent - Standard Liege X vagy Standard Lieg 1.30
10.68
Ez lenne most hétvégére,általában 3mas kötéseket szoktam csak,de most próbálok 1 ilyet,ki tudja

tetszik!

sevilla nélkül megdobom 500-ért
Rockynhooo
Wolfsburg - Nürnberg 1.43 H
Chelsea - Wolverhampton 1.19 H
Manchester Utd. - Everton 1.40 H
Real Madrid - R. Santander 1.23 H
Tenerife - Sevilla 1.76 V
Twente - Vitesse 1.27 H
Grenoble - Lyon 1.5 V

9.8

holnap egy 200as szeló..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

FC Trenkwalder Admira - SC Austria Lustenau H 1:0 1,60
Budapest Honvéd FC - Debreceni VSC V 1:2 1,75
Rapid Bukarest - Gaz Metan Medias H 4:1 1,35

1000×3,67=3670
Debrecen meleg volt

dave9004
Lanús-Colón mi várható?
rajkonnen92
sziasztok. nem nagyon írtam be eddig ide. hétvégére kinéztem magamnak ezeket a meccseket. tudnátok mondani hozzá valamit?:
burnley - aston villa v 2,21
doncaster - QPR v 2,38
nyíregyháza - ZTE v 2,15
freiburg - bremen v 1,80
bologna - inter v 1,74
teneriff - sevilla v 1,76
Nac - nijmegen h 1,61

Glory Man United Go Kimi Go

Shep
Na van még egy tuti pluszos szelvényem 😊

Shep
Mibe nyúltál te bele? Legia x 😞

WuFraZselic
vezet a Cambuur is xD

WuFraZselic
nah, Legia vezet!!!
Cambuur, Bielefeld bitte 😄

WuFraZselic
istenem de jól belenyúltam a meccsekbe 😄

Shep
A spíker azt mondja Királyra, hogy Kirli, vagy valami hasonlót 😊

Shep
Hát ez egész gyorsan bejött
Korona Kielce - Zaglebie Lubin
hazai csapat gólt lõ Lengyel. Ekstraklassa Igen Igen (3-3) 1.26
Fortuna Düsseldorf - Energie Cottbus
hazai csapat gólt lõ Németország, Bundesliga 2. Igen Igen (2-1) 1.14
Excelsior - De Graafschap
hazai csapat gólt lõ Hol. Division 2 Igen (1-0) 1.26
FC Eindhoven - FC Omniworld
hazai csapat gólt lõ Hol. Division 2 Igen (1-0) 1.13
2.05

Shep
Háhááá nyert a Loki 😊 1,8-ért raktam õket.

Shep
Ahogy beírtam egybõl volt egy helyzetecske 😊

Shep
Hát a Bielfeld akkor egy szar meccs, hogy jó ha nem marad 0-0

WuFraZselic
rapid 4-1 lett végül

cambuur, bielefeld és legia kell a nagypénzes szelómhoz, természetesen csak ezeken nincs gól... 😄

WuFraZselic
rapid 2-1, cambuur 0-0, legia 0-0, bielefeld 0-0...

másik szelóról honvéd most kapott gólt 1-1 fasza -.-", go ahead 3 perc alatt 3-0 😄, basel vezet

Go ahaed megszerezte a vezetést.
Na ja bár én majd csak reggel tudom meg az eredményeket mert megyek el itthonról.
De minden érintett meccs még 0-0.
WuFraZselic
na, akkor együtt drukkolunk 😊

dave9004
én már csak a 2.7-es oddsot mertem tenni, de megérte mostmár😄
Nekem is szinte ugyanazok kellenek...
A Düsseldorf gyõzelmében most nagyon bíztam ezért több szelómban bele vettem szerencsére nem bántam meg pedig ugye 0-1 is volt.
ÉS ha 0-1 nél fogadok rájuk 8-as oddsa volt...
dave9004
én is nyertem a düsseldorfon mert végsõ elkeseredésemben élõfogadáson egy-egynél megjátszottam 2K-val a Fortunát és így 5400Ft-om lett😄DDDD
WuFraZselic
egy rapid, cambuur, legia warsow és bielefeld gyõzelem kell estére

és esetleg egy honvéd, basel, go ahead 😄

düsseldorf meg hozott 1000bõl 1930at 😄

Na a Düsseldorf nyert,jó pár szelón érintett meccs volt,1,93-oddsért megérte 😊
WuFraZselic
na, és a Rapid Bukarest is megszerezte az 1. félidõ végén a vezetést 😊

WuFraZselic
háháh, és bejön a poénszeló 😄 (csak maradjon így)

Düsseldorf-Cottbus 2-1 gyerünk megtartani.
MaSzKa
késõbb elolvasom

valami jó pénzvisszanyerõ tipped van e hét végére?

