Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a Genoa megy 1x-be valszeg.
Láma!
igen, azt amolyan poénszelonak szántam😊))

egy szelón 5 olasz meccset eltalálni ááá sok szerencsét 😊

cesc fábregas

WuFraZselic
nemtom miért érzitek többen is a Samp gyõzelmét... 😄 szerintem 0-0 lesz, 3-4 piroslappal 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Láma!
Atalanta - Roma V
Bari - Siena H
Catania - Milan V
Genoa - Sampdoria V
Parma - Napoli H
100->4941

Den Haag - Feyenoord V
Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven V
Utrecht - NAC Breda X
Vitesse - Ajax V
Willem II - Twente V
100->1890

Futball, Angol Premierliga
Arsenal - Chelsea 3 or more goals
Everton - Liverpool X/2
Fulham - Bolton H
Manchester City - Hull H
Portsmouth - Manchester United V
Ausztrál A-liga
Central Coast Mariners - Perth Glory H
100->1523

Le Havre - Ajaccio H
Nantes - Chateauroux H
Nimes - Caen V
Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven V
Anderlecht - Kortrijk H
100->1220

vélemények?😊

WuFraZselic
a valencia , 'brough meccsek kivételével egyetértek a többivel 😛

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Matthew Prosac
csak a franciákban nem? miért, kiben lehet még bízni?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MaSzKa
FRA PSG Auxerre H 1,92

franciákban nem lehet bízni

ENG Arsenal Chelsea X 3,1
szerintem simán V megint

POR Porto Rio Ave ez H gyanús

SPA Atl. Madrid Espanyol H 1,79

ránézésre nekem ez lenne szelóm 😛

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Matthew Prosac
ITA Udinese Livorno H 1,72
ITA Cagliari Juventus X 3,0
ITa Lazio Bologna H 1,73
SPA Atl. Madrid Espanyol H 1,79
SPA Valladolid Tenerife H 2,0
SPA Valencia Mallorca X 3,35
ENG Arsenal Chelsea X 3,1
ENG West Ham Burnley H 1,9
GER Mainz Hamburg V 2,44
GER Hertha Frankfurg H 2,08
FRA Lille Valenciennes H 1,78
FRA PSG Auxerre H 1,92
POR Porto (0-1)* Rio Ave H 1,69
ENG2 Petersbro' Middlesbro' V 2,25
RUS CSKA Saturn H 1,6

így elsõ ránézésre..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
115 1 Tours - Angers 1.97 H
104 3 Helmond - Den Bosch 2.45 H
121 1 Salernitana - Gallipoli 2.20 H

ebbõl a három holnapi meccsbõl tudnátok választani, hogy melyikre lenne érdemes rakni? egyelõre a Helmondot pártolom.

Matthew Prosac
Valencia gyanús egy X-re..

Blekk Síp
Hali,
FC Sevilla - Malaga
Tipp: FC Sevilla

Valencia - RCD Mallorca
Tipp: Valencia

FC Barcelona - Real Madrid
Tipp: FC Barcelona

Sztetek?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Matthew Prosac
nézem a hétvégi kínálatot, nagyon finom meccsek vannak. hamarosan beírom, hogy mire gondolok.

Matthew Prosac
Olvasgattam a topicot, de mivel nem raktam semmit tegnapra, ezért nem is volt túl sok okom írni (amellett hogy bnõmmel voltam).
Látom itt minden változatlan, ez a kérdés tõled most igazán meglepett, nem vártam... <#vigyor1>
Szerintem nyer. De 100ezret nem tennék fel rá xDDD

MaSzKa
merre jártál?

Barca 7végén szted nyer?

Matthew Prosac
X lesz az...

buldozer99
raktam 2 szelvényt holnapra...

123 Rosario Central - Atl. Tucuman H 1.71
100 Dordrecht - Go Ahead Eagles V 2.49
92 Austria Lustenau - FC Lustenau H 1.64
Eredõ odds: 6.98296

---

108 Sparta Rotterdam - PSV V 1.47
89 Wacker Innsbruck - St. Pölten H 1.50
Eredõ odds: 2.20500 (500ft)

Forca Barca

Hnapra:

Bastia - Brest V
Dijon - Strasbourg H
Le Havre - Ajaccio H
Emmen - Eindhoven D
Jokerit Helsinki - Espoo Blues V

Vélemény? 😮 4/5 kombiba szánom

Shep
Hoppá, csak meg született 😊 Mostmár akár x is lehetne 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Miért érzem úgy, hogy ezek akkora 0-0-t fognak játszani ,hogy a stadion 10m-et süllyed majd?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
A Metz amúgy lõhetne már egyet.

Shep
Jó én úgy értettem, hogy nyerõ is legyen 😊 (te meg csak kötekedsz, hol van amúgy Dean "Hoffenheim BL döntõre esélyes" Winchester, hogy megmondja, hogy õ megmondta a Napolit? 😄)

WuFraZselic
összehozni összelehet 😄

Shep
Nem így játszok szóval engem ez nem izgat. Meg mintha olyan egyszerû lenne 4-5-s szorzót összehozni.

Nem kell nagy téttel kezdeni. Elég ha egy 500ast felraksz 4-5ös szorzóra. Ha az bejön felrakod egy ugyanilyen szelvényre és már a következõ fogadásnál nem is kell mindet felrakni. Azért én sem szoktam hetente ekkora tétekkel játszani. Különben sem raktam olyanra ami nem jöhetne be. Tavasszal még nekem is volt egy nagy oddsom ami majdnem összejött.link

Turecko - Anglicko 2
Metz - Clermont Foot 1
ki jut tovab : pos/Napoli - Cittadella 1
ki jut tovab : pos/Palermo - Reggina 1
Santos de Guapiles - Herediano X2
vz/IFK Helsinki - Tappara 1
vz/R.O. Val Pusteria - SG Cortina 1
vz/SHC Fassa Levoni - Ritten Sport 1
vz/Klagenfurt AC - Graz 99ers 1
utolso 4-gy hokiba egesz ido allat lehet nyugotan X - hoszabitasba muszaj nyerniuk 😊 mara volt adva!!!!
Na le is fõtt az ezres szelõ,Sparsborg x lett,ez van.
Nem tugya valaki h eza mecs h alt?? Turecko - Anglicko
Partizan-Olympiakosz:V
Lukko-Hameenlinna:H (5-1)
SpartaSarsp-Lorensko:H (4-3 jelenleg)
Valerenga-Frisk:H (4-1)
HV71-Timra:H (0-0 jelenleg)
Palermo-Reggina:H
8,98
Tét:1000Ft
buldozer99
jaja, meg ibra is

Forca Barca

MaSzKa
reméljük visszanyered

rage
Már régóta szemezgetek ezzel a dologgal :-)
Jó lenne kezdetnek valami sikerélmény.
Feltennék max egy ezrest, ha elbukom, az még nem vág földhöz 😊
Jó lenne csinálni belõle mondjuk 8-10 ezer Ft-ot

Esetleg ötletek ?😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

MaSzKa
Messi is játszik már 7végé igaz?

Shep
Ahhoz, hogy valaki 20e Ft-os tétekkel játszon "nyugodtan" ahhoz legalább 400e Ft-os BR kell (inkább több).

fergusonpapa
Én nem mernék ennyit felteni,mondván bármi becsuszhat lásd man u mecs inkább szöszmötölök és izgulok a pár százftomért

www.icewebhu

igen de ez arra jo,hogy 200ból nyerek 300 ft - ot és igy tovább akkor késõbb 20 ezerbõl lehet 30 ezret nyerni,de amig folyamatban enm sikerül a gyõzelem akkor nincs értelme ilyen nagyban játszani,na meg nekem sincs csak ugy feles 20 kilo fogadásra sajnos :S
Shep
Mondjuk amilyen össze-vissza mondhatni átgondolatlanul fogadtál annyira nem meglepõ ,hogy sok lett a bukó. Szerintem mielõtt visszatérsz állíts fel szabályokat és gondold át, hogy is lenne érdemes. Persze ez csak egy ötlet.

fergusonpapa
reméljük bejön =)

www.icewebhu

WuFraZselic
az alsó szelvény tök jó lenne, ha a samp meccs helyett mást tennél, pl a Roma, Inter, Valencia, Barca 4es közül 😄

fsgh
Na srácok idén már nem fogadok többet😊 Többet buktam ebben a hónapban mint amit jónak látok ezért most abbahagyom.

Van még 2 szelvényem. hétvégére. azokat persze nem dobom ki😄 de ujjakat már nem rakok.

és a másik:

Genoa-Samp V 2,8
SP.Gijon-Villareal V 2,49
Young Boys-Basel V 2,7
Nancy-Bordeaux V 2,13

700---28000

Gondolom úgyis elmennek ezek.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fergusonpapa
csak nem mindenkinek van ennyi suskája 😄

Inkább bukok 200akat max 500,kis pénz hozatalr azis tuti
Had n ismételjem h ismerösöm (kurva nagy mákkos sztem) 8 mecset megtet 300ft = 72ezer.. azelötihéten 5 mecset tett 500ra 43 ezer..

www.icewebhu

Kondásokat elverjük a hétvégén ezt biztos forrásbol mondom nektek... a bátrak tegyék meg nyugodtan

A kis téttel való fogadás nem jó. Meglátod mekkora nyeremény lehet és akkor még hozzáraksz egy meccset meg még és el is ment. Én 20 ezerrel raktam meg a tegnapi Real gyõzelmet és a hétvégi MU gyõzelmet. 1,774 a szorzó, de viszonylag kis kockázat mellett szép összeget lehet nyerni.

buldozer99
szóval szerintetek ez?😊

Forca Barca

JÓL SZÁMOLTÁL
elsõ ízben beraktam vmennyi mecset kijött vmi naon sok szorzó és akkor bemásoltam amit addig összeszedtem!
Aztán pakoltam megint
ezek közül választok és ebben persze benne van amiben nem bízom annyira,de a lényeg én hétvégén ezek a mecsek közül teszek vmit!
2 db szelvényen gondolkozom 200-200 ftért és pár ezerrel meg a barca-real hazait ill 4 v több gól lesz
fsgh
ezeket rakd meg😄
231 Bari - Siena H 1.82
160 Newcastle - Swansea H 1.79
119 Anderlecht - Kortrijk H 1.26
209 ADO Den Haag - Feyenoord V 1.82
177 AZ Alkmaar - Venlo H 1.39
184 Sevilla - Malaga H 1.30
183 Valencia - Mallorca H 1.57

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

buldozer99
természetesen nem egyben akarja megrakni...😄

Forca Barca

3szor számoltam át. Vagy nem tudom használni a számológépet vagy ez valóban 118257-es odds. A Bordeux és a Roma nem kap ki szóval felesleges ezekre rakni. Válasz ki 3 normális meccset és tedd meg annyi pénzzel amennyid van.

Forza Italia
na szóval.
oroszokban én se bízom, Newcastle-Swensea meccsbe benn van az X, németekre megint nem teszek, sztem a bordo vagy nyer vagy x-el, atalanta sztem se nyer, Aberdeen se fogja megverni a rangerst,
többi jó

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

city sorozatban 6 ikszet tolt egymás után, na már most mekkor az esély h sorban jön a 7. iksz?😄