Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fenrob
Susp. Austria Wien (A) 2 - 1 Gratkorn ?😄 ezmi

\"Az én haragom drága méreg Nagy vadat illet, nem férget.\"

Forza Italia
helyes😄

valaki fogadott ma németekre?? mert elég szép eredmények vannak megint😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

WuFraZselic
Austria (Am) 2 - 1 Gratkorn
itt mit mûveltek, hogy az 53. percben félbeszakadt? 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

wacker gyorsan fordított😊 helyes
buldozer99
Go phiadelphia flyers

Forca Barca

WuFraZselic
2-1

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Shep
30-as szorzót nyomnak 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

WuFraZselic
1-1

Forza Italia
hát nem ártana

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

wacker igazán megfordíthatná a meccset.
Shep
Több az annál, de a Hartberg (nekem õk kellenek) már 2-vel vezet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ej ha ennyire egyszerû lenne a fogadás, már mindenki milliomos lenne.

ez igaz de sokzor volt ilyen eset és mégis vereség lett xD (igaz más csapatoknál)
egyébként meg drukkolok egy psv gyõzelemnek mert ha ez a mérkõzés holnap lett volna akkor megraktam volna a sparta-t 😄
na,akkor hajrá Wacker Tirol !!!!!!

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

buldozer99
Austria Lustenau vezet is😉

Forca Barca

1 szó mint száz,a PSV jó formában van,hétköznap nem volt EL,viszonylag kevés sérült,a Sparta nicns jó formában,gyengébb játékosállomány,ennyi! mondhatni egy DZSUDZSI-val erõsebb a PSV 😄DD

Shep
Egy megérzést, te mivel támasztaná alá? 😊

gyepes: és vajon a Chelsea hányszor nem hozta a kötelezõnek tûnõt?

merrrrt?????? rajta van a szelómon,és szerintem lazán hozni fogják a meccsüket...kb olyan,mintha egy Chelsea játszana egy Bolton-nal...

fsgh
igazán segítõkész hsz😄

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Shep
Én a PSV-tõl óva intek ma mindenkit (aztán lehet nyernek vagy 0-100-ra)

Nálam a Tours x-re van rakva 😊
WuFraZselic
124 Independiente - Huracan H 1.48
115 Tours - Angers H 1.97
113 Bastia - Brest V 2.68
108 Sparta Rotterdam - PSV V 1.47
~11x
ez lett végül. igen jól hozna

Szerintem nyernek, nem túl acélos csapat Kortrijk, bár ezt csak statisztika alapján gondolom.

Én az Anderlecht-et nem mertem megrakni..
JOKERIT-ESPOO V
KÖLN-HAMBURG V
FRANKFURT-ROSTOCK H
RIED-MATTERSBURG V
DIJON STRASBURG V
200-------54330

KARLOVY VARY-SLAVIA H
WOLFSBURG-MANNHEIM H
HARTBERG-DORNBIRN H
EMMEN-EINDHOVEN H
ROOAENDAL-VOLENDAM H
200--------11585

SZERINTETEK BEJÖHET ?
WuFraZselic
mára egy ilyet?!

86 Karlsruhe - Koblenz H 1.66
87 Aachen - Ahlen H 1.48
119 Anderlecht - Kortrijk H 1.26
124 Independiente - Huracan H 1.48
1500 > 10102

mind2 szeló pofásnak tûnik,szerintem be is fognak jönni,mondjuk én a rosario meccs helyett az independiente meccsét csaptam volna oda+az Anderlecht-Kortrijk-ot

buldozer99
Én ezeket raktam...

073 Philadelphia - Buffalo H 2.20
076 Anaheim - Chicago V 2.25

Eredõ odds: 7.27650

123 Rosario Central - Atl. Tucuman H 1.71
100 Dordrecht - Go Ahead Eagles V 2.49
092 Austria Lustenau - FC Lustenau H 1.64

Eredõ odds: 6.98296

Forca Barca

MaSzKa
nekem még 510ft-om van szzrt-nél

Barcára lehet rárakom, de Chelsea-re is lehet

😄

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Ezért fog most a Hull nyerni 😊

Sparta - PSV

Dzsudzsák Balázs szuperlatívuszokban beszélt a PSV edzõjérõl, akinek irányításával szinte szárnyal az együttes.

Elképesztõ számadat következik: a PSV Eindhoven 31 tétmérkõzés óta veretlen! Bizony ez azt jelenti, hogy a sikersorozat az elõzõ idénybe is belenyúlik, a piros-fehérek utoljára március 15.-én a Feyenoord otthonában kaptak ki 1-0-ra. A kiváló szereplés egyértelmûen Fred Rutten vezetõedzõ érdeme, aki a nyáron képes volt felrázni a Huub Stevens által „lelakott” játékosokat. Stevens katonás szigora, és defenzív felfogása sem az eredményeknek, sem Dzsudzsákék hangulatának nem tett jót, míg Fred Rutten kiváló szakember, és tudja, hogy fiai melyik poszton képesek kihozni magukból a maximumot. Ennek megfelelõen Balázsnak csak minimális védekezõ feladata van, amit azzal hálált meg, hogy ontja a gólokat, és hajszálpontos beadásokkal hozza helyzetbe a csatárokat. A PSV két fordulóval ezelõtt 5-1-re gyõzött az ADO den Haag stadionjában, majd múlt vasárnap 4-0-ra kiütötte a Heraclest. Pech, hogy a ragyogó sorozat ellenére Lazovicék csak a 2. helyen állnak, ugyanis a Twente még náluk is 2 ponttal többet gyûjtött!

A középmezõnyben tanyázó Sparta Rotterdam szurkolói a mai meccsen csak a csodában bízhatnak, ugyanis kedvenceik elképesztõen kevés gólt lõnek (14 forduló alatt 12-õt), és a legutóbbi két találkozót is elveszítették. Az együttes hazai pályán három alkalommal is vereséget szenvedett, míg a PSV idegenbeli mérlege 4 diadal, és 2 döntetlen.

City-Hull

A magyar középpályás hiába hajt az edzéseken, nem tudja meggyõzni a Hull vezetõedzõjét arról, hogy helye lenne a csapatban.

Halmosi Péter kezdi megelégelni ezt az áldatlan állapotot, és az sem elképzelhetetlen, hogy az átigazolási szezonban csapatot vált. A Hull City csak szenved a bajnokságban, és ez akkor is igaz, ha a legutóbbi fordulóban 3-2-re legyõzte az Evertont. A gárda a tabella 15. helyén áll, és a védelme kész átjáróház - a 14 forduló alatt bekapott 30 gól önmagáért beszél. A nyáron alaposan megerõsödött Manchester City múlt szombaton zsinórban a hatodik döntetlenjét játszotta (Liverpoolban 2-2), nem csoda, hogy zúgolódnak a szurkolók. Adebayorék elõtt most itt a remek lehetõség, hogy begyûjtsék a 3 pontot, ugyanis a Hull City a hat idegenbeli meccsébõl ötöt elveszített.

------------------

sztem a city tuti nyer de vmiért azt érzem,hogy a psv most kifog kapni és megszakad a 31 mérkõzés óta tartó veretlenségi széria :S
lol 1 perce kerestem ilyen képeket akkor futottam bele és erre lám itt is van..a sors keze..am én is csodálkoztam egyet xd

Matthew Prosac
fake! van rajta 5db 1,2 szorzó körüli meccs és mind bejött <#vigyor><#idiota>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

szép 😄
Matthew Prosac
lol, énis raktam ma egy 200-as szelvényt, a várható nyeremény is kb ennyi. 9 meccs, de nem írom be, hátha szerencsét hoz most ez a babona.
van rajta 3 döntetlen is xDD

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Forza Italia
Én egy ilyet gondoltam hétvégére

Fulham-Bolton H
Newcastle-Swensea H
Genoa-Sampdoria H
Bari-Siena H
Santander-Deportivo V
Porto-Rio Ave H

odds: 51,39643

WuFraZselic
én is így vagyok vele... 1X lesz az, és piros lap piros hátán 😄

fergusonpapa
Hát igen ehhez nagy szerencse kel,én ostanában h ismeröseimet igy kérdzve sokan oylat csinálnak h ismeretlen csapat nagy szorzo tegyük rá..utána csodálkozik ha bukta,a másik aki fontoltan tesz 500akat biztosabb mecsekre és gyarabszik vagy ezek akik megtesznek jopár mecset és vagy bejön vagy nem!Csak az enyém jöjön be és már örülök

www.icewebhu

MaSzKa
<#merges2>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Shep
Az ilyen nagy szorzós szelvényeknél szerintem az sokkal érdekesebb, hogy elõtte már mennyit vert el ilyenre a tag, lehet, hogy most ezzel van plusz pár ezerbe elõtte meg hónapokig semmi. Persze ezt a legtöbbjük titkolja, vagy szépít rajta. Van egy haverom az elismerte, hogy van ,hogy hónapokig csak öli bele a lóvét volt, hogy már 200 is benne volt aztán bejött neki és pluszba lett, utána megint fogott egyet és az évet +200 körül zárta. Na ugyanezt a teljesítményt el lehet érni fokozatos sok szelvényes átgondolt játékkal is, ami ráadásul nem annyira feneketlen zsák effektus, a pszihés oldaláról nem is beszélve.

fergusonpapa
ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDDDDD

És még azt mondják nagy tétel kel játszani

www.icewebhu

http://image.hotdog.hu/_data/members1/561/740561/images/DSC00082.jpg

össszejött a csávónak😊

Láma!
dec 2, dec 3.

EL meccsek mikor lesznek?

Forza Italia
nézem itt a meccseket. Mért olyan biztos mindenki a sampdoria sikerében??
Genoa nem rossz és otthon játszik. Sztem nyernek is

valencia nem fog x-elni ..behuzzák azt ha nehezen is xd

fergusonpapa
hja a tied?? hirten nézem mivan xD ne ijeszges

www.icewebhu

Láma!
az utolson már hasalt is, ausztráliában X-eltek....😊

fergusonpapa
Hétvégi izgulás

Astonvilla - Tottenham V
Nancy - Bordeaux V
Getafe - Xerez H

200-1750

Hertha - Frankfurt V
Aek Athén - Paok V
Atl Madrid - Espanyol V

200-8815

remélem valameik bejön legalább az elsö h új szevényeket tegyek 😄

www.icewebhu

Shep
3. szelvény úgy fest már az elsõ meccsen elhasal sajnos. 😞