1 Erdei Zs. - G. Fragomeni 1.38 / 22.50 / 2.90

H

????

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
200 meccs lehet érintett a bundabotrányban

Csalók manipulálhatták az eredményeket

RTL Híradó - Kovács Dorián, Gosztonyi Zsolt
2009-11-20 17:40:00

A németországi Bochum államügyésze szerint 9 országban, köztük Magyarországon, összesen 200 futballmeccset manipuláltak csalók, hogy számukra kedvezõ fogadási eredmények szülessenek. A gyanú szerint Magyarországon 13 ilyen meccs volt az elsõ osztályban.

Nem lehet egyelõre tudni, hogy a nemzetközi fogadási botrány, pontosan, hogyan érinti a magyar élvonalat.

Magyarországon 13 elsõ osztályú mérkõzést vizsgálnak - ezt pénteken jelentette be az Európai Labdarúgó Szövetség és a bochumi ügyészség az egy éve tartó közös vizsgálatáról. A Magyar Labdarúgó Szövetség egyelõre keveset tud a bundaügyrõl.

„Az, hogy 13 meccs lehet érintett, került gyanúba, még mindig nem elég konkrét ahhoz, hogy az MLSZ bármit is lépjen ebben az ügyben” – mondta Serényi Péter, a Magyar Labdarúgó Szövetség sajtófõnöke.

Magyarország mellett egyébként még 8 ország: Németország, Belgium, Svájc, Horvátország, Szlovénia, Törökország, Ausztria, és Bosznia Bajnokok Ligája és Európa Liga mérkõzése érintett az ügyben.

Egy berlini bárban mûködött a csalók központja, ahol a rendõrök egymillió eurót is lefoglaltak. A nyomozók szerint a nemzetközi banda 200 fõbõl állt, több embert már õrizetbe vettek köztük egy horvát férfit. Azzal gyanúsítják õket, edzõket, bírókat és klubvezetõket fizettek le, hogy a mérkõzések eredményeivel befolyásolják a fogadásokat.

A magyar rendõrségnél azt mondták az RTL Híradónak, hogy eddig senki nem kereste meg õket az ügyben, így egyelõre nem nyomoznak.<#merges2><#merges2>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Düsseldorf-Cottbus:1-1
Kéne egy hazai gól nagyon,bár már 0-1 volt.
Matthew Prosac
na srácok ez a mai meccsnek nagyon erõs X szaga van 😄
Swansea - Derby

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Shep
Ja itt a minimum tét a saját minimum tétedet jelenti, nem a mixes 200 Ft-ot.

Shep
Egyébként ha rám hallgattok

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt csináltok amit akartok 😄DDDDDDDD

Shep
Szerintem úgy érdemes, hogy 1. szelvény minimum tét 4-es kötés, 2. szelvény két erõsebb meccs nagyobb összeg és esetleg +1 szelvény mind a 4 1/x-be.

WuFraZselic
én szeretek, legtöbb 10-12x-es szorzóm hokival jött eddig 😊 meg amikor csak tudom követem az élõ közvetítéseket 😄 manapság jobban jön, mint a foci =/

fsgh
szerintem meg nagyon nagy lutri NHLre fogadni😄Dd

2x nyertem vele eddig csak... mondjuk akkor 1bõl 5-t és 2bõl 9et de azt már rég elvitte😄

Mondjuk én nem értek hozzá(hokihoz)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

WuFraZselic
én ezt csak akkor játszottam régebben, mikor 7-8-9 meccs volt egy este. mikor 3-4 van egy este, akkor nem éri meg, mert kisebb is az esélyed 😊 meg mondom, függ a meccsektõl is 😄

szerinted megérné megtenni azt a 4et akkor olyan felosztásba ahogy írtad? én is az alsó kettõt érzem legerõsebbnek, ugyanakkor a Detroit kibaszott velem szerdán, de szerintem most behúzzák 2. nekifutásra hazai pályán! Washingtonnak meg szintén simán kéne hoznia... fene se tudja 😊