Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cesc fábregas
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Bari - Siena H
Catania - Milan V
Genoa - Sampdoria V
Parma - Napoli H
100->4941
Den Haag - Feyenoord V
Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven V
Utrecht - NAC Breda X
Vitesse - Ajax V
Willem II - Twente V
100->1890
Futball, Angol Premierliga
Arsenal - Chelsea 3 or more goals
Everton - Liverpool X/2
Fulham - Bolton H
Manchester City - Hull H
Portsmouth - Manchester United V
Ausztrál A-liga
Central Coast Mariners - Perth Glory H
100->1523
Le Havre - Ajaccio H
Nantes - Chateauroux H
Nimes - Caen V
Sparta Rotterdam - PSV Eindhoven V
Anderlecht - Kortrijk H
100->1220
vélemények?😊
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
franciákban nem lehet bízni
ENG Arsenal Chelsea X 3,1
szerintem simán V megint
POR Porto Rio Ave ez H gyanús
SPA Atl. Madrid Espanyol H 1,79
ránézésre nekem ez lenne szelóm 😛
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ITA Cagliari Juventus X 3,0
ITa Lazio Bologna H 1,73
SPA Atl. Madrid Espanyol H 1,79
SPA Valladolid Tenerife H 2,0
SPA Valencia Mallorca X 3,35
ENG Arsenal Chelsea X 3,1
ENG West Ham Burnley H 1,9
GER Mainz Hamburg V 2,44
GER Hertha Frankfurg H 2,08
FRA Lille Valenciennes H 1,78
FRA PSG Auxerre H 1,92
POR Porto (0-1)* Rio Ave H 1,69
ENG2 Petersbro' Middlesbro' V 2,25
RUS CSKA Saturn H 1,6
így elsõ ránézésre..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
104 3 Helmond - Den Bosch 2.45 H
121 1 Salernitana - Gallipoli 2.20 H
ebbõl a három holnapi meccsbõl tudnátok választani, hogy melyikre lenne érdemes rakni? egyelõre a Helmondot pártolom.
FC Sevilla - Malaga
Tipp: FC Sevilla
Valencia - RCD Mallorca
Tipp: Valencia
FC Barcelona - Real Madrid
Tipp: FC Barcelona
Sztetek?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Látom itt minden változatlan, ez a kérdés tõled most igazán meglepett, nem vártam... <#vigyor1>#vigyor1>
Szerintem nyer. De 100ezret nem tennék fel rá xDDD
Barca 7végén szted nyer?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
123 Rosario Central - Atl. Tucuman H 1.71
100 Dordrecht - Go Ahead Eagles V 2.49
92 Austria Lustenau - FC Lustenau H 1.64
Eredõ odds: 6.98296
---
108 Sparta Rotterdam - PSV V 1.47
89 Wacker Innsbruck - St. Pölten H 1.50
Eredõ odds: 2.20500 (500ft)
Forca Barca
Bastia - Brest V
Dijon - Strasbourg H
Le Havre - Ajaccio H
Emmen - Eindhoven D
Jokerit Helsinki - Espoo Blues V
Vélemény? 😮 4/5 kombiba szánom
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Metz - Clermont Foot 1
ki jut tovab : pos/Napoli - Cittadella 1
ki jut tovab : pos/Palermo - Reggina 1
Santos de Guapiles - Herediano X2
vz/IFK Helsinki - Tappara 1
vz/R.O. Val Pusteria - SG Cortina 1
vz/SHC Fassa Levoni - Ritten Sport 1
vz/Klagenfurt AC - Graz 99ers 1
utolso 4-gy hokiba egesz ido allat lehet nyugotan X - hoszabitasba muszaj nyerniuk 😊 mara volt adva!!!!
Lukko-Hameenlinna:H (5-1)
SpartaSarsp-Lorensko:H (4-3 jelenleg)
Valerenga-Frisk:H (4-1)
HV71-Timra:H (0-0 jelenleg)
Palermo-Reggina:H
8,98
Tét:1000Ft
Jó lenne kezdetnek valami sikerélmény.
Feltennék max egy ezrest, ha elbukom, az még nem vág földhöz 😊
Jó lenne csinálni belõle mondjuk 8-10 ezer Ft-ot
Esetleg ötletek ?😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
www.icewebhu
Van még 2 szelvényem. hétvégére. azokat persze nem dobom ki😄 de ujjakat már nem rakok.
és a másik:
Genoa-Samp V 2,8
SP.Gijon-Villareal V 2,49
Young Boys-Basel V 2,7
Nancy-Bordeaux V 2,13
700---28000
Gondolom úgyis elmennek ezek.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Inkább bukok 200akat max 500,kis pénz hozatalr azis tuti
Had n ismételjem h ismerösöm (kurva nagy mákkos sztem) 8 mecset megtet 300ft = 72ezer.. azelötihéten 5 mecset tett 500ra 43 ezer..
www.icewebhu
elsõ ízben beraktam vmennyi mecset kijött vmi naon sok szorzó és akkor bemásoltam amit addig összeszedtem!
Aztán pakoltam megint
ezek közül választok és ebben persze benne van amiben nem bízom annyira,de a lényeg én hétvégén ezek a mecsek közül teszek vmit!
2 db szelvényen gondolkozom 200-200 ftért és pár ezerrel meg a barca-real hazait ill 4 v több gól lesz
231 Bari - Siena H 1.82
160 Newcastle - Swansea H 1.79
119 Anderlecht - Kortrijk H 1.26
209 ADO Den Haag - Feyenoord V 1.82
177 AZ Alkmaar - Venlo H 1.39
184 Sevilla - Malaga H 1.30
183 Valencia - Mallorca H 1.57
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
oroszokban én se bízom, Newcastle-Swensea meccsbe benn van az X, németekre megint nem teszek, sztem a bordo vagy nyer vagy x-el, atalanta sztem se nyer, Aberdeen se fogja megverni a rangerst,
többi jó
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